Da li za fm prozivaju ili treba pitati tko je zadnji za kojeg doktora pa se ide redom dolaska?
Da li za fm prozivaju ili treba pitati tko je zadnji za kojeg doktora pa se ide redom dolaska?
Kad si za punkciju ili transfer, nema brige prozivaju, al kad si samo fm pitas ko je zadnji i dali je za fm, ako je onda je pratis, ali ako je za punk ili transf mogli bi je prozvat, pa ces ostat ko ja jednom, na sto cuda
Sent from my C6603 using Tapatalk
Naravno, bitno je i kod kojeg je dr
meni je najdraže kad nitko nije zadnji
ili kad kaže da je zadnja neka koja je za punkciju/transfer
ono, nekad moraš baš pilat da saznaš tko je zaista ispred tebe
ne daj se zbuniti
Posljednje uređivanje od Argente : 26.06.2014. at 13:41
hahahah, ili pitati tko je , za sto i kod koga ili doci u 6 i biti sigurna da sam prva i da ne moram nista pitati... Muka mi je od samog dolaska u punu cekaonu, a jos i kad moram "komunicirati"...![]()
Ja sam samo jednom pitala tko je zadnji kod tog doktora, pa su me svi začuđeno pogledali da zašto to pitam jer se uvijek proziva. A ne proziva se uvijek.. Zato, dođem ranije i budem među prvih 5 kod sestre i nadam se najboljem...:D
Kada počinju raditi ujutro? Fm su od 8?
U 7 i pol su sestre već tamo, a fm počinju kako kad, često i prije 8.
Sestre pocinju oko 7.30, a do 8.00 bi se mi kao trebale javit! A dr. krecu kako kad, u najboljem slucaju u 8, a znaju imat sastanke pa cca 8.30
Haha,ja dodjem ko torba i cekam ko torba..a vec u onom redu za sestru vidim otprilike tko je sve ispred mene..jedino kad vidim da Treci covjek pocinje pregledavat onda malo bolje naculim usi jer su mi cesto zacepljene![]()
Fm pocinju od 8 osim kod Smilje,ona malo duze spava ujutro pa ona iza 9 pocne..
Inače moram pohvaliti da kod prirodnjaka JAKO vode računa kad je u pitanju punkcija..Da ne zbriše folikul slučajno..Mene su prozivali unaprijed,dok se još ni sestri ne bi stigla prijaviti..uglavnom čim žena u prirodnjaku dođe doktor odmah ide raditi punkciju bez obzira koja bi tebala bit po redu..
Ima ona odmah prečac!Istina, možeš, vidjet ćeš sama, kako god okreneš nekad ćeš čekat sat vremena, a nekad tri...ja sam jednom, ali subotom, ušetala oko 9, nikog nije bilo, dr. negdje na katu, sve obavio, dežuran, pa sam se ljepo naspavala, ali i čekala dva sata sama da se vrati dolje, rijetkost, al uspjelo mi se i to desit, tako da, za naše memoare!:cool:
koliko sam ja skužila sad uvijek prozivaju...i ja uredno pitam tko je zadnji,a ponekad me pogledaju kao"pa to se ne pita,valjda znaš da prozivaju"...ja sam pristojni kulturnjak..dolazim uvijek oko 8.20(naučila sam da se kod dr.s dođe malo kasnije na red),i uvijek budem gotova do 10..(prvih dana sam bila iznenađena što sam već u 9 i pol u centru grada--i ponadala sam se da će bit tako uvijek...eh...bena)...danas sam dosta čekala ,nekako je sporo išlo,a i po ne znam koji put nije bila prof.već je bio dr,koji je nakon svojih pacijentica uzimao i njene...
bila dole i vikendom,subotu prošlu..jedan dr.jedna sestra-tako da nisam zamjerila na čekanju...a i dole sam ponovo u subotu...nije još bila o,jer nije ni puknuo(21.6 mm vodeći)...ful razočarana..ja mislila kako je to već gotova stvar,a da bude još i bolje,i dr,na prošloj fm,je rekao"bit će to za dan-dva ono 101%"(prije 4 dana).......figa......grrrrrrrr....(sad se moramo malo odmorit prije sutrašnje akcije..a baš smo se ponadali malo odvojit,i ne terorizirat jedno drugo![]()
Red, ti i ona se volite ali to ne zelite priznati![]()
Cure jel zna netko kada dr. V ide na GO tj. kada se vraca?
Ide ti u osmom mjesecu,to se zna,ali tocno kada to ne jer ionako ne rade u osmom mjesecu pa onda nikom to nije bitno zapravo..ti to vec kalkuliras da ga na porodu uhvatis,ha?mislim da moras imat ludu srecu da se to potrefi![]()
Hahaha pa barem se mogu nadat jel?
Lani je bio na GO do 15.9 a meni je termin 6.9
Luda sreca koja mi se nece ostvarit al nada je uvijek tu![]()
Ajde ne sekiraj se, smiljka je uvijek spremna da te iznenadi i poremeti ti zelje
Nego,jeli curica ili decko?
Bubice i nije neka steta ako zaboravis..nije neki prizor
Da li je netko radio histeroskopiju u kbc-u?da li se radi pod anestezijom ili bez?jer sam cula da samo neki privatnici imaju aparat neki s kojim ne boli i ne treba anestezija..
Haha mislis da bi me ona zapala? Ma moze i Manestar iako je Jelena Mia pisala da je bio jako grub..i onda mu nabijem na nos moj uspjesni AIH u koji je sumnjao
Cura je..nadam se, danas sam 30+1 i ja proslom pregledu dr nije spominjao nista novo :D moja mama joj je kupila sve rozo![]()
haha,pa nama koji ju ne volimo baš ona obično dođe..
A i ja sam iz par izvora čula da Mane nije neko cvijeće kad je porod u pitanju..Tako da čak niti ja kao njegov veliki fan ne vjerujem da bih ga baš priželjkivala na porodu..ipak na porodu treba i doktor biti empatičan,a Mane je sve naj,al je hladan..radije priželjkuj one dobrote poput Marića ili Finderlea..O njima sam čula hvalospjeve..
[QUOTE=Aerin;2638844
Cura je..nadam se, danas sam 30+1 i ja proslom pregledu dr nije spominjao nista novo :D moja mama joj je kupila sve rozo[/QUOTE]
baš slatko da je curica..znači nešto rozo moram kupit i poslati ti nakon 6.9.![]()
Joj Red srce si
Da, Finderle je jako dobar.. vidjet cemo, svakako cu podjelit iskustvo sa vama ipak ste vi moje mpo-uše, a ako ne bude islo drugi put evo mene opet u podrumu![]()
ja ne znam koji je bio meni dr vidjela ga samo u prolazu par puta uglavom neki mlad i zgodan, mogao bi bit Marić koliko čujem ali bitnija mi je bila babica i plan poroda da se koliko toliko poštuju moje želje...Red a šta pričaš to za Maneta?
Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 29.06.2014. at 18:29
Mali Mimi imas pp za ne zachatavamo tu
Imas pp..nista ne znam iz osobnog iskustva i ogradjujem se od svega jer je meni on od prvog dana odlican i nemam osobno ni jednu losu rijec za njega..to su sve neka iskustva drugih pa necu blatit covjeka![]()
Cure, ja sam sutra na prvoj folikulometriji.jos netko?
i sara38 kakvi su dojmovi?
Meni je bio mlađi Marić, izgleda onako ko u ranim tridesetima, visok, crn, vitak
Meni taj mladji maric nije jasan..jer ja mislim da je to onaj mlad,ruzni s crnom masnom kosom sto je cesto s vlasicem na humanoj i uci od njega..a svi govorite da je on neki jako zgodni tip..ili imamo neke razlicite ukuse ili postoje 3 marica ili ovaj na kojeg ja mislim uopce nije maric..al meni je taj jako antipatican..
Meni su stvarno bili odlični obzirom da je porod završio komplicirano, super da sam imala iskusnu ekipu.
E, da, kao da je jučer bilo, sjećam se dok me šivao mlađi M. primalja mu se cijelo vrijeme obraćala sa "dr. Marić, dr. Marić", a ja, kako sam tada mislila da postoji samo jedan jedini moj dr. Marić (stariji koji me porodio), malo je falilo da joj kažem da to nije dr. Marić, pa jel ona vidi dobro! I sva sreća da nisam ništa rekla (nekad je stvarno bolje šutjet) jer sam za dva dana kad je bila vizita saznala da postoje dva dr. Marića.
pomagajte, ja zablesirala, moram na punkciju prekosutra, dal si dajem stopericu danas ili sutra? hvala svima koji odgovore danas do 22:00 h
hvala punotoliko sam sva zbunjena da ono najvaznije nisam cula...
piše ti i datum i vrijeme na nalazu koji si dobila..Sve što nisi sigurna samo pogledaj na nalaz.Tamo ti sve piše..![]()
Jer ako ideš negdje na hitnu ili u bolnicu da ti to daju moraš imati nalaz obavezno sa sobom jer ti bez njega neće htjeti..
Posljednje uređivanje od red pepper : 02.07.2014. at 12:43
Posljednje uređivanje od Argente : 02.07.2014. at 12:52
Haha,sigurna sam..svi su po godinu razlike,ali opet sam se šokirala..ali opet muškarci uvijek bolje odolijevaju zubu vremena pa onda mogu objasnit..
Nemam pojma tko je, ali je nekako predugo tamo da bi bio samo specijalizant koji prolazi sve odjele..jedna naša forumašica zna da je taj Marić došao iz Slavonije i ima 33 godine..baš ću pokušat istražit da li je to taj isti na kojeg ja mislim..
u tom i ke problem, pise da u 22:00h ali ne i koji dan :p
Cek Red ti hoces reci da je Manestar stariji od Vlasica?
O svasta pa ja mu ne bi dala vise od 38god
Nova-pa ne pise datum jer si vjerojatno danas dobila nalaz pa se odnosi na danas
Aerin-ima on i skoro 10 vise![]()
Argente, sjećaš se, tko je, a tko nije (bio) garažiran?
Red, šta tebi Smiljka izgleda staro, tj. starije od dvojice kolega? Doduše, najvažnije bi trebalo biti da nam bebe prave, ali što se može, valjda je važno i da su oku ugodni.
Ako je Marić stariji onaj koji je održao predavanje o alternativnom porodu, onda je totalno bad imati prezimenjaka za kolegu, ispadneš gerijatrija samo zato jer ovaj drugi ima cca 33.
Posljednje uređivanje od phiphy : 02.07.2014. at 14:39