Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sretnaofca prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam dobro! Krvarenje mi prestalo, i veselim se kaj cu neko vrijeme bit bez uloska heheh jer mi je nakon utrogestana i menge vec puna kapa tih pelena
    Cekam pregled 3.7. i dogovor za dalje, al racunam krajem 9tog ili u 10mj ponovni ivf! Ne znam kolko ciklusa mora bit izmedju stimulacija?
    Ljeto smo isplanirali vrlo aktivno da sto prije prodje vrijeme, malo relaksacije, malo treninga po alpama i slicno!
    Kako si ti? Kad je opet uzv?
    Draga, 3 mjeseca odmora je dovoljno za ponovni pokusaj. Samo vodi racuna o starosti nalaza, kreni na vrijeme s pripremom. Bravo za ljetni plan, zvuci ti super!

Obavila sam uzv danas, folikuli od neki dan na oko 14-15 mm i nazire ih se jos tako da idem na uzv ponovo sutra. Kaze dr da ocekuje da i oni krenu. Vadila danas E2, vidjet cu sutra sto kaze dr za nalaz. Kaze da je endometrij savrsen...sve djeluje super. Nastavljam s gonalom i decapeptylom skroz do stoperice. Nemam se vise di bost, to mi je jedini teret ovog pokusaja.
    Malo sam napuhnuta, osjecam se nateceno, trbuh vec izrazen, ponovo cu se bojat hipera cini mi se. Al sto bude.
    Tako da neplanirano ostajem u Zg mozda i cijeli tjedan. Neko raspolozen za druzenje?
    Posljednje uređivanje od katka22 : 18.06.2018. at 11:57

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •