Evo me s dobrim vijestima
Dakle, imamo 4 izvrsne blastice i 2 malo losije. Smrzavaju po dvije dok imaju paran broj, ne po defaultu nego po njihovoj kvaliteti. Tako da ce mi ove losije kombinirati sa izvrsnima. Imat cemo 3*2 i to je tri transfera i ja sam ustvari presretna jer je to 50% oplodjenih. Svjesna da cemo vracati po dva, to mi je u ovom trenu manje vazno, ali znam i da nisu svi vrhunske kvalitete pa i nemaju iste sanse. Transfer je sigurno odgodjen za minimalno jedan ciklus, ovisit ce o mom oporavku. A kako bi ja voljela ako je moguce odraditi prvi do jeseni, racunam da cu kroz ljeto negdje to ugurati uskladjujuci se s njihovim rasporedima godisnjih. Rekla mi je predivna Gabi iz laba da oni rade stalno, cijelo ljeto te da samo trebam vidjeti tko je od lijecnika kad na GO.
Jutros sam obavila uzv i izvadila E2 koji je ipak jos jucer bio ogroman. Jajnici su jako veliki, tekucine ima iako ne puno. Danas se osjecam fizicki onako napola, nekako me puno muce cudni bolovi visoko u prsima, kao da imam gastritis i imam problem sa kiselinom, sto inace nemam. Pritisak mi je jos jak i ustvari cu prije nego odem doma napraviti kod njih krvnu sliku i pokupit otpusne papire.
Djevojcice hvala vam svima na podrsci...