Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Malaroza22 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure,
    Molim vas pomoć
    Da li za prvi specijalisticki pregled moram imati uputnicu ili se samo narucim i platim?
    Od nalaza imam papa testove zadnjih par godina koji su uredni i nalaze uzv-a od svoje privatne ginekologice te sam prosle godine vadila hormone (nizak progesteron pila Duphaston). Muz je radio prosle godine spermiogram koji je uredan.
    Znaci da li se mogu naruciti preko maila ili osobno bez uputnice za prvi pregled i onda me dr. nakon prvog pregleda posalje na daljnje pretrage koje su potrebne za ulazak u postupak potpomognute? Da li je moguce onda te pretrage obaviti u pretrovoj u dnevnoj bolnici?
    Hvala
    Malaroza dobrodošla!
    Upravo tako kako si rekla, tražiš D1 uputnicu od svog socijalnog ginekologa i ona ti pokriva apsolutno sve pretrage koje ti specijalist traži. To možeš sve obaviti i u Petrovoj jer su ti oni dužni izdati interne uputnice. Ali, ako nisi iz Zg npr. možeš ti pretrage koje ti specijalist zatraži obaviti i kod svog ginekologa doma ili privatno, kako ti je lakše. U principu, D1 uputnica ti vrijedi godinu dana i s njom možeš obaviti apsolutno sve osnovno za postupak. Za neke izvanredne ili netipične stvari opet uzimaš uputnice kod svog ginekologa. I pošto ideš preko HZZO s uputnicom imaš šifru liječenja neplodnosti N97 na njoj i ona ti pokriva sve troškove, ne plaćaš ništa. Mislim da ti ne treba ni dopunsko za te osnovne stvari s tom šifrom.
    Posljednje uređivanje od katka22 : 17.07.2018. at 15:57

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •