Lea bas mi je zao![]()
Znam da nije, baš zato i pišem..da ne ispadne da je promijenila doktora nadajući se da će krenuti na bolje, a zapravo bude isto...treba inzistirati ponekad, tražiti, pitati, ne odustati kod prvog 'Ja ipak mislim da bi bilo bolje da probamo s ciljanim...' ili sl. odgovor. Nekad se ne izboriš, ali nekad ipak da. Ja sam se npr. izborila za manje inseminacija.
Ovako da ne bi bilo zabune, profS je super, navikla sam se na nju i nikad nisam imala problema s njom i bilo mi je zao sto idem kod drugog dr. Pristupacna je i znala se i nasaliti iako vidim da vi nemate bas dobro iskustvo s njom. Ja sam zbog toga sto radim kod privatnika i sto moram zuriti na posao trazila da budem kod drV jer on ranije pocinje s fm. Eto toliko od mene.![]()
Chiara, da li sad fm. rade u dvije ambulante?
Posljednje uređivanje od phiphy : 30.04.2016. at 15:24
phiphy to sam ja bila nacula, ali nazalost ne rade.. Samo u onoj jednoj ambulanti.
Sent from my JY-S3 using Tapatalk
Chiara profesorica je baš uzv radila u drugoj ambulanti? A u onoj "glavnoj" su bili M i V? Ne znam, ja u nekoliko godina to nisam vidjela..
Ja idem u podrum ovaj tjedan, nadam se, na transfer![]()
Ako mislimo na isto, tamo sam ja išla na inseminaciju, ali samu folikulometriju nisam vidjela da je itko radio van one jedne ambulante. A često sam to priželjkivala naravno, da se sve malo ubrza..
Hvala tiJa sam kod dr. M
Eto mene je 2 puta primila tamo na folikulometriju. I isto prozivaju. Kako to da nema vise kavice, nema okupljanja vise jer je tema zamrla ili?
Uz sve ostalo, meni je i zbog toga dr.M najdrazi, najranije pocne i najbrze sve obavis.
Jejja kreces?konzultacije tek ili vec sa fm ? Ides po smrzlica?
Ja sam bila par puta kad se radilo u obje ambulante,ali to je toliko rijetko da nije vrijedno spomena...a i ultrazvuk tamo je dosta los pa mozda zato ne primaju cesce tamo...
Katjusa u kojoj si ti fazi?uletim svako toliko pa nisam u toku...
U fazi sam da se nadam da je tulum u labu i da me čeka transfer u utorak![]()
Kako si mi ti? Jel u planu drugi krug?
Katjusa fm jos. Idemo po smrzlicaevo dodjem u 7:15 i vec je hrpa ljudi tu..
Da, gužve su uvijek nažalost.. I ja bi dolazila u 7.10- 7.15 i bila jedno četvrta ili peta, a do 8 bi bila već puna čekaonica..
Sretno jejjaJavljaj razvoj situacije
Chiara kad ti ono imaš konzultacije kod V?
Imam fm u cetvrtak pa cu ga onda i pitati sta cemo dalje. I treba mi popis onoga sto moram obaviti da bih krenula u postupak.
Kako je danas bilo Chiara? Jeste pricali sto za dalje?
Danas je dolje bilo 5 transefera, neka nam je sretno
Katjuša, držim palčeve!
Sretno i ostalima!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Bila sam jucer i danas. Potvrđena ovulacija i za ovaj mj smo gotovi. Ako prikupimo nalaze, drugi mj mogu na inseminaciju. Samo mi ginekologica danas nije htjela dati uputnice jer da mi to po novoj moraju u bolnici raditi papu i briseve. Jel znate vi sta o tome?
Katjusa sretno i daj Boze da se ulovi.
Gdje nam je Lea?
Chiara ako ti je za humanu dala D1 uputnicu onda ti dole sve rade. Ako nije onda ti mora ona.
Ovaj put sam i ja sve dolje napravila, u 4.mj, dr. M mi je uzeo briseve i papu kad je bio u ambulanti i dao uputnice za markere. I ja sam bila u šoku. I svi nalazi su bili brže gotovi i odmah su se njima slali i dočekali me u kartonu, ma milina.
Chiara jel imaš D1 uputnicu? Ako si nju dolje predala, tamo bi trebala napraviti sve.
To je novo.od ove godine cini mi se. I ja sam prije isla sve kod svoje dr pa mi je ovaj put sestra dala d1 uz rijeci da sad sta god im treba vezano uz postupak rade oni pa tako i papu i briseve i markere..
Aj fala bogu da se konačno nešto pomaklo na bolje. Ono šetanje je bilo koma.
Sad mi nista nije jasno. Dala sam im D1 uputnicu u 2 mj, i ona mi vrijedi godinu dana. Zasto mi onda na humanoj nisu rekli da to odmah kod njih napravim nego sam otisla kod svoje ginekologice s kojom sam se natezala i nije mi htjela dati uputnice. Na kraju mi je napravila ustupak i rekla da u ponedjeljak dođem na papu i briseve.
O pa ovo je super onda. Znači uzmem D1 uputnicu kao i do sada i na konzultacijama mi naprave sve što treba?
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Na konzultacijama se dogovoris kad ces doci napraviti sve to. Meni je dr M. sve odmah rijesio na konzultacijama jer je taman prije mene jedna cura imala briseve dogovorene pa su imali odmah aparaturu-ona stakalca i one stapice u ambulanti
Meni je nabrojao dane koje je on u ambulanti, pa da dođem bilo koji od tih dana. Nalazi su svi za tjedan do 10 dana, čak i PAPA, koji se inače koliko čeka preko soc gin? Više ni ne znam jer uvijek privatno radim..
Chiara da, ne znam zašto ti nisu rekli, sad kad si se već dogovorila sa gin ok.. Ako ti što zapne, zovi dolje humanu i na tel reci da moraš briseve i markere i papu raditi i kad je V u ambulanti da dođeš..
Koliko sam ja shvatila socijalna gin vise ni ne smije nista izdati za nas koji smo na humanoj. Nije da ne zele nego ne smiju nakon sto izdaju D1.
U principu da, jer te ona uputi na humanu na liječenje i oni trebaju sve dalje potrebno obavljati, tako je meni govorila moja gin i isto ludila svaki put kad sam dolazila na briseve. Na kraju bi i napravila ali je uvijek rekla da to oni moraju. I zadnji put mi je dr.M rekao samo da ću kod njega sve napraviti i dao uputnice za markere. Recepte i dalje daje soc. gin. na temelju uputa mpo dr.
Jutro...
Recept mi je dala gin jer mi je trebao duphaston. A sutra cu otici papu i briseve kod nje obaviti. Sto se tice markera, kad to moram obaviti ujutro ili? Jel to idem na polikliniku?
Markere za hepatitis i hiv radiš na ZZJZ na Mlaci, u prizemlju šalter lijevo. Oni ti rade cijeli dan.
Hvala, ne znam sto bih ja bez vas. Za koliko vremena mogu skupiti sve te nalaze?
Ako ti je gin dala uputnicu nalazi dolaze kod nje. Brisevi mislim kros tjedan dana, papa test puuuno duze a markeri mislim vec iduci dan. Nisam sigurna jer kad ide s humane uputnica to sve njima ekspresno dodje tamo pa ne znam ni koliko dugo
Sutra idem kod gin pa cu vidjeti. Nije mi spomenula za ovo drugo sto moram dali ce mi dati uputnice. Samo mi je rekla u ponedjeljak da ce mi briseve i papu obaviti i napomenula znate vi to sami nosite dolje na Mlaku. Naravno da sam znala da moram.
Rekla bih ti da ju tražiš uputnicu i za markere pa kad već nosiš materijal na obradu da usput obaviš i markere. Al ne znam kako sad s obzirom da je to Humana trebala sve odraditi.
Pitat cu ju pa cemo vidjeti. Bilo bi super da mi da pa da i to obavim.
Evo me Chiara.Malo sam se pokušala odmoriti od svega, ali mi baš i ne ide. Izvadila sam betu još jednom, samo da se uvjerimo da je pala, bila je 3,7 i sad sam se dogovorila za konzultacije za desetak dana, pa ćemo vidjeti hoću li u stimulirani u 6. mj. Nikad bezvoljnije nisam išla na konzultacije, ali ne da mi se čekati 10. mj. Moram to odraditi u sestom kako znam i umijem, naravno ako se dr V. odluči za postupak.
Lea znam da si bezvoljna i da ti se ne da, i ja bih bila takva na tvom mjestu. Ja sam sve obavila, sada samo cekamo nalaze.
Chiara,bila sam na konzultacijama. Idem u u stimulirani postupak u sedmom mj. U šestom mj. su radovi, tako da neće biti postupaka. To mi baš dobro i došlo. U kojoj si ti fazi? Je li stiglo što od nalaza?
Lea evo danas dosla M. Cekamo nalaze jos malo, nadam se u petak da cemo dobiti sve. Moram se naruciti. Kako si ti? Kakvi radovi su u 6mj?
Ne znam točno o čemu se radi . V mi je rekao da rade nešto u onom prostoru di se rade punkcije. Uglavnom, radovi započinju 8. 6. i trebali bi trajati dva tjedna, ali on baš nije uvjeren da će sve teći po planu. A meni bi punkcija trebala biti oko 14. 6. , tako da ne možemo.Trebali bi početi ponovno raditi 27. 6., ali mi je rekao da nazovem prije i provjerim jesu li počeli raditi, pa s obzirom bi opet trebala dobiti početkom 7. mjeseca išli bi u postupak u sedmom i završili do osmog kad idu na godišnji.U koji ti postupak ideš? Ako ti još ne ideš na IVF, možda neće utjecati na tebe. Je li se naručuješ na dogovor, ili ideš u postupak?
Narucujem se na FM 7DC i donosim sve papire za inseminaciju. Ako je sve u redu trebala bih u postupak iduci tjedan. Nadam se da radovi nece utjecati na to.