Stranica 27 od 72 PrviPrvi ... 17252627282937 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

mmmm4 tu ce ti vjerojatno svaka cura svog doktora preporucit i imat dobre razloge zasto bas njega..tako da ti je najbolje odlucit sama
    Ja sam bila kod dr M. i nemam zamjerke nikakve,uvijek se s njim dalo sve dogovorit i uvijek me saslusao i objasnio.. Dr V. mi je nekoliko folikulometrija odradio i isto je uvijek spreman objasnit a bio mi je i na porodu tako da i za njega imam samo rijeci hvale.. dr S. je barem meni bila malo skrta na rijecima,ona mi je jednu punkciju odradila i bila je brza i ljubazna i nije bilo tako strasno.. a cekanja su manje vise kod svih ista..dodjes sjednes i cekas

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

jejja pa kad si rodila to mi je promaklo?

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hihi u 6om mj

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dr. S ne bih preporučila nikome. Ni neprijatelju osim ako ne bi bio u stanju razlikovati usiljenost od ljubaznosti i inače ga(ju) ne smetaju grubost i komentari da ne zna doma napraviti dijete. Jedino tad ona dolazi u obzir.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj eryngium prvotno napisa Vidi poruku
    Dr. S ne bih preporučila nikome. Ni neprijatelju osim ako ne bi bio u stanju razlikovati usiljenost od ljubaznosti i inače ga(ju) ne smetaju grubost i komentari da ne zna doma napraviti dijete. Jedino tad ona dolazi u obzir.
    Ja sam valjda kod neke druge dr.S. Ova moja je skroz ok.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj eryngium prvotno napisa Vidi poruku
    Ma to ti je njen humor. Netko će se uvrijediti, netko nasmijati.... Ja sam njen pacijent, uvrede nisam doživjela i čak mi je u jednu ruku simpa jer je tako "munjena". Valja je i njoj nakon silnih doktorata jasno da se ne pravljenje djece ne svodi na zna/ne zna.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj kaja76 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma to ti je njen humor. Netko će se uvrijediti, netko nasmijati.... Ja sam njen pacijent, uvrede nisam doživjela i čak mi je u jednu ruku simpa jer je tako "munjena". Valja je i njoj nakon silnih doktorata jasno da se ne pravljenje djece ne svodi na zna/ne zna.
    Bile smo četiri tamo izuzev nje, i nitko se nije nasmijao na taj komentar. Ili ne kužimo njen humor ili nisam samo ja mislila da komentar nije na mjestu.
    Ako tebi paše i našle ste zajednički jezik to je jedino što je bitno.

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj kaja76 prvotno napisa Vidi poruku
    Valja je i njoj nakon silnih doktorata jasno da se ne pravljenje djece ne svodi na zna/ne zna.
    izostavili kolegij Empatija te godine

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Krasan joj je humor...moje zadnje divno iskustvo s njom je bilo kad mi je tvrdila da je luf od 28 mm zuto tijelo ustvari..a kad sam joj lijepo pokusala objasnit da to ne moze bit zuto tijelo onda mi je odbrusila da sam dosla na folikulometriju,a ne na raspravu s njom..i naravno da je bio luf na kraju...a i zanima me da li je humor svakoj drugoj zeni reci da nece nikad zatrudniti...

Kazem si da se vise necu oglasavat na teme moj doktor je bolji od tvog jer se zna da je svakom njegov najbolji,ali kad se potegne tema o S pukla bi da se ne oglasim.haha

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

dr S. ima i izrazito tvrd stav prema ženama starijim od 35 godina koje idu u mpo

tako da ako ste oko 35-te ili iznad...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja sam iznad 35, imam skoro 39. Napomenula mi je da neće ići lako i ima pravo. Sumnjala sam u točnost njene izjave (budući da sam prvo dijete dobila vrlo lako), ali ispostavlja se da ima pravo. Godine idu, stanice propadaju. Ja se još nadam... Ona sigurno nije med i mlijeko i nije bas sklona uljepšavanju, ali znam da je par puta rekla da treba biti strpljiv pa možda bude. Što god rekla, ja cu se nadati jer dr. nisu proroci i nitko ne može znati što će biti.

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Cure moze jedna info ...koliko se ceka u Ri na postupak?

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ovisi od slučaja do slučaja.. Ja sam uletila u postupak brzinom munje jer sam imala većinu nalaza a i zato jer je prirodnjak bio u pitanju tako da praktički nisam ni čekala. Nazvala krajem mjeseca, dobila termin za sedam dana, došla M, krenule folikulometrije.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I nina kako je postupak završio?

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Neslavno

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Hello

Dosla sam vidjeti jel ima koja nova trudnica
    Lasta ja sam na postupak cekala 10mj al samo zato jer je doktor mislio da meni nista od toga ne treba i da cu prirodno ostati trudna pa me malo razvlacio

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Čujem da su neke u postupku, čujem da ima trudnica!!!! A nitko se ne prijavljuje, nazdravljuje, placa kafu... Pih!

Ma znala sam ja da ima novih trudnica
    Ajmo cure znatiželjna sam :zubo:

Newbie avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Tko je ova nova crvena ženska u podrumu? Radi sve više posla, čak i transfere..
    Jel to ona novi, četvrti član riječke humane, ili netko odlazi pa je ona zamjena?
    Kako se zove?

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja vjerujem da je specijalizantica neka koja prolazi vise odjela mada moram priznati da mi nije previse simpaticna i da obzirom da je dole 3 i pol minute ukupno malo previse komentira i petlja se..al opet to sam samo ja...

Ako radi transfere onda mozda i nije specijalizant samo..pa ne kockaju se valjda tako s postupcima da daju svakome da radi transfer?!imaju valjda neke lutke dole na kojima mogu vjezbati,ne moraju na nama i nasim embrijima...

Newbie avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Djeluje malo nabrijano, nije naročito simpatična. Ni meni nije jasno kako ona može raditi transfere. Sumnjam da bi to dali nekom studentu da se eto malo praksa... Zato me zanima jel ona novi član humane ili netko od stalne postave odlazi-a ona ulijeće...

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Newbie prvotno napisa Vidi poruku
    Djeluje malo nabrijano, nije naročito simpatična. Ni meni nije jasno kako ona može raditi transfere. Sumnjam da bi to dali nekom studentu da se eto malo praksa... Zato me zanima jel ona novi član humane ili netko od stalne postave odlazi-a ona ulijeće...
    X

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jel to ona sa dugom, ravnom kosom, mlada ...?

Newbie avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Da...

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Aha, bila je i prosli mjesec kada sam isla na fm, biti ce da stize novi clan....

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Jel netko skuzio kako se zove ta nova mlada dr?

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ma vec sto puta su tako ti mladi bili dole par mjeseci...sumnjam da se nesto bitno sprema...mozda je ova samo malo ambicioznija pa se vise gura i namece pa izgleda da je bitnija nego sto je...

Newbie avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    Ma vec sto puta su tako ti mladi bili dole par mjeseci...sumnjam da se nesto bitno sprema...mozda je ova samo malo ambicioznija pa se vise gura i namece pa izgleda da je bitnija nego sto je...
    Al svi drugi mladi su samo gledali (i šutili) , ne sjećam se da su radili fm, a pogotovo ne transfere

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

A ne znam kako izgleda kad nekog bas obucavaju za radit,koliko dugo su vlajo i mane segrtovali dok nisu poceli radit sami..jer mozda joj daju da napravi od svega po malo samo da vidi kako to izgleda (pa ako si sretnik da vjezba bas na tebi sorry zao nam je)...pa onda ide na drugi odjel i to je to...vrijeme ce pokazati...ali eto meni osobno nije simpaticna previse..

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Znate li kada dobivaju raspored za siječanj? Za konzultacije?

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Od 7.1 kreće program tako da bi ovaj tjedan trebali znati kako će naručivati. Možda najbolje da nazoveš u ponedjeljak pa pitaš. Ovo su ipak informacije iz 11.mjeseca. :confused:

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Riječanke moje iako je većina obavještena moram se i tu pohvalit.....trudna nakon 7 god...home made....

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

iako znam već nekoliko sati, s radošću sam došla i ovdje čestitati jer nakon toliko godina, toliko patnje - home made - woooowwww!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

vita22

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

cure nikad ne odustajte od "domaće radinosti"

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

vita22...čestitke velike

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

vita22 baš prekrasno iznenađenje ...

ja otkad sam krenula u postupke nisam se iskreno ni niti jednom sjetila da se dijete može i doma napraviti..niti jednom nisam upotrijebila lh trakicu niti ništa drugo slično..Ja sam valjda sve karte stavila na medicinu..ali ovakvi primjeri su i više nego motivirajući...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

vita22 još jednom čestitke

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Hvala cure nisam ni ja mislila nakon toliko ivf da ćemo se doma zaigrati ali čuda se ne dešavaju samo drugima kao šta sam do sada mislila....!!!!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kakav divan kraj godine, čestitam Vita!!!
    Čestitam i drugoj trudnici, koja mudro šuti...

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

i ja se pridružujem čestitkama drugoj trudnici na humanoj se priča ....mogla bi progovorit da mi ne krenemo same....

Newbie avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Citiraj vita22 prvotno napisa Vidi poruku
    i ja se pridružujem čestitkama drugoj trudnici na humanoj se priča ....mogla bi progovorit da mi ne krenemo same....
    ne kužim ovo... ne znam o kome je riječ, al zašto bi itko, ali ITKO osim same trudnice ovdje objavio ičiju trudnoću?
    bokte, vidim svi navalili ovdje, pa pustite curu da se javi sama ako želi..
    šta vi znate tko ima kakav razlog za šutiti? Možda je rizična i mora mirovati i ne želi se "ureći" javnim objavama? možda nije ni najbližima rekla- a znaju joj nick na forumu.. šta ja znam.. razloga je milijun i svatko ima svoj..

ne mislim ovo vita samo na tebe, nego vidim da već par nickova jaši po nekoj trudnici.. pa dajte pustite ženu na miru.. možda i ne dolazi više na forum..
    sad se ponašate ko moja svekrva kad smo joj rekli da nikome ne govori za moju trudnoću, a ona pred svima uzela tapšati trbuh i tepati onim iritantnim glasom : sreeeetan booožić... bljuv...
    Posljednje uređivanje od Newbie : 30.12.2014. at 10:56

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ahaha izgleda da svi znaju o kome je riječ, čestitam i ja

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cestitam i ja svm trudnicama !

Lijepo je citati i da je na ovoj temi malo zivnulo, neka nam se samo nastavi niz u 2015 g. !

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Newbie, nisi skužila...niti bi itko ovdje objavio nečiju trudnoću, niti jašimo po njoj. Većina, ako ne sve cure koje su se ovdje oglasile, poznaju trudnicu i ova zaje*ancija je upravo zato jer je poznajemo i znamo kako 'diše'. Ne sumnjam da nas naša trudnica čita i da joj namamimo osmijeh na usta pa da joj ovi prvi tjedni prolaze veselije upravo zbog svih ovih javljanja ovdje (dok nas Arđa ne pomete).
    Posljednje uređivanje od phiphy : 30.12.2014. at 11:16

Newbie avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ma skužila sam ja... I kužim ja da je to zezancija, ali cura očito ima razlog da to ne objavi na forumu.. Možda sam ja samo preosjetljiva jer iz moje jedne trudnoće mi se zgadilo kako neki objavljuju MOJU trudnoću i informaciju koja je meni toliko osobna i intimna... Da mi uspije druga beba, pogotovo nakon silnog truda na humanoj-mislim da bih zadavila svakog tko bi dao ikakvu naznaku o mojoj trudnoći..
    Pa čak i kad je sve samo dobronamjerna zezancija...

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

A gle, i to je moguće. Da joj komentari teško padaju jer u slučaju da nešto pođe u krivom smjeru, što je više ljudi znalo, teže se nositi s time, pitanjima ili nedostatkom istih, sažalnim pogledima ili pravljenja da se ništa nije dogodilo...jbg, ja se nadam da je veselimo. A mi, MPO-ovke, ipak sve to doživljavamo i proživljavamo na drugačiji način i nije fer da nas trpaš u istu košaru sa svekrvom .

Što se naše trudnice tiče, moglo bi nam se dogoditi da nam kaže da je bila trudna kad rodi. Što je sigurno, sigurno je .

Što se metle tiče, Arđo, budi nam blagonaklona u ovo blagdansko vrijeme .
    Posljednje uređivanje od phiphy : 30.12.2014. at 12:11

Newbie avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

znam.. stvari su malo drukčije u mpo vodama, ali dalje je svatko od nas različita individua koja se sa životnim problemima i veseljima drukčije nosi.
    ona će nam reći kad bude htjela..

a možda ju sad samo nervirate ovolikim zapitkivanjem- pa vam namjerno ne želi ništa reći...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

[QUOTE=Newbie;2716349
    a možda ju sad samo nervirate ovolikim zapitkivanjem- pa vam namjerno ne želi ništa reći...[/QUOTE]
    S guštom ju "nerviram"! Vjerujem da se smije i čita. I ona mene nervira jer nije došla na kavu to podijelit s nama :belj:

Newbie avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    S guštom ju "nerviram"! Vjerujem da se smije i čita. I ona mene nervira jer nije došla na kavu to podijelit s nama :belj:
    Ona je ustvari htjela da se nama ova riječka tema malo oživi....
    A možda nije došla na kavu jer je imala zanimljivije društvo
    Posljednje uređivanje od Newbie : 30.12.2014. at 16:27

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Newbie prvotno napisa Vidi poruku
    A možda nije došla na kavu jer je imala zanimljivije društvo
    Šefice, ovo je za sankcije!!! Zanimljivije društvo od nas? To ne postoji!

Nego, nije li dr. V. trebao otići u privatne MPO vode? Još je u podrumu?
    (ovo je zbog metle)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •