Stranica 42 od 72 PrviPrvi ... 32404142434452 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,051 do 2,100 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Meni on kao prvo djeluje hladno i nepristupačno. Drugo zamjerio mi se kad mi na dan Svih svetih nije htio napraviti folikulometriju. Dežurna doktorica bila je na punkcijama,on se spustio iz noćne dolje. U čekaonici ja (pacijent dr.V) i četiri žene (njegove pacijentice). On je napravio folikulometrije svojima i otišao,a ja sam ostala skoro dva sata sama sjedit na onom KBC-u dok se doktorica nije vratila sa punkcija (obje su bile pod anestezijom)!
    Kao da mu je bio problem napraviti i meni...ne bi bilo ni prvi ni zadnji put da me pregledao...
    Meni takve stvari puno znače kad biram doktora!
    Svatko naravno ima svoj ukus i mišljenje. Vidim da su njegove pacijentice jako zadovoljne njime...no nitko nije Hrvoje Vlašić!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj sjuskica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Ejlaaaaaa....mi smo vratili jedan lijepi osmostanični embrij! Sad čekamo 16.2. i betu.
    Razgovarala sam sa dr.V...prebacit će me kod dr.Tine kako sam htjela,a ona će i svakako preuzeti njegove pacijente...on ide za Split,ali rekao je da ako šta trebam da će svaka dva tjedna dolaziti u Rijeku...sad kako i šta,pojma nemam.
    Dr.Tina S.Š. mi je radila i transfer danas...
    Nećete požaliti ako nju dobijete!!
    Baš mi je drago, neka se primi mrvica!!!
    Je li ti rekao do kada točno radi? To znači da automatski moramo ići kod dr. Šepić nećemo moći birati?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Mala-bebica moci cemo birati. Pitala sam sestru da li cu moci birati doktora i rekla je naravno da hocete.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Sretno sjuskica.
    Ja cekam red. Sve se nekako sporo krece. Nadala sam se da ce ici brze.
    Nisam isla na hsg jer sam imala gripu. Nadam se da cu dalje na ivf bez toga. Jucer sam napravila nalaze stitnjace (na srecu privatno) i u znacajnom hiperu sam iako se osjecam hipo. O

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Nisam ga pitala do kad je točno tu,ali ako dođemo do toga on mi je i veljači na postupku!
    Mislim da je zamišljeno da dr.Tina preuzme pacijente,ali pravo svakog pacijenta je da si bira liječnika kojeg želi.
    Sve u svemu,ja sam prezadovoljna sa ovim razvojem situacije po pitanju doktora. Jer kod profesorice ne bih, a doktor M mi nikad nije sjeo....iako sam inače sklonija muškom ginekologu!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Pa da si njegova pacijentica, pregledao bi te odmah, a posto nisi si morala cekati. Tako je isto bilo dok sam bila pacijentica kod profesorice. Pregledala bi me iskljucivo ona i to uvijek oko pola 10 bez obzira kad sam ja dosla. Znaci izredale su se sve pacijentice dr V i dr M i tek onda smo mi dosli na red za fm. A među prvima sam bila u cekaoni u 7 i pol. I slazem se da nitko nije kao dr V.
    Stvar je u tome da je taj dan bila samo dr.Šepić kao dežurna jer je bio blagdan...on je samo uskočio odozgo jer je ona imala te punkcije...nije me jednom pregledao pa je mogao i taj put! Ako je mogao pregledati svoje četiri,mislin da mu dvije minute koje bi posvetio meni nebi trebale predstavljati neki problem! A ja nebi kao tuka sjedila tamo jos dva sata!
    Ne pričam o normalnom danu kad su svi tamo pa naravno da sjedim i čekam kad će moj doktor u ordinaciju! U 11mj.sam čekala na jednu folikulometriju do 12.45h!
    Sve u svemu,mislim da to dr.V nikad nebi napravio....
    Uglavnom,bilo-prošlo! Vjerujem da ćete stvarno biti zadovoljne njime,ali vam želim da dr.V svima vama donese jedan veliki plusić prije nego ode!!

