Stranica 37 od 72 PrviPrvi ... 27353637383947 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,801 do 1,850 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Lea bas mi je zao

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj lea13 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se i ja javim, beta pala sa 35,2 na 32,6. Da je bar nula. Nisam uhvatila svog doktora,ali prestajem s utrićima i fragminom. To bi se sad trebalo spustiti samo od sebe. Što vi mislite? Nadam se da neće biti komplikacija.
    .
    svakako ponovi betu. ja ne bih prekidala terapiju i mirovala bih.

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nazalost nije to tako jednostavno,znas i sama...jos pogotovo kad tek kreces i kad ti je sve novo i nepoznato...fakat je nekad bolje ovo sto je CHIARA napravila,promijeniti doktora pa se nadati boljem lijecenju...mada ni Vlasic nije poznat po brzini...
    Znam da nije, baš zato i pišem..da ne ispadne da je promijenila doktora nadajući se da će krenuti na bolje, a zapravo bude isto...treba inzistirati ponekad, tražiti, pitati, ne odustati kod prvog 'Ja ipak mislim da bi bilo bolje da probamo s ciljanim...' ili sl. odgovor. Nekad se ne izboriš, ali nekad ipak da. Ja sam se npr. izborila za manje inseminacija.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Ovako da ne bi bilo zabune, profS je super, navikla sam se na nju i nikad nisam imala problema s njom i bilo mi je zao sto idem kod drugog dr. Pristupacna je i znala se i nasaliti iako vidim da vi nemate bas dobro iskustvo s njom. Ja sam zbog toga sto radim kod privatnika i sto moram zuriti na posao trazila da budem kod drV jer on ranije pocinje s fm. Eto toliko od mene.

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Chiara, da li sad fm. rade u dvije ambulante?
    Posljednje uređivanje od phiphy : 30.04.2016. at 15:24

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

phiphy to sam ja bila nacula, ali nazalost ne rade.. Samo u onoj jednoj ambulanti.

Sent from my JY-S3 using Tapatalk

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Chiara, da li sad fm. rade u dvije ambulante?
    Zadnji put su drV i drM bili u jednoj, a profS oko 10 u drugoj ambulanti. Bilo bi dobro da je uvijek tako, ali nazalost nije. 2 puta mi se tako potrefilo u 4 mjeseca da sam bila u toj drugoj ambulanti.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Ide li netko ovaj tjedan u podrum?

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Chiara profesorica je baš uzv radila u drugoj ambulanti? A u onoj "glavnoj" su bili M i V? Ne znam, ja u nekoliko godina to nisam vidjela..

Ja idem u podrum ovaj tjedan, nadam se, na transfer

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Katjuša prvotno napisa Vidi poruku
    Chiara profesorica je baš uzv radila u drugoj ambulanti? A u onoj "glavnoj" su bili M i V? Ne znam, ja u nekoliko godina to nisam vidjela..

Ja idem u podrum ovaj tjedan, nadam se, na transfer
    Da, u onoj drugoj (ne glavnoj) i jos su mi i ona i sestra ta dva puta sto sam bila rekle da zakljucam vrata.
    Katjusa sretno i da dođe do transfera i trudnoce. Kod koga si ti?

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ako mislimo na isto, tamo sam ja išla na inseminaciju, ali samu folikulometriju nisam vidjela da je itko radio van one jedne ambulante. A često sam to priželjkivala naravno, da se sve malo ubrza..
    Hvala ti Ja sam kod dr. M

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Ide li netko ovaj tjedan u podrum?
    Ja sam tamo u ponedjeljak. Zadnja 2 puta sam dosta brzo zavrsila s obzitom da je dr M bio prvi, nadam se i ovaj put tako jer sve moram na poslu nadoknadit..
    Nisam niti jednom vidjela da se u jos jednoj ambulanti prima :/

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Eto mene je 2 puta primila tamo na folikulometriju. I isto prozivaju. Kako to da nema vise kavice, nema okupljanja vise jer je tema zamrla ili?

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Uz sve ostalo, meni je i zbog toga dr.M najdrazi, najranije pocne i najbrze sve obavis.
    Jejja kreces? konzultacije tek ili vec sa fm ? Ides po smrzlica?

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja sam bila par puta kad se radilo u obje ambulante,ali to je toliko rijetko da nije vrijedno spomena...a i ultrazvuk tamo je dosta los pa mozda zato ne primaju cesce tamo...

Katjusa u kojoj si ti fazi?uletim svako toliko pa nisam u toku...

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

U fazi sam da se nadam da je tulum u labu i da me čeka transfer u utorak
    Kako si mi ti? Jel u planu drugi krug?

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Katjusa fm jos. Idemo po smrzlica evo dodjem u 7:15 i vec je hrpa ljudi tu..

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Znaci opet su guzve... Treba se naoruzati strpljenjem.

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Da, gužve su uvijek nažalost.. I ja bi dolazila u 7.10- 7.15 i bila jedno četvrta ili peta, a do 8 bi bila već puna čekaonica..
    Sretno jejja Javljaj razvoj situacije
    Chiara kad ti ono imaš konzultacije kod V?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Imam fm u cetvrtak pa cu ga onda i pitati sta cemo dalje. I treba mi popis onoga sto moram obaviti da bih krenula u postupak.

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Kako je danas bilo Chiara? Jeste pricali sto za dalje?

Danas je dolje bilo 5 transefera, neka nam je sretno

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Katjuša, držim palčeve!
    Sretno i ostalima!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

hvala eryngium

Jao sreće mi sad najviše treba

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Katjuša prvotno napisa Vidi poruku
    Kako je danas bilo Chiara? Jeste pricali sto za dalje?

Danas je dolje bilo 5 transefera, neka nam je sretno
    Bila sam jucer i danas. Potvrđena ovulacija i za ovaj mj smo gotovi. Ako prikupimo nalaze, drugi mj mogu na inseminaciju. Samo mi ginekologica danas nije htjela dati uputnice jer da mi to po novoj moraju u bolnici raditi papu i briseve. Jel znate vi sta o tome?
    Katjusa sretno i daj Boze da se ulovi.
    Gdje nam je Lea?

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Chiara ako ti je za humanu dala D1 uputnicu onda ti dole sve rade. Ako nije onda ti mora ona.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj jejja prvotno napisa Vidi poruku
    Chiara ako ti je za humanu dala D1 uputnicu onda ti dole sve rade. Ako nije onda ti mora ona.
    Od kad to? Unazad dvije godine Ri humana nije izdala ni jednu uputnicu za pape, briseve, markere pa čak ni betu. Sve smo išle na D1 uputnice ali su nas svih slali našim soc ginima za obrade.

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ovaj put sam i ja sve dolje napravila, u 4.mj, dr. M mi je uzeo briseve i papu kad je bio u ambulanti i dao uputnice za markere. I ja sam bila u šoku. I svi nalazi su bili brže gotovi i odmah su se njima slali i dočekali me u kartonu, ma milina.
    Chiara jel imaš D1 uputnicu? Ako si nju dolje predala, tamo bi trebala napraviti sve.

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

To je novo.od ove godine cini mi se. I ja sam prije isla sve kod svoje dr pa mi je ovaj put sestra dala d1 uz rijeci da sad sta god im treba vezano uz postupak rade oni pa tako i papu i briseve i markere..

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Aj fala bogu da se konačno nešto pomaklo na bolje. Ono šetanje je bilo koma.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Sad mi nista nije jasno. Dala sam im D1 uputnicu u 2 mj, i ona mi vrijedi godinu dana. Zasto mi onda na humanoj nisu rekli da to odmah kod njih napravim nego sam otisla kod svoje ginekologice s kojom sam se natezala i nije mi htjela dati uputnice. Na kraju mi je napravila ustupak i rekla da u ponedjeljak dođem na papu i briseve.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

O pa ovo je super onda. Znači uzmem D1 uputnicu kao i do sada i na konzultacijama mi naprave sve što treba?

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Na konzultacijama se dogovoris kad ces doci napraviti sve to. Meni je dr M. sve odmah rijesio na konzultacijama jer je taman prije mene jedna cura imala briseve dogovorene pa su imali odmah aparaturu-ona stakalca i one stapice u ambulanti

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Meni je nabrojao dane koje je on u ambulanti, pa da dođem bilo koji od tih dana. Nalazi su svi za tjedan do 10 dana, čak i PAPA, koji se inače koliko čeka preko soc gin? Više ni ne znam jer uvijek privatno radim..
    Chiara da, ne znam zašto ti nisu rekli, sad kad si se već dogovorila sa gin ok.. Ako ti što zapne, zovi dolje humanu i na tel reci da moraš briseve i markere i papu raditi i kad je V u ambulanti da dođeš..

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Koliko sam ja shvatila socijalna gin vise ni ne smije nista izdati za nas koji smo na humanoj. Nije da ne zele nego ne smiju nakon sto izdaju D1.

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

U principu da, jer te ona uputi na humanu na liječenje i oni trebaju sve dalje potrebno obavljati, tako je meni govorila moja gin i isto ludila svaki put kad sam dolazila na briseve. Na kraju bi i napravila ali je uvijek rekla da to oni moraju. I zadnji put mi je dr.M rekao samo da ću kod njega sve napraviti i dao uputnice za markere. Recepte i dalje daje soc. gin. na temelju uputa mpo dr.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutro...
    Recept mi je dala gin jer mi je trebao duphaston. A sutra cu otici papu i briseve kod nje obaviti. Sto se tice markera, kad to moram obaviti ujutro ili? Jel to idem na polikliniku?

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Markere za hepatitis i hiv radiš na ZZJZ na Mlaci, u prizemlju šalter lijevo. Oni ti rade cijeli dan.

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Markere sam ja na poliklinici radila..

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Hvala, ne znam sto bih ja bez vas. Za koliko vremena mogu skupiti sve te nalaze?

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ako ti je gin dala uputnicu nalazi dolaze kod nje. Brisevi mislim kros tjedan dana, papa test puuuno duze a markeri mislim vec iduci dan. Nisam sigurna jer kad ide s humane uputnica to sve njima ekspresno dodje tamo pa ne znam ni koliko dugo

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Sutra idem kod gin pa cu vidjeti. Nije mi spomenula za ovo drugo sto moram dali ce mi dati uputnice. Samo mi je rekla u ponedjeljak da ce mi briseve i papu obaviti i napomenula znate vi to sami nosite dolje na Mlaku. Naravno da sam znala da moram.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Rekla bih ti da ju tražiš uputnicu i za markere pa kad već nosiš materijal na obradu da usput obaviš i markere. Al ne znam kako sad s obzirom da je to Humana trebala sve odraditi.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Pitat cu ju pa cemo vidjeti. Bilo bi super da mi da pa da i to obavim.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Bila sam jucer i danas. Potvrđena ovulacija i za ovaj mj smo gotovi. Ako prikupimo nalaze, drugi mj mogu na inseminaciju. Samo mi ginekologica danas nije htjela dati uputnice jer da mi to po novoj moraju u bolnici raditi papu i briseve. Jel znate vi sta o tome?
    Katjusa sretno i daj Boze da se ulovi.
    Gdje nam je Lea?
    Evo me Chiara.Malo sam se pokušala odmoriti od svega, ali mi baš i ne ide. Izvadila sam betu još jednom, samo da se uvjerimo da je pala, bila je 3,7 i sad sam se dogovorila za konzultacije za desetak dana, pa ćemo vidjeti hoću li u stimulirani u 6. mj. Nikad bezvoljnije nisam išla na konzultacije, ali ne da mi se čekati 10. mj. Moram to odraditi u sestom kako znam i umijem, naravno ako se dr V. odluči za postupak.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Lea znam da si bezvoljna i da ti se ne da, i ja bih bila takva na tvom mjestu. Ja sam sve obavila, sada samo cekamo nalaze.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Gdje sta nestale???

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Chiara,bila sam na konzultacijama. Idem u u stimulirani postupak u sedmom mj. U šestom mj. su radovi, tako da neće biti postupaka. To mi baš dobro i došlo. U kojoj si ti fazi? Je li stiglo što od nalaza?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Lea evo danas dosla M. Cekamo nalaze jos malo, nadam se u petak da cemo dobiti sve. Moram se naruciti. Kako si ti? Kakvi radovi su u 6mj?

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Ne znam točno o čemu se radi . V mi je rekao da rade nešto u onom prostoru di se rade punkcije. Uglavnom, radovi započinju 8. 6. i trebali bi trajati dva tjedna, ali on baš nije uvjeren da će sve teći po planu. A meni bi punkcija trebala biti oko 14. 6. , tako da ne možemo.Trebali bi početi ponovno raditi 27. 6., ali mi je rekao da nazovem prije i provjerim jesu li počeli raditi, pa s obzirom bi opet trebala dobiti početkom 7. mjeseca išli bi u postupak u sedmom i završili do osmog kad idu na godišnji.U koji ti postupak ideš? Ako ti još ne ideš na IVF, možda neće utjecati na tebe. Je li se naručuješ na dogovor, ili ideš u postupak?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Narucujem se na FM 7DC i donosim sve papire za inseminaciju. Ako je sve u redu trebala bih u postupak iduci tjedan. Nadam se da radovi nece utjecati na to.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •