Stranica 43 od 72 PrviPrvi ... 33414243444553 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,101 do 2,150 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku

Cure koje ste (ili ste bile) kod dr Manestra, mozete li napisati kako ste zadovoljne sa svojim doktorom. Pomoci cete nama koje ostajemo bez dr.
    Poprilično. Meni nije pasalo da dolazim na konzultacije milion puta pa bi se s njim dogovarala za dalje ili na transferu ili na folikulometriji. Doslovce dogovarala.
    Nije kolutao očima na moja pitanja niti mi davao isprazne monologe jer si voli čuti glas. Jednom sam mu došla s nalazima od privatnika, pogledao ih je sve i uvažio mišljenje kolege. Nije imao stav da mu 'radim iza leđa' ili da 'nemam povjerenja' kao npr. dr. V. Nakon što su mi specijalizanti zeznuli drugi prirodnjak bio je skoro pa jednako bijesan kao i ja i odmah mi rekao da moram dolaziti svaki dan od 7.dana ciklusa. Kad sam čula da mi je embrij 6.stanični već sam ga otpisala prije transfera i htjela dogovoriti idući postupak pa mi je totalno skulirano rekao da nek ipak malcu dam šansu. I evo 6.stanični malac mi upravo demolira namještaj u dnevnom boravku. I zato tu stajem s mojim iskustvom. Sretno svima!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Kao što rekoh,ukusi i mišljenja su različiti! Nekom odgovara Vlašić,nekom Manestar,nekom profesorica!
    Svi mi smo različiti karakteri pa nam tako i odgovaraju različiti ljudi,u ovom slučaju doktori.
    Meni je u ovom slučaju jako bitno da mi netko "sjedne" .
    Što se iskustva tiče,moja prijateljica je kod dr.Sušanj Šepić i ostala je trudna iz prvog stimuliranog. Meni je jučer sve lijepo objasnila što me čeka u veljači;kad zovem,di da dođem,kako sve izgleda u stimuliranom. A onda nadodala: "No hajde da vas sad učinimo trudnicom pa da da o ovom ne moramo ni razgovarati!"
    Svi jednom negdje trebaju početi,pa tako i ona! I nije od jučer u ovome!
    A dr.V me ,kad mi je jučer rekao da imamo jedan predivan embrij,zagrlio od veselja...to nisam u životu očekivala od jednog liječnika...i nitko ne može poljuljati moje mišljenje u njega.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj maritas prvotno napisa Vidi poruku
    Evo odradila pregled
    Idemo u 3mj na ivf. Jako sam zadovoljna. Dr. S je ostavila odlican dojam na mene. Mislim da ozbiljno shvaca problem godina i to sam menzis dobila jos sa 10godina. Laknulo mi je jako. Mislim da sam u dobrim rukama a bila sam jako skepticna i prestrasena. Imala sam i dozu srece jer je taman danas bila ovulacija i vidjela je da se ne razvija dobro situacija (zaboravila sam tocan termin).
    Savjet za nove. Dobro se obucite. Kad vidite pola pacijentica u gojzama, sve ce vam biti jasno. Cak i mom decku je bilo hladno
    Sad sam tek vidjela tvoj post!
    Drago mi je da je sve dobro prošlo!!! Sad samo hrabro naprijed!
    Ipak morate odraditi HSG ili?

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj sjuskica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Sad sam tek vidjela tvoj post!
    Drago mi je da je sve dobro prošlo!!! Sad samo hrabro naprijed!
    Ipak morate odraditi HSG ili?
    ne, ne moram. nema smisla. idemo odmah na punu stimulaciju.
    pitala sam savjet sto misle da je najbolje za nas i tako smo na kraju dogovorili. mislim da je doktorica vidjela na ultrazvuku razlog zasto nema smisla nista prirodno.
    cak da ubrzam nalaze koje mi nedostaju, mogli bi i slijedeci mjesec, ali na kraju se dogovorili za pauzu i mislim da je bolje tako jer bi inace bilo prestresno.
    ti si bila jucer u cekaonici izmedju 11.30-14 h?

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Svi smo mi drugačiji pa nam ni ne odgovora svima jednaki pristup.
    Ja na primjer ne volim da me se grli , da me se ne uvažava a nedaj bože terorizira. Zato mislim da se kod izbora dr. treba voditi za dr. iskustvom, znanjem i mogućnostima i naravno da si kliknete jer uzalud vam i najbolji doktor ako ne nađete zajednički jezik..

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Mi odgovaramo na Chiarino pitanje o dr M,a nije nam u interesu poljuljati nicije misljenje u dr V...meni osobno su ti njegovi zagrljaji i drzanja za ruku ljigavi i neprofesionalni,a pravo lice pokaze tek kad mu se pokusas suprotstaviti ili izraziti svoju zelju...ali kazem, Chiara je pitala za dr M i odgovorili smo na to pitanje...a sto se tice dr Sepic, mene je primila na dan poroda na 4.katu i bila je i topla i ljubazna i draga,ali zena je onda tek bila ili specijalizant ili frisko specijalizirala ginekologiju i opsterticiju i bila je jako spora i jako sretna kad sam joj rekla da me nije pregled jako bolio...tako da se itekako moze reci da je od jucer u ovome jer humana reprodukcija je subspecijalizacija,..i naravno da mora jednom poceti,ali ruku na srce ja ne bih da pocinje na meni...jer postupaka imamo malo,a s iskustvom dolazi i veca sansa za prepoznati i sprijeciti problem,odrediti pravilnu terapiju i sl...nije ni Manestar kad sam ga odabrala radio dulje od 3-4 godine na humanoj,ali je ginekolog s 20 godina iskustva,a to meni cini razliku...Zenskica je draga i danas sutra ce sigurno biti jako dobra,ali trenutno je tako kako je.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Potpis na Red.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Meni jos uvijek sa velikim zaostatkom upisuje odgovore forum, tako da moj odgovor je iznad pitanja od sjuskice koji mi je uputila.
    Pratim vas i ucim od vas, ali u konvezaciji mi je tesko sudjelovati.
    Edit: ovaj upis je odmah uploadan
    Prirodini IVF, zar ne? Kad dobivaš, kad bi trebala startati sa fm? Jesi napravila hsg?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Maritas, vidjela sad odgovor
    Posljednje uređivanje od mala-bebica : 27.01.2017. at 11:56

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Baš zbog svega što ste napisale, mislim da ću se prebaciti kod dr. M., a pogotovo zbog iskustva. Samo me je strah da će se velik broj pacijentica dr. V. prebaciti kod njega pa će se samim time i produžiti vrijeme čekanja na postupak.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Hvala vam na postovima vezano za dr M. Ja sam se odlucila za njega kad dr V ode. Nadam se da sam dobro odabrala.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Hvala vam na postovima vezano za dr M. Ja sam se odlucila za njega kad dr V ode. Nadam se da sam dobro odabrala.
    mislim da jesi. citala sam malo o svim doktorima i da sam birala njega bi odabrala.
    ali sam i jako zadovoljna sa doktoricom koju sam dobila. dosla sam zbunjena i prestrasena i izasla sam sa nadom u ocima. a inace ne vjerujem na slijepo ljudima.
    meni kao i vecini ne treba doktor koji ce me drzati za ruku niti piti kavu sa mnom, vec koji ce odraditi svoj posao kako treba. uz to doktorica S. nije ni jednom pokazala nepostovanje prema meni ili bilo kome u prostoriji (prema upisima na netu toga sam se bojala)

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Maritas mislis na profesoricu SS?

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Maritas mislis na profesoricu SS?
    da, da na nju. koristit cu dalje kraticu SS

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj dino84 prvotno napisa Vidi poruku
    Baš zbog svega što ste napisale, mislim da ću se prebaciti kod dr. M., a pogotovo zbog iskustva. Samo me je strah da će se velik broj pacijentica dr. V. prebaciti kod njega pa će se samim time i produžiti vrijeme čekanja na postupak.
    dino mislim da se vrijeme čekanja na postupak neće produžavati. Eventualno će se čekati duže za fm ali tu su ionako gužve uvijek.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Cure bilo mi je lijepo tipkati ovo kratko vrijeme sa vama,ali sad ću se ipak povući. Moj komentar na to vaše silno uvažavanje je samo da kad bi svi doktori uvažavali naše teorije i mišljenja nebi ih uopće trebali biti.
    Bila sam do sad pozitivna pa ću biti i dalje! Vjerojatno čovjek osjeća pozitivnu vibru i spremnost na suradnju pa me zato i zagrlio.
    Sretno u postupcima svima vama,a posebice vama koje ste kod dr.V pa nek vam donese bebicu prije nego ode da se ne morate maltretirati izborom novog liječnika!!

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Pa bez veze se povući usred argumentirane rasprave...Ti imas svoje misljenje i imas pravo na njega,a forum je mjesto gdje se iznose i konfrontiraju razlicita misljenja...a to sto je nekim zenama od doktora neukusno tapsanje po bedru,grljenje,puse u celo i monolozi uz drzanje za ruku da samo sto nismo trudne jer eto on vidi u budućnost to je demokracija ..ti slobodno vjeruj doktoru slijepo,ali meni ne pada na pamet pogotovo u mpo gdje svaka zena najbolje poznaje svoj ciklus i svoje tijelo i definitivno ima sta predloziti i sugerirati..

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cure bilo mi je lijepo tipkati ovo kratko vrijeme sa vama,ali sad ću se ipak povući. Moj komentar na to vaše silno uvažavanje je samo da kad bi svi doktori uvažavali naše teorije i mišljenja nebi ih uopće trebali biti.
    Bila sam do sad pozitivna pa ću biti i dalje! Vjerojatno čovjek osjeća pozitivnu vibru i spremnost na suradnju pa me zato i zagrlio.
    Sretno u postupcima svima vama,a posebice vama koje ste kod dr.V pa nek vam donese bebicu prije nego ode da se ne morate maltretirati izborom novog liječnika!!
    Joj sjuskica30 ne primaj osobno komentare. Stvarno nema potrebe da prestanes tipkati i družiti se ovdje na forumu. Puno je virtualnih druzenja preraslo u druženja i izvan foruma.
    Red, eryngue i ja iznosimo samo svoje mišljenje temeljena na poduzem iskustvu. Ja sam nažalost veteran i provela sam u podrumu jako dugo. Bila sam tamo kada su doc.S.S. i dr. V počinjali a dr.M ni nije bio tamo. Bila sam kod svim njih i zato kažem najbitnije je da nađete zajednički jezik. I da dr.V. je bio i moj doktor.
    Nakon svega moj sažetak bi bio ovako nekako.(ne pričam o stručnosti jer svi su stručni)
    dr. V šarmantan, srdačan, razgovorljiv ali ne voli da mu se petlja, predlaže propitkuje.
    dr. M šutljiv, ali odgovara na pitanja korektno bez puno uljepšavanja. Prihvaća i uvažava mišljenje i želje pacijenta ako je u mogućnosti.
    doc. S.S. je doživjela transformaciju tokom rada( neznam ko je više spomenuo da se uplašio zbog svega što je našao na netu). Osobno sam se ugodno iznenadila između prvog i zadnjeg susreta (izmedju sam ju uspješno izbjegavala) toliko da sam se poželjela prebaciti kod nje. Pisala sam tu na forumu o tome. Temeljita, korektna i direktna.
    Nakon 10 godina u Mpo-u to je ono što meni treba i što cijenim kod dr. dakako uz stručnost.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

eryngium sorry što sam te prekrstila. Neznam editirati sa moba.[emoji4] [emoji11]
    Nego Red jel se ti to spremaš u nove pohode na dr.Maneta [emoji16]