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Curke, da li ste ikada pričale same sa biolozima o vašim js i spermiogramu?
    Posljednje uređivanje od mala-bebica : 26.01.2017. at 20:53

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj mala-bebica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nisam. Taj dan kad nije bilo transfera je bio dr M dezuran i samo je rekao da se stanica nije oplodila jer biologica misli da je malo tvrđa opna jajne stanice.

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ja jesam, mislim prije svakog transfera mi je biologica objasnila koliko je bilo stanica, kakav je spermiogram, koliko je oplođenih stanica i kakvi su embriji te kako su ih oplodili. A danas mi je sve to i dr. objasnio.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Evo odradila pregled
    Idemo u 3mj na ivf. Jako sam zadovoljna. Dr. S je ostavila odlican dojam na mene. Mislim da ozbiljno shvaca problem godina i to sam menzis dobila jos sa 10godina. Laknulo mi je jako. Mislim da sam u dobrim rukama a bila sam jako skepticna i prestrasena. Imala sam i dozu srece jer je taman danas bila ovulacija i vidjela je da se ne razvija dobro situacija (zaboravila sam tocan termin).
    Savjet za nove. Dobro se obucite. Kad vidite pola pacijentica u gojzama, sve ce vam biti jasno. Cak i mom decku je bilo hladno

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Maritas kako je prošlo?!?!?

Chiara i mala bebica,kad bi vi trebale u postupak?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Moj postupak za ovaj mjesec je gotov. Nismo dosli do transfera. Nadam se oko 10.02. da bi vec mogla na prvu folikulometriju.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Moj postupak za ovaj mjesec je gotov. Nismo dosli do transfera. Nadam se oko 10.02. da bi vec mogla na prvu folikulometriju.
    Gdje je točno zapelo? Mislim, nemam iskustva pa zato pitam, da li se nije oplodila js ili se dalje nije razvijalo?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Chiara i mala bebica,kad bi vi trebale u postupak?
    Uh, ja imam još do tamo, zato mi je i bitno da je dr. zaista tamo do 21.3. jer bi bila taman gotova sa svime do tada

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Znam,znam da ništa od ovog mjeseca,u nedjelju si bila!
    Ti ćeš krenuti na folikulometriju a ja ću taman iščekivati!!!

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Hej, cure, evo i mene. Nismo danas imali transfer, imamo 3 embrij, jedan 8-staničan i dva 7-stanična. Tako da čekamo subotu i nadam se da će bar jedan dogurati do blastice.

Pozdravila sam se danas s mojim najdražim doktorom jer ga vjerojatno više neću vidjeti. Baš mi je bilo teško, zahvaljujući njemu imamo svoju princezu.

Sjuskica, baš mi je drago za transfer i nadam da ćeš nam javiti veliku betu. Imamo isti dojam o dr. M. Ni meni nekako nije sjeo. A ako nam sad ne uspije, ja nemam pojma kod koga da se prebacim. Danas mi je dr. V. rekao da ne zna da li će mi u subotu biti na transferu jer je iz noćne te da će mi transfer raditi ta doktorica. On mi predlaže da se prebacim kod nje. Nema nikakvih iskustva s njom, samo mi je jednu fm radila tako da stvarno ne znam.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Nije se oplodila.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Nije se oplodila.
    Žao mi je, zato ne volim prirodni bez nikakvih lijekova, još dođeš, napraviš kilometre i razočaraš se

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Žao mi je, zato ne volim prirodni bez nikakvih lijekova, još dođeš, napraviš kilometre i razočaraš se
    Drugi mjesec opet prirodni. Samo se nadamo da ce doci do transfera jer bismo isli na ICSI.

Cure koje ste (ili ste bile) kod dr Manestra, mozete li napisati kako ste zadovoljne sa svojim doktorom. Pomoci cete nama koje ostajemo bez dr.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

dr M - spreman čuti mišljenje, spreman uvažiti praktički svaku želju, ne ide mu na živce činjenica da proučavamo problematiku i ravnopravno razgovara o pročitanim člancima i studijama tj. ne drži se s visoka..Objasni i što treba i što ne treba, ništa mu nije teško... Mene paničara i hipohondra je više puta primio kad bi mu uletila iz vedrog neba u najveću gužvu i smirivao me..Jednom sam došla s nekom banalnom gluposti u strahu i nije me otkantao iako ga je žena čekala na stolu za hssg, a studenti ispred da gledaju taj hssg, nego me pitao da li imamo za pričati puno ili malo da vidi da li da traži sobu slobodnu ili ne treba...a takvih sitnica je bilo more...
    Otvoren za svaki prijedlog o liječenju, konzultacije svake sat vremena..Ja sam jako komplicirana kao pacijent i rijetko kad mi doktor odgovara, ali od prvih konzultacija pa kroz sve postupke, kroz cijelu trudnoću i nakon trudnoće on je jedini faktor u KBC-u koji mi je ulijevao sigurnost i u koga sam imala puno povjerenje..Griješi i on kao i svatko,ali je spreman priznati grešku i spreman je prihvatiti mišljenje nekoga tko o nečemu zna više od njega...uglavnom to je moje mišljenje po tko zna koji put izneseno na forumu,ali mislim da nije bilo njega da bih se nakon prvog dana okrenula na peti i otišla privatno u Zg Lučingeru...
    Posljednje uređivanje od red pepper : 27.01.2017. at 02:10

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure koje ste (ili ste bile) kod dr Manestra, mozete li napisati kako ste zadovoljne sa svojim doktorom. Pomoci cete nama koje ostajemo bez dr.
    Poprilično. Meni nije pasalo da dolazim na konzultacije milion puta pa bi se s njim dogovarala za dalje ili na transferu ili na folikulometriji. Doslovce dogovarala.
    Nije kolutao očima na moja pitanja niti mi davao isprazne monologe jer si voli čuti glas. Jednom sam mu došla s nalazima od privatnika, pogledao ih je sve i uvažio mišljenje kolege. Nije imao stav da mu 'radim iza leđa' ili da 'nemam povjerenja' kao npr. dr. V. Nakon što su mi specijalizanti zeznuli drugi prirodnjak bio je skoro pa jednako bijesan kao i ja i odmah mi rekao da moram dolaziti svaki dan od 7.dana ciklusa. Kad sam čula da mi je embrij 6.stanični već sam ga otpisala prije transfera i htjela dogovoriti idući postupak pa mi je totalno skulirano rekao da nek ipak malcu dam šansu. I evo 6.stanični malac mi upravo demolira namještaj u dnevnom boravku. I zato tu stajem s mojim iskustvom. Sretno svima!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj dino84 prvotno napisa Vidi poruku
    Hej, cure, evo i mene. Nismo danas imali transfer, imamo 3 embrij, jedan 8-staničan i dva 7-stanična. Tako da čekamo subotu i nadam se da će bar jedan dogurati do blastice.

Pozdravila sam se danas s mojim najdražim doktorom jer ga vjerojatno više neću vidjeti. Baš mi je bilo teško, zahvaljujući njemu imamo svoju princezu.

Sjuskica, baš mi je drago za transfer i nadam da ćeš nam javiti veliku betu. Imamo isti dojam o dr. M. Ni meni nekako nije sjeo. A ako nam sad ne uspije, ja nemam pojma kod koga da se prebacim. Danas mi je dr. V. rekao da ne zna da li će mi u subotu biti na transferu jer je iz noćne te da će mi transfer raditi ta doktorica. On mi predlaže da se prebacim kod nje. Nema nikakvih iskustva s njom, samo mi je jednu fm radila tako da stvarno ne znam.
    Dino,garantiram da će ti se doktorica svidjeti! Nasmijana je,nježna i jako pozitivna! Čula sam danas da dolaziš u subotu!! Držim fige na najjače!!!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Cure ja sad zadnji put nisam dobila nalaz spermiograma. Da li je to zato sto nije doslo do transfera ili?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Drugi mjesec opet prirodni. Samo se nadamo da ce doci do transfera jer bismo isli na ICSI.

Chiara,meni su danas rekli da je oplodnja odrađena ICSI metodom jer se prošli put nije oplodila jajna stanica kad su pustili da sami rade party!
    Ja sam do danas bila uvjerena kako se ta metoda koristi samo kod loših spermiograma. I kad sam pitala embriologicu kako to da su radili tu metodu,rekla je da se već u jednom prirodnom nije oplodilo pa šteta da propadne još jedan ciklus!
    I tako sam nešto novo naučila!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Cure ja sad zadnji put nisam dobila nalaz spermiograma. Da li je to zato sto nije doslo do transfera ili?
    MOŽE BITI! JA SAM GA DANAS DOBILA ALI OD DRUGOG POSTUPKA U 11mj.,A NE OD OVOG! SAD VJEROJATNO ZABUNOM!

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Sjuskica, nadam se da će mi se svidjeti, vidjet ću u subotu.

Chiara, ja sam uvijek dobila nalaz spermiograma, čak i kada nije došlo do transfera pa vjerujem da nije od toga.

Nama spermiogram nije jako loš, malo je manja pokretljivost, a uvijek rade ICSI. Jednom su ih pokušali oploditi pola pola, pola IVF, a pola ICSI. Stanice na kojima su radili IVF nisu se oplodile, a ove druge jesu. Tako da su i naše lijene da same naprave party

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Dino sa ICSI su vam se uvijek oplodile? Nama je dobar spermiogram (normospermia) pa je i mene iznenadilo kao i Sjuskicu da se onda radi ta metoda jer sam uvijek mislila da je to samo za losi spermiogram. A sto se tice nalaza spermiograma, posto nije bio moj dr V, mozda je dr M zaboravio dati taj papir.

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Chiara, uvijek imamo neoplođenih stanica. Evo u ovom postupku dvije se nisu oplodile. Mislim da možeš otići do sestre Marije po nalaz ako si iz Ri.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Mani nije mi toliko bitan nalaz nego sam mislila da ga nisam dobila jer nisam dosla do transfera. Nego da te pitam, vidim da si znala imati i 15 js. Sta si sada dobivala manje stimulacije kad imas 3x manje js ili?

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Mani nije mi toliko bitan nalaz nego sam mislila da ga nisam dobila jer nisam dosla do transfera. Nego da te pitam, vidim da si znala imati i 15 js. Sta si sada dobivala manje stimulacije kad imas 3x manje js ili?
    Stimulacija mi je bila identična kao i u tom postupku. Ovaj postupak mi je bio od početka nekako čudan. Prvo mi je menga neuobičajeno dugo trajala, pa folikuli nekoliko dana nisu uopće rasli. Nakon toga se pojavio vodeći folikul na desnom jajniku koji do sada uopće nije radio. Punkcija mi je uvijek bila 14 dc, a sada 17. A i prošlo je 3 i po godine od zadnje stimulacije pa vjerujem da i godine čine svoje.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Naravno, pod uvjetom da su sve stanice bile zrele za oplodnju

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

A da li ste ukoliko npr. nije došlo do oplodnje, slabo su se djelili zameci i nije bilo ništa za zamrznuti, pitali biologinju za detalje i eventualne razloge?

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Sretno svima
    Mene zanima ta dr Sepic..ona vec radi sama ili samo gleda? Koliko dugo je vec u podrumu? Jer ona je ne tako davno bila tek specijalizant ako je to ta na koju mislim...meni bas ta cinjenica ne ulijeva povjerenje...ja osobno imam losa iskustva s dr V i sretna sam da odlazi,ali bi mi bio draze da ga mijenja neki doktor s iskustvom...
    Sto se tice toga da dr M nije nakon nocne pregledao nekog tko nije njegov pacijent to je normalna stvar jer vikendom kad je iz dezurstva cak nije njegov posao niti da pregleda svoje pacijentice,a kamoli tuđe...a opet dođe ako je guzva i ostane duze ...jer na koncu konca oni vole imati kompletnu sliku svojih pacijenata jer se tako mogućnost greske minimalizira...jer nije uzalud poslovica sto baba kilavo dijete...
    Meni je osobno skoro propao postupak zbog jednog pregleda usred cudnog ciklusa doktora koji nije moj i koji je donio krivi zakljucak..od tog dana nisam dopustila nikome da me gleda odim mog dr pa pod cijenu odgode postupka..

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Meni jos uvijek sa velikim zaostatkom upisuje odgovore forum, tako da moj odgovor je iznad pitanja od sjuskice koji mi je uputila.
    Pratim vas i ucim od vas, ali u konvezaciji mi je tesko sudjelovati.
    Edit: ovaj upis je odmah uploadan
    Posljednje uređivanje od maritas : 27.01.2017. at 07:13

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj maritas prvotno napisa Vidi poruku
    Meni jos uvijek sa velikim zaostatkom upisuje odgovore forum, tako da moj odgovor je iznad pitanja od sjuskice koji mi je uputila.
    Pratim vas i ucim od vas, ali u konvezaciji mi je tesko sudjelovati.
    Edit: ovaj upis je odmah uploadan
    Prirodini IVF, zar ne? Kad dobivaš, kad bi trebala startati sa fm? Jesi napravila hsg?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Maritas, vidjela sad odgovor
    Posljednje uređivanje od mala-bebica : 27.01.2017. at 11:56

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Red, dr. Šepić ima crnu dugu kosu do pola leda, lijepa je žena. Ne znam koliko dugo je u podrumu, ali radi sama. Jučer je radila transfere, a prije i punkcije. Meni je trebala raditi punkciju jer je dr. V bio u noćnoj, ali pošto sam se dogovorila s njim, došao je.

Ja naginjem dr. M baš zbog iskustva jer sam isto kompliciran pacijent, svašta ima kod mene. Vidjet ću još u svakom slučaju.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Kao što rekoh,ukusi i mišljenja su različiti! Nekom odgovara Vlašić,nekom Manestar,nekom profesorica!
    Svi mi smo različiti karakteri pa nam tako i odgovaraju različiti ljudi,u ovom slučaju doktori.
    Meni je u ovom slučaju jako bitno da mi netko "sjedne" .
    Što se iskustva tiče,moja prijateljica je kod dr.Sušanj Šepić i ostala je trudna iz prvog stimuliranog. Meni je jučer sve lijepo objasnila što me čeka u veljači;kad zovem,di da dođem,kako sve izgleda u stimuliranom. A onda nadodala: "No hajde da vas sad učinimo trudnicom pa da da o ovom ne moramo ni razgovarati!"
    Svi jednom negdje trebaju početi,pa tako i ona! I nije od jučer u ovome!
    A dr.V me ,kad mi je jučer rekao da imamo jedan predivan embrij,zagrlio od veselja...to nisam u životu očekivala od jednog liječnika...i nitko ne može poljuljati moje mišljenje u njega.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj maritas prvotno napisa Vidi poruku
    Evo odradila pregled
    Idemo u 3mj na ivf. Jako sam zadovoljna. Dr. S je ostavila odlican dojam na mene. Mislim da ozbiljno shvaca problem godina i to sam menzis dobila jos sa 10godina. Laknulo mi je jako. Mislim da sam u dobrim rukama a bila sam jako skepticna i prestrasena. Imala sam i dozu srece jer je taman danas bila ovulacija i vidjela je da se ne razvija dobro situacija (zaboravila sam tocan termin).
    Savjet za nove. Dobro se obucite. Kad vidite pola pacijentica u gojzama, sve ce vam biti jasno. Cak i mom decku je bilo hladno
    Sad sam tek vidjela tvoj post!
    Drago mi je da je sve dobro prošlo!!! Sad samo hrabro naprijed!
    Ipak morate odraditi HSG ili?

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Sad sam tek vidjela tvoj post!
    Drago mi je da je sve dobro prošlo!!! Sad samo hrabro naprijed!
    Ipak morate odraditi HSG ili?
    ne, ne moram. nema smisla. idemo odmah na punu stimulaciju.
    pitala sam savjet sto misle da je najbolje za nas i tako smo na kraju dogovorili. mislim da je doktorica vidjela na ultrazvuku razlog zasto nema smisla nista prirodno.
    cak da ubrzam nalaze koje mi nedostaju, mogli bi i slijedeci mjesec, ali na kraju se dogovorili za pauzu i mislim da je bolje tako jer bi inace bilo prestresno.
    ti si bila jucer u cekaonici izmedju 11.30-14 h?

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Svi smo mi drugačiji pa nam ni ne odgovora svima jednaki pristup.
    Ja na primjer ne volim da me se grli , da me se ne uvažava a nedaj bože terorizira. Zato mislim da se kod izbora dr. treba voditi za dr. iskustvom, znanjem i mogućnostima i naravno da si kliknete jer uzalud vam i najbolji doktor ako ne nađete zajednički jezik..

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Mi odgovaramo na Chiarino pitanje o dr M,a nije nam u interesu poljuljati nicije misljenje u dr V...meni osobno su ti njegovi zagrljaji i drzanja za ruku ljigavi i neprofesionalni,a pravo lice pokaze tek kad mu se pokusas suprotstaviti ili izraziti svoju zelju...ali kazem, Chiara je pitala za dr M i odgovorili smo na to pitanje...a sto se tice dr Sepic, mene je primila na dan poroda na 4.katu i bila je i topla i ljubazna i draga,ali zena je onda tek bila ili specijalizant ili frisko specijalizirala ginekologiju i opsterticiju i bila je jako spora i jako sretna kad sam joj rekla da me nije pregled jako bolio...tako da se itekako moze reci da je od jucer u ovome jer humana reprodukcija je subspecijalizacija,..i naravno da mora jednom poceti,ali ruku na srce ja ne bih da pocinje na meni...jer postupaka imamo malo,a s iskustvom dolazi i veca sansa za prepoznati i sprijeciti problem,odrediti pravilnu terapiju i sl...nije ni Manestar kad sam ga odabrala radio dulje od 3-4 godine na humanoj,ali je ginekolog s 20 godina iskustva,a to meni cini razliku...Zenskica je draga i danas sutra ce sigurno biti jako dobra,ali trenutno je tako kako je.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Potpis na Red.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Baš zbog svega što ste napisale, mislim da ću se prebaciti kod dr. M., a pogotovo zbog iskustva. Samo me je strah da će se velik broj pacijentica dr. V. prebaciti kod njega pa će se samim time i produžiti vrijeme čekanja na postupak.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj dino84 prvotno napisa Vidi poruku
    Baš zbog svega što ste napisale, mislim da ću se prebaciti kod dr. M., a pogotovo zbog iskustva. Samo me je strah da će se velik broj pacijentica dr. V. prebaciti kod njega pa će se samim time i produžiti vrijeme čekanja na postupak.
    dino mislim da se vrijeme čekanja na postupak neće produžavati. Eventualno će se čekati duže za fm ali tu su ionako gužve uvijek.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Hvala vam na postovima vezano za dr M. Ja sam se odlucila za njega kad dr V ode. Nadam se da sam dobro odabrala.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Hvala vam na postovima vezano za dr M. Ja sam se odlucila za njega kad dr V ode. Nadam se da sam dobro odabrala.
    mislim da jesi. citala sam malo o svim doktorima i da sam birala njega bi odabrala.
    ali sam i jako zadovoljna sa doktoricom koju sam dobila. dosla sam zbunjena i prestrasena i izasla sam sa nadom u ocima. a inace ne vjerujem na slijepo ljudima.
    meni kao i vecini ne treba doktor koji ce me drzati za ruku niti piti kavu sa mnom, vec koji ce odraditi svoj posao kako treba. uz to doktorica S. nije ni jednom pokazala nepostovanje prema meni ili bilo kome u prostoriji (prema upisima na netu toga sam se bojala)

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Maritas mislis na profesoricu SS?

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Maritas mislis na profesoricu SS?
    da, da na nju. koristit cu dalje kraticu SS

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Cure bilo mi je lijepo tipkati ovo kratko vrijeme sa vama,ali sad ću se ipak povući. Moj komentar na to vaše silno uvažavanje je samo da kad bi svi doktori uvažavali naše teorije i mišljenja nebi ih uopće trebali biti.
    Bila sam do sad pozitivna pa ću biti i dalje! Vjerojatno čovjek osjeća pozitivnu vibru i spremnost na suradnju pa me zato i zagrlio.
    Sretno u postupcima svima vama,a posebice vama koje ste kod dr.V pa nek vam donese bebicu prije nego ode da se ne morate maltretirati izborom novog liječnika!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •