Nije još sigurno hoće li biti FET ovaj mjesec, sutra tek idem na uzv da vidimo stanje, ako bude zadovoljavajući ovulatorni ciklus trebali bi ići do kraja.
A ne znam...nekako si razmišljam da to mirovanje bez indikacija nikad nikome ništa nije donijelo. Ok, oni mirovanje na otpusnom pismu moraju napisati jer dosta žena koristi mogućnost bolovanja nakon transfera, uključujući i mene, ali iz razloga što je tu potrebniji psihički odmor, a ne fizički. Znaš, razmišljam o tome na način kako žene ostaju prirodno trudne svaki dan i u toj najranijoj fazi nemaju uglavnom pojma da se nešto u tijelu događa i ponašaju se potpuno normalno kao i inače. Potpomognuta trudnoća je u fazi nakon transfera identična prirodnoj i mislim da je samo stvar u psihi pacijentice - da si ti napravila sve što si mogla da uspije. A ruku na srce, mi tu ne možemo napraviti ništa. Ja se fizički osjećam kao da sam stimulaciju odradila prije barem 6 mjeseci, nikakvih očitih tragova nema, niti bolova ni sl. Vidjet ću naravno sa mojom dr što ona misli o tome, ali uglavnom primjenjujem njezin dosadašnji savjet - radi ono što te veseli i zbog čega se dobro osjećaš, naravno u granicama normale.
Kako si ti? Jesi li što pokrenula ili uglavnom odmaraš?

Odgovori s citatom