Citiraj sretnaofca prvotno napisa Vidi poruku
Drage žene, M je stigla i sutra startam sa pikanjem! Prvi uzv je u nedjelju na 6dc.. molim vas, drzite sve fige koje mozete

Kako ste vi, ima kaj novoga?

Katka, kako je srceko malo?
Joooooj, kako mi je drago da kreces ponovo...vidis kako je proletjelo ovih par mjeseci...
Mi smo ti super, bas danas opet imam uzv (fala Bogu na mojoj dr koja valjda i vise od mene zeli biti sigurna da je sve bas kako treba biti pa ponavljam uzv zasad cesto). Nadam se da je i dalje sve ok i da srceko kucka jos glasnije...
Danas sam 7tt. Zamisli! I dalje nema nikakvih posebnih trudnickih simptoma osim uzasno osjetljivih grudi i cestog mokrenja. Ali to je sve...ovo ti govorim cisto zbog onog sto te ceka nakon ET kad krenes osluskivati i pratiti simptome sto mi sve radimo.
Trebala bi danas dobiti trudnicku knjizicu i poceti razmisljati o testovima probira i raznim testiranjima koja zelim napraviti s obzirom na godine... i to ce biti posebna vrsta stresa i ne zelim ni razmisljati o tome kako cu to sve prezivjeti... krecemo negdje od 10.tt s tom pricom.
Ja sam ti zasad doma iako imam miran uredski posao. Procijenili smo svi zajedno da je tako bolje, pa eventualno kad prodje prvih 12tt i ako daj Boze bude sve ok vratila bi se mozda raditi. Tako da se bavim citanjem, odmaranjem, isprobavanjem recepata...mogu reci da zasad uzivam u trudnoci. Krvarenje se nije ponovilo (puj, puj) i nadam se da ni nece.