Stranica 21 od 72 PrviPrvi ... 1119202122233171 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Da li za fm prozivaju ili treba pitati tko je zadnji za kojeg doktora pa se ide redom dolaska?

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

prozivaju..tko bi to pohvatao drugačije

Newbie avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    Ne uvijek.. Nekad moraš pratiti iza koga si..
    U ponedjeljak npr su prozivali cijelo vrijeme dok nije ostalo nas još 5-6, i nakon toga su samo vikali "dalje". Mi se pogubili.. I dok smo izračunali kad je koja došla-jedna uleti preko reda.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam uvijek pitala tko je zadnji i onda bi samo tu ženu pratila za slučaj kad ne prozivaju...

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Kad si za punkciju ili transfer, nema brige prozivaju, al kad si samo fm pitas ko je zadnji i dali je za fm, ako je onda je pratis, ali ako je za punk ili transf mogli bi je prozvat, pa ces ostat ko ja jednom, na sto cuda

Sent from my C6603 using Tapatalk

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Naravno, bitno je i kod kojeg je dr

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

meni je najdraže kad nitko nije zadnji
    ili kad kaže da je zadnja neka koja je za punkciju/transfer
    ono, nekad moraš baš pilat da saznaš tko je zaista ispred tebe
    ne daj se zbuniti
    Posljednje uređivanje od Argente : 26.06.2014. at 13:41

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

hahahah, ili pitati tko je , za sto i kod koga ili doci u 6 i biti sigurna da sam prva i da ne moram nista pitati... Muka mi je od samog dolaska u punu cekaonu, a jos i kad moram "komunicirati"...

Newbie avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ja sam samo jednom pitala tko je zadnji kod tog doktora, pa su me svi začuđeno pogledali da zašto to pitam jer se uvijek proziva. A ne proziva se uvijek.. Zato, dođem ranije i budem među prvih 5 kod sestre i nadam se najboljem...:D

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Kada počinju raditi ujutro? Fm su od 8?

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

U 7 i pol su sestre već tamo, a fm počinju kako kad, često i prije 8.

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Sestre pocinju oko 7.30, a do 8.00 bi se mi kao trebale javit! A dr. krecu kako kad, u najboljem slucaju u 8, a znaju imat sastanke pa cca 8.30

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Haha,ja dodjem ko torba i cekam ko torba..a vec u onom redu za sestru vidim otprilike tko je sve ispred mene..jedino kad vidim da Treci covjek pocinje pregledavat onda malo bolje naculim usi jer su mi cesto zacepljene

Fm pocinju od 8 osim kod Smilje,ona malo duze spava ujutro pa ona iza 9 pocne..

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Inače moram pohvaliti da kod prirodnjaka JAKO vode računa kad je u pitanju punkcija..Da ne zbriše folikul slučajno..Mene su prozivali unaprijed,dok se još ni sestri ne bi stigla prijaviti..uglavnom čim žena u prirodnjaku dođe doktor odmah ide raditi punkciju bez obzira koja bi tebala bit po redu..

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Frćka prvotno napisa Vidi poruku
    Sestre pocinju oko 7.30, a do 8.00 bi se mi kao trebale javit! A dr. krecu kako kad, u najboljem slucaju u 8, a znaju imat sastanke pa cca 8.30

ma možeš se javiti kad hoćeš, i do 9h..ja znam i u 8 i pol doći ako nisam u žurbi..

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ima ona odmah prečac! Istina, možeš, vidjet ćeš sama, kako god okreneš nekad ćeš čekat sat vremena, a nekad tri...ja sam jednom, ali subotom, ušetala oko 9, nikog nije bilo, dr. negdje na katu, sve obavio, dežuran, pa sam se ljepo naspavala, ali i čekala dva sata sama da se vrati dolje, rijetkost, al uspjelo mi se i to desit, tako da, za naše memoare!:cool:

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

koliko sam ja skužila sad uvijek prozivaju...i ja uredno pitam tko je zadnji,a ponekad me pogledaju kao"pa to se ne pita,valjda znaš da prozivaju"...ja sam pristojni kulturnjak..dolazim uvijek oko 8.20(naučila sam da se kod dr.s dođe malo kasnije na red),i uvijek budem gotova do 10..(prvih dana sam bila iznenađena što sam već u 9 i pol u centru grada--i ponadala sam se da će bit tako uvijek...eh...bena)...danas sam dosta čekala ,nekako je sporo išlo,a i po ne znam koji put nije bila prof.već je bio dr,koji je nakon svojih pacijentica uzimao i njene...
    bila dole i vikendom,subotu prošlu..jedan dr.jedna sestra-tako da nisam zamjerila na čekanju...a i dole sam ponovo u subotu...nije još bila o,jer nije ni puknuo(21.6 mm vodeći)...ful razočarana..ja mislila kako je to već gotova stvar,a da bude još i bolje,i dr,na prošloj fm,je rekao"bit će to za dan-dva ono 101%"(prije 4 dana).......figa......grrrrrrrr....(sad se moramo malo odmorit prije sutrašnje akcije..a baš smo se ponadali malo odvojit,i ne terorizirat jedno drugo

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku
    danas sam dosta čekala ,nekako je sporo išlo,a i po ne znam koji put nije bila prof.već je bio dr,koji je nakon svojih pacijentica uzimao i njene...
    naravno da je nikad nema..osim kad sam ja u postupku onda je stalno tamo,čak i vikendom..valjda i sad odmara da bude spremna kad ja krenem u postupak..

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Red, ti i ona se volite ali to ne zelite priznati

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cure jel zna netko kada dr. V ide na GO tj. kada se vraca?

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ide ti u osmom mjesecu,to se zna,ali tocno kada to ne jer ionako ne rade u osmom mjesecu pa onda nikom to nije bitno zapravo..ti to vec kalkuliras da ga na porodu uhvatis,ha?mislim da moras imat ludu srecu da se to potrefi

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Hahaha pa barem se mogu nadat jel?
    Lani je bio na GO do 15.9 a meni je termin 6.9

Luda sreca koja mi se nece ostvarit al nada je uvijek tu

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ajde ne sekiraj se, smiljka je uvijek spremna da te iznenadi i poremeti ti zelje

Nego,jeli curica ili decko?

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

e nije vikendom...nije bila ni danas
    već ću zaboravit kako izgleda..
    naravno da je nikad nema..osim kad sam ja u postupku onda je stalno tamo,čak i vikendom..valjda i sad odmara da bude spremna kad ja krenem u postupak..

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Bubice i nije neka steta ako zaboravis..nije neki prizor

Da li je netko radio histeroskopiju u kbc-u?da li se radi pod anestezijom ili bez?jer sam cula da samo neki privatnici imaju aparat neki s kojim ne boli i ne treba anestezija..

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ajde ne sekiraj se, smiljka je uvijek spremna da te iznenadi i poremeti ti zelje

Nego,jeli curica ili decko?

Haha mislis da bi me ona zapala? Ma moze i Manestar iako je Jelena Mia pisala da je bio jako grub..i onda mu nabijem na nos moj uspjesni AIH u koji je sumnjao

Cura je..nadam se, danas sam 30+1 i ja proslom pregledu dr nije spominjao nista novo :D moja mama joj je kupila sve rozo

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

haha,pa nama koji ju ne volimo baš ona obično dođe..

A i ja sam iz par izvora čula da Mane nije neko cvijeće kad je porod u pitanju..Tako da čak niti ja kao njegov veliki fan ne vjerujem da bih ga baš priželjkivala na porodu..ipak na porodu treba i doktor biti empatičan,a Mane je sve naj,al je hladan..radije priželjkuj one dobrote poput Marića ili Finderlea..O njima sam čula hvalospjeve..

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

[QUOTE=Aerin;2638844
    Cura je..nadam se, danas sam 30+1 i ja proslom pregledu dr nije spominjao nista novo :D moja mama joj je kupila sve rozo [/QUOTE]

baš slatko da je curica..znači nešto rozo moram kupit i poslati ti nakon 6.9.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Joj Red srce si
    Da, Finderle je jako dobar.. vidjet cemo, svakako cu podjelit iskustvo sa vama ipak ste vi moje mpo-uše, a ako ne bude islo drugi put evo mene opet u podrumu

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja ne znam koji je bio meni dr vidjela ga samo u prolazu par puta uglavom neki mlad i zgodan, mogao bi bit Marić koliko čujem ali bitnija mi je bila babica i plan poroda da se koliko toliko poštuju moje želje...Red a šta pričaš to za Maneta?
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 29.06.2014. at 18:29

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Mali Mimi imas pp za ne zachatavamo tu

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Imas pp..nista ne znam iz osobnog iskustva i ogradjujem se od svega jer je meni on od prvog dana odlican i nemam osobno ni jednu losu rijec za njega..to su sve neka iskustva drugih pa necu blatit covjeka

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    ja ne znam koji je bio meni dr vidjela ga samo u prolazu par puta uglavom neki mlad i zgodan, mogao bi bit Marić koliko čujem ali bitnija mi je bila babica i plan poroda da se koliko toliko poštuju moje želje...Red a šta pričaš to za Maneta?
    Btw. dva su dr. Marica, stariji i mladji.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Cure, ja sam sutra na prvoj folikulometriji.jos netko?

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

haha,pa nama koji ju ne volimo baš ona obično dođe..

A i ja sam iz par izvora čula da Mane nije neko cvijeće kad je porod u pitanju..Tako da čak niti ja kao njegov veliki fan ne vjerujem da bih ga baš priželjkivala na porodu..ipak na porodu treba i doktor biti empatičan,a Mane je sve naj,al je hladan..radije priželjkuj one dobrote poput Marića ili Finderlea..O njima sam čula hvalospjeve..
    Eto, meni na porodu su bili Marić (stariji) i Finderle, a Marić (mlađi) me šivao.....

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

i sara38 kakvi su dojmovi?
    Meni je bio mlađi Marić, izgleda onako ko u ranim tridesetima, visok, crn, vitak

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Meni taj mladji maric nije jasan..jer ja mislim da je to onaj mlad,ruzni s crnom masnom kosom sto je cesto s vlasicem na humanoj i uci od njega..a svi govorite da je on neki jako zgodni tip..ili imamo neke razlicite ukuse ili postoje 3 marica ili ovaj na kojeg ja mislim uopce nije maric..al meni je taj jako antipatican..

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Za mene je i taj stariji mlađi

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    i sara38 kakvi su dojmovi?
    Meni je bio mlađi Marić, izgleda onako ko u ranim tridesetima, visok, crn, vitak
    Meni su stvarno bili odlični obzirom da je porod završio komplicirano, super da sam imala iskusnu ekipu.
    E, da, kao da je jučer bilo, sjećam se dok me šivao mlađi M. primalja mu se cijelo vrijeme obraćala sa "dr. Marić, dr. Marić", a ja, kako sam tada mislila da postoji samo jedan jedini moj dr. Marić (stariji koji me porodio), malo je falilo da joj kažem da to nije dr. Marić, pa jel ona vidi dobro! I sva sreća da nisam ništa rekla (nekad je stvarno bolje šutjet) jer sam za dva dana kad je bila vizita saznala da postoje dva dr. Marića.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

pomagajte, ja zablesirala, moram na punkciju prekosutra, dal si dajem stopericu danas ili sutra? hvala svima koji odgovore danas do 22:00 h

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Danas dajes.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

hvala puno toliko sam sva zbunjena da ono najvaznije nisam cula...

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

piše ti i datum i vrijeme na nalazu koji si dobila..Sve što nisi sigurna samo pogledaj na nalaz.Tamo ti sve piše..
    Jer ako ideš negdje na hitnu ili u bolnicu da ti to daju moraš imati nalaz obavezno sa sobom jer ti bez njega neće htjeti..
    Posljednje uređivanje od red pepper : 02.07.2014. at 12:43

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Za mene je i taj stariji mlađi
    uf,to je onda problem ..jer to znači da i ti izlaziš iz cvijeta mladosti..
    ja sam se neki dan iznenadila kad sam čula da je Manestar najstariji na humanoj..bila bi stavila ruku u vatru da ih Smiljka šiša..a kad tamo..

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ja sam se neki dan iznenadila kad sam čula da je Manestar najstariji na humanoj..bila bi stavila ruku u vatru da ih Smiljka šiša..a kad tamo..
    Ma daj, si sigurna?! istina, težak je to posao, satre te mašina prije vremena...
    Nego, tko je onda taj tvoj masni što se vrzma po Humanoj? Je li to neki specijalizant koji obilazi sve odjele na Gini ili možda novi kadar?
    Posljednje uređivanje od Argente : 02.07.2014. at 12:52

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Haha,sigurna sam..svi su po godinu razlike,ali opet sam se šokirala..ali opet muškarci uvijek bolje odolijevaju zubu vremena pa onda mogu objasnit..

Nemam pojma tko je, ali je nekako predugo tamo da bi bio samo specijalizant koji prolazi sve odjele..jedna naša forumašica zna da je taj Marić došao iz Slavonije i ima 33 godine..baš ću pokušat istražit da li je to taj isti na kojeg ja mislim..

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

u tom i ke problem, pise da u 22:00h ali ne i koji dan :p

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cek Red ti hoces reci da je Manestar stariji od Vlasica?
    O svasta pa ja mu ne bi dala vise od 38god

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Nova-pa ne pise datum jer si vjerojatno danas dobila nalaz pa se odnosi na danas

Aerin-ima on i skoro 10 vise

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Argente, sjećaš se, tko je, a tko nije (bio) garažiran? Red, šta tebi Smiljka izgleda staro, tj. starije od dvojice kolega? Doduše, najvažnije bi trebalo biti da nam bebe prave, ali što se može, valjda je važno i da su oku ugodni.

Ako je Marić stariji onaj koji je održao predavanje o alternativnom porodu, onda je totalno bad imati prezimenjaka za kolegu, ispadneš gerijatrija samo zato jer ovaj drugi ima cca 33 .
    Posljednje uređivanje od phiphy : 02.07.2014. at 14:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •