Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sretnaofca prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala! Molim te javljaj sve kaj se dalje desava i samo sretne vijesti iscekujem!

I da, dobro da ste me savjetovale da dofuram novu D1 uputnicu, to je prvo kaj su me tražile tam na šalteru! Mogla bi se okrenut i pravac doma, i ovaj ciklus potratit obzirom da mi je ginic na go i do kraja 9.mj nemam di dic uputnicu! Tak da vam hvala!
    Vidis da se sve polako slaze u pozitivu...sve ce bit ok. Nek te pozitiva ne popusta... Uputnica im je vazna i da znas za ne daj Boze ubuduce...treba ti svaki sljedeci put nakon sto dobijes otpusno pismo.

Citiraj Djevojka_sa_sela prvotno napisa Vidi poruku
    Sretna, imam uzv idući tjedan, a menga bi taman trebala stići krajem ovog tjedna, no ja muku mučim s cistama (vodenim na jednom i endometriozom na drugom jajniku), tako da čisto sumnjam da će stanje biti odmah spremno za postupak. Dao Bog, ali mislim da me prvo čeka kontracepcija ili spirala, čula sam da cure koje ne podnose pilule kao ja, mogu staviti na 1 mjesec spiralu iako nisu rodile, i da se tako počisti dolje lokalnim otpuštanjem hormona. We'll see.

Super da vi odmah možete krenuti, jel znaš jel proradio aparat za nalaz spermiograma u Petrovoj, ili ste radili privatno nalaz? Idete li na ICSI ili IMSI?

Katka, očito da, tijelo se odmorilo i FET ti je u tvom slučaju bio dobitan. Ja nažalost nikad nisam imala ništa za zamrznuti tako da o FET-u za sad samo sanjam. :D
    I tebi draga zelim da se stvari posloze kako trebaju. Korak po korak. Tko zna, mozda bas ovaj put dobijete i male eskimice?

Ja se spremam za vadjenje krvi za ponavljanje bete. Osjecam se super, osjecaj euforije je jos tu iako s oprezom. Vjerujemo da ce sve biti dobro. Nemam nikakvih tegoba ni simptoma posebnih osim sto puno mokrim sto je dobro zbog bubrega, i sto su bockanja i stezanja maternice sveprisutna. Ja sam trudnica i nek tako ostane!
    Saljem vam svima zarazne pozitivne trudnicke prasine!

sretnaofca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2018

Početno

Djevojko sa sela, mi imamo u planu ICSI, bar je tako bilo prosli put..to je napisao i ovaj put, no buduci je IMSI varijanta ICSI, mislim da se oni za to odlučuju u labu ovisno o dobivenom materiju (tak bar mislim da je). Spermiogram smo radili privatno u IVF poliklinici kod dr. Šimunića, tako da ti ne znam za Petrovu. Probaj nazvati i pitati, nema ti druge..
    Ovo sa spiralom isto ne znam i nisam se susrela s tim jos, pogotovo kad je u pitanju nerotkinja.. ja nekako nisam za te usatke, radije ja derem po Duphastonu. No, ako se mora, mora se.
    Mislim da me ovaj put namjeravaju dobro debelo nafilati sa gonalima, vidim vec na pocetku da je napisana okvirna dupla doza nego prosli put...tak da se nadam eskimima, ali vidjet cemo..svaki ciklus je drugaciji! Sve u svemu, jedva cekam da krenem, i hepi sam zbog sretnih vijesti Kakte!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •