Joooooj, kako mi je drago da kreces ponovo...vidis kako je proletjelo ovih par mjeseci...
Mi smo ti super, bas danas opet imam uzv (fala Bogu na mojoj dr koja valjda i vise od mene zeli biti sigurna da je sve bas kako treba biti pa ponavljam uzv zasad cesto). Nadam se da je i dalje sve ok i da srceko kucka jos glasnije...
Danas sam 7tt. Zamisli! I dalje nema nikakvih posebnih trudnickih simptoma osim uzasno osjetljivih grudi i cestog mokrenja. Ali to je sve...ovo ti govorim cisto zbog onog sto te ceka nakon ET kad krenes osluskivati i pratiti simptome sto mi sve radimo.
Trebala bi danas dobiti trudnicku knjizicu i poceti razmisljati o testovima probira i raznim testiranjima koja zelim napraviti s obzirom na godine... i to ce biti posebna vrsta stresa i ne zelim ni razmisljati o tome kako cu to sve prezivjeti... krecemo negdje od 10.tt s tom pricom.
Ja sam ti zasad doma iako imam miran uredski posao. Procijenili smo svi zajedno da je tako bolje, pa eventualno kad prodje prvih 12tt i ako daj Boze bude sve ok vratila bi se mozda raditi. Tako da se bavim citanjem, odmaranjem, isprobavanjem recepata...mogu reci da zasad uzivam u trudnoci. Krvarenje se nije ponovilo (puj, puj) i nadam se da ni nece.