Citiraj sretnaofca prvotno napisa Vidi poruku
O pa super Katka! Tvoj fet je fakat brzo stigao!
A za kupanje u moru, pa meni je dr rekao nakon et da sad 10 dana, odn do bete mirujem-nema odnosa, napora, dugog stajanja na mjestu, kupanja i sl. I da mi nije rekao to, logicno mi je da se treba malo odmoriti od nekih stvari bar do bete.
Sretno i javljaj dalje kako napredujes!
Nije još sigurno hoće li biti FET ovaj mjesec, sutra tek idem na uzv da vidimo stanje, ako bude zadovoljavajući ovulatorni ciklus trebali bi ići do kraja.
A ne znam...nekako si razmišljam da to mirovanje bez indikacija nikad nikome ništa nije donijelo. Ok, oni mirovanje na otpusnom pismu moraju napisati jer dosta žena koristi mogućnost bolovanja nakon transfera, uključujući i mene, ali iz razloga što je tu potrebniji psihički odmor, a ne fizički. Znaš, razmišljam o tome na način kako žene ostaju prirodno trudne svaki dan i u toj najranijoj fazi nemaju uglavnom pojma da se nešto u tijelu događa i ponašaju se potpuno normalno kao i inače. Potpomognuta trudnoća je u fazi nakon transfera identična prirodnoj i mislim da je samo stvar u psihi pacijentice - da si ti napravila sve što si mogla da uspije. A ruku na srce, mi tu ne možemo napraviti ništa. Ja se fizički osjećam kao da sam stimulaciju odradila prije barem 6 mjeseci, nikakvih očitih tragova nema, niti bolova ni sl. Vidjet ću naravno sa mojom dr što ona misli o tome, ali uglavnom primjenjujem njezin dosadašnji savjet - radi ono što te veseli i zbog čega se dobro osjećaš, naravno u granicama normale.
Kako si ti? Jesi li što pokrenula ili uglavnom odmaraš?