Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
Vidim da je dosta aktivna ova tema pa nadam se da necete zamjeriti imam par pitanja i nedoumica. Imamo 2 djece M40 god, ja 39. Prije 2 god imala sam spontani u 8tt i pocetkom ove godine u 9tt. Jako puno pretraga napravila sve je ok. Dok nisam dosla po 2.misljenje kod prof.Vrčića koji mi je postavio novu dijagnoz-pregradu na maternici, kaze moj gin mala je 1cm. E sada, prof.je prporucio histeroskopiju i spremna sam na nju, sve papire imam jos nalaz pape i cekanje iduceg ciklusa. Malo me "muči" što mi jemoj gin rekao da sumnja da je zato doslo do spontanih jer onda kao ne bih ni ovo dvoje rodila. Definitivno idem na zahvat ali sto ako je moj gin u pravu? Jel imao netko od vas iskustva da je imao uspjesnu trudnocu nakon histeroskopije? Svjesna sam i da sam u godinama, iako prof.kaze ne bi trebalo biti problema jer jajnih stanica imam kao cura. I dao mi je inofolic, d-vital i folacin da mo pripremimo maternicu za novu trudnocu.
Probat cu jos to a onda cemo dalje vidjeti kako bude...iskreno malo me strah, ali bas mi je prof.djelovao pozitivno i s velikom podrškom. Mislim da je ipak stručniji i iskusniji od mog soc.gina.
Nemam iskustva,ali ima sa prof.Vrcicem.Samo ga slusaj covjek jako puno zna i jako je puno pomogo curama..Zelim ti puno srece