Evo i meneeee...
Eto tako i ja isto, posebno zbog davnog iskustva kad ga unazad nešto godina nisam imala pa završila na nekom manjem zahvatu u bolnici i iskeširala im lipe novce.
Čini mi se da ti sve dođe na isto. Ja osobno imam Croatiu (nadam se da spominjanjem ne kršim neka pravila jer mi nije namjera promocija) ali mislim da oni svi zaista pokrivaju iste stvari, jedino je možda razlika u cijeni koja možda varira u 5 kn/mjesečno.
Istina. Osim ako dobiješ boleščinu koja nema veze sa trudnoćom, npr. kao moja prija upalu slijepog crijeva. Opet keširanje.
Pila ja Inofolic par mjeseci prije uspješnog postupka.
Ja ne mogu reći da sam primijetila ikakve benefite na sebi, ako ću ful iskreno. Ciklusi su mi baš u toj fazi bili donekle redovni već dulje vrijeme, a svoje ovulacije godinama nisam zapravo pratila iako sam uvjerena da ih često osjetim u probadanjima. Ali s obzirom da sam u toj fazi pila sve one vitamine za poboljšavanje kvalitete js nakon debakla sa prvom stimulacijom, ne znam što bi ti rekla. Meni je rečeno da on isključivo pomaže kod PCOS slučajeva i to kod višemjesečnog korištenja, ali naravno ne škodi ni drugima. Ali i košta, posebno doza koju sam ja pila od dvije vrećice dnevno, Nije zanemarivo.
Ofčice, dr. Vrcić je odličan izbor. Ja ću uvijek biti sklona Baldani iako je istina sve što kažete da je puno nema i sl. Ali meni je uvijek bio jako bitan odnos sa mojom dr., dogovor, povjerenje, dostupnost na tel., planiranje, pogađanje stimulacije i sl. To mi je bio prioritet, a ne tko će mi taj dan izmjeriti veličinu folikula, jer i u uspješnom postupku napravila sam valjda 20 uzv i skoro svaki mi je radio neki drugi dr. na odjelu, punkciju Baldani, a FET Vrcić. Možda je i to recept, mixanje?