Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo i meneeee...

Citiraj sretnaofca prvotno napisa Vidi poruku
    Osobno imam uvijek dopunsko. Sve lijekove bi morala placati dodatno da ga nemam, tako da se isplati svakako! A i opcenito, mislim da 70kn/mj nije puno, nikad ne znas kaj ti se moze desiti u zivotu!
    Eto tako i ja isto, posebno zbog davnog iskustva kad ga unazad nešto godina nisam imala pa završila na nekom manjem zahvatu u bolnici i iskeširala im lipe novce.

Citiraj JaneEyre prvotno napisa Vidi poruku
    Imas neku preporuku?
    Slazem se da nikad ne znas, ali najcesce pocnes razmisljati o tome tek kad ti vec treba
    Pa da i to "rijesim" dok iscekujem pregled.
    Čini mi se da ti sve dođe na isto. Ja osobno imam Croatiu (nadam se da spominjanjem ne kršim neka pravila jer mi nije namjera promocija) ali mislim da oni svi zaista pokrivaju iste stvari, jedino je možda razlika u cijeni koja možda varira u 5 kn/mjesečno.

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nisam imala dopunsko i bas nista nisam morala platiti..
    Nama sve pokriva osnovno zdravstveno osiguranje kao i trudnicama..
    Istina. Osim ako dobiješ boleščinu koja nema veze sa trudnoćom, npr. kao moja prija upalu slijepog crijeva. Opet keširanje.

Ima li neka iskustva sa Inofolicom ili Gynositolom?
    Pila ja Inofolic par mjeseci prije uspješnog postupka.

Ok, a jesi li primjetila kakve blagodati tog preparata? U smislu redovitijih ciklusa i ovulacije?
    Ja ne mogu reći da sam primijetila ikakve benefite na sebi, ako ću ful iskreno. Ciklusi su mi baš u toj fazi bili donekle redovni već dulje vrijeme, a svoje ovulacije godinama nisam zapravo pratila iako sam uvjerena da ih često osjetim u probadanjima. Ali s obzirom da sam u toj fazi pila sve one vitamine za poboljšavanje kvalitete js nakon debakla sa prvom stimulacijom, ne znam što bi ti rekla. Meni je rečeno da on isključivo pomaže kod PCOS slučajeva i to kod višemjesečnog korištenja, ali naravno ne škodi ni drugima. Ali i košta, posebno doza koju sam ja pila od dvije vrećice dnevno, Nije zanemarivo.
    Ofčice, dr. Vrcić je odličan izbor. Ja ću uvijek biti sklona Baldani iako je istina sve što kažete da je puno nema i sl. Ali meni je uvijek bio jako bitan odnos sa mojom dr., dogovor, povjerenje, dostupnost na tel., planiranje, pogađanje stimulacije i sl. To mi je bio prioritet, a ne tko će mi taj dan izmjeriti veličinu folikula, jer i u uspješnom postupku napravila sam valjda 20 uzv i skoro svaki mi je radio neki drugi dr. na odjelu, punkciju Baldani, a FET Vrcić. Možda je i to recept, mixanje?
    Posljednje uređivanje od katka22 : 24.01.2019. at 10:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •