Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
Da, mislim na FET bez ikakve terapije u kojem smo trebali otpratiti ovulaciju i napraviti ET 5 dana nakon. Zato ga zovem prirodni ciklus. Nije bilo govora o nikakvoj terapiji nego se prati taj folikul i endometrij. I desilo se sto se desilo...ja ti stvarno ne znam nista o tome, iskustvo koje imam bilo je davno i zbog okolnosti puno drugacije. Pokusat cemo pratiti i u sljedecem ciklusu pa cemo vidjeti.
Ja sam u situacijama poput tvoje obavezno par mjeseci pila pilule, kod mene je to bio jedini nacin uspostavljanja reda u ciklusima. Nemam zadnje vrijeme ni s tim problema.
Puno sreće draga u sljedećem ciklusu, mi ne možemo znati zašto je to dobro za tebe, ali sigurna sam da će se sve posložiti baš onako kako treba. Što se tiče mene, ja sam protivnik pilula i ne želim ih uzimati, imam ružna iskustva i osobno mislim da su zaista u mom slučaju više štetne nego korisne. Uostalom, bila sam neki dan opet na pregledu, stigli nalazi p4 7 dpo (vadila sam krv 23 dc) i napokon je doktorica sretna jer se dogodila ovulacija, baš kao što je i predvidjela tjedan ranije na uzv. Dakle 3 ciklusa se O nije događala, i sad napokon dobre vijesti! Dogovorile smo termin za 9 mjesec kad krećemo u postupke, nekako se nadam da će mi se tokom ljeta sve posložiti, sad su sigurno ti nerupturirani folikuli napokon otišli s jajnika i sve se očistilo, jer je menga bila ekstremna u svakom smislu :D

A sad, godišnji od svega, pa kako Bog da.
Sretno cure i čujemo se!