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Sjukica, nadam se da te nisam ja uzrujala. Nikako mi nije bila namjera. Malo me zeza ovaj forum pa ne napisem misao do kraja. Htjela sam nadodati da sam ja jako povucena i tesko sklapam prijateljstva, pa mi i odgovaraju distancirane osobe. Ali uglavnom i druzeljubljive osobe su distancirane sa mnom tako da ne vjerujem da bi i ja dobila isti dojam kao i netko suprotan meni o istoj osobi.
    Ja sam stvarno se preplasila upisa o doktorici ss i bila uvjerena da necemo naci zajednicki jezik i da cu morat privatno (gdje mi je najveci nedostatak da mi je do zg—a 300 km). Ne mogu vam opisati kako aam ugodno iznenadena. I bas kako je gore napisano, meni pase direktnost doktorice

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    eryngium sorry što sam te prekrstila. Neznam editirati sa moba.[emoji4] [emoji11]

Pak, da li ti ja izgledam kao netko tko želi još jednu rundu? Ja sam tu jer se starih navika teško otarasiti...kao što i sama znaš haha...

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Moram priznati da mi nije baš jasna ova reakcija. Mogla bih napisati čitabu o 'silnom uvažavanju teorija i mišljenja' ali neću. Red i pak su već sve rekle. Dodat ću samo da nečija povijest bolesti nipošto nije nikakva teorija nego realna činjenica koju itekako treba uzeti u obzir. Pa kad me dr. iskreno pita 'a što ćemo s ovom dijagnozom' i ja mu dam svoje mišljenje i nalaze od kolega koje si zapiše u karton, meni je to pozitivna vibra i spremnost na suradnju. Grljenje, tapšanje i sl. nije. Napominjem, meni.

No frks, nisi ti kriva. To je moj lakopamtljivi nick i tvoj autocorrect.

Red mudro šuti.

Edit: pisala kad i Red.

Posljednje uređivanje od eryngium : 27.01.2017. at 20:59

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Nisam se ja uvrijedila ni uzrujala,Bože moj. Samo mi nije lijepo to što ja nisam ni u jednom postu ništa uvredljivo za dr.M napisala osim da mi djeluje rezervirano (što ste i same potvrdile da je šutljiv) i da me mogao onda primiti kao i ostale četiri! A onda napišete za mog lječnika da je neprofesionalan i ljigav...
    Osim ovog zagrljaja uz osmjeh i rečenicu da imamo ovog puta predivan embrij ja od ovog čovjeka nisam dosad doživjela ništa osim normalnog pregleda i uputa za sljedeći dolazak.
    Opet napominjem ono što sam gore već negdje napisala;dr.M njegove pacijentice hvale i sigurno će svaka biti zadovoljna koja ga dobije za liječnika.
    Što se prijateljstava van foruma tiče,poznata su mi jer ih imam sa drugog portala...
    Ja volim tipkati i stvarati nova prijateljstva...i sad imam jedno novo sa ovih postupaka na KBC-u.
    I da,vjerovat ću svom doktoru slijepo jer iz nekog razloga slovi za jednog od najboljih na tom području po uspješnosti u onome što radi,dobila sam za njega preporuku na nekoliko strana i dobio je posao u jednoj od najboljih poliklinika Hrvatske.
    Isto tako,ako dođem ponovo u veljači,slijepo ću vjerovat i dr.SŠ jer ona nebi dobila to mjesto i priliku da nije spremna za to!
    Tako je i profesorica na listi "omraženih" jer ne uvažava tuđa mišljenja nego samo svoje...ali tako je to....možda je ženi samo dosta svih nas pametnih,obrazovanih "internetom" koji joj se mješamo u posao..a ako nije po našem odmah razvežemo jezike i pljujemo po svima i svemu!

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    Pak, da li ti ja izgledam kao netko tko želi još jednu rundu? Ja sam tu jer se starih navika teško otarasiti...kao što i sama znaš haha...
    A pa nisam mislila da će mali miš ostati jedinica[emoji6], bila bi šteta.Nekako sam se obradovala da bi mogle ovaj djir zajedno gurati kolica [emoji23]

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

ne, ne moram. nema smisla. idemo odmah na punu stimulaciju.
    pitala sam savjet sto misle da je najbolje za nas i tako smo na kraju dogovorili. mislim da je doktorica vidjela na ultrazvuku razlog zasto nema smisla nista prirodno.
    cak da ubrzam nalaze koje mi nedostaju, mogli bi i slijedeci mjesec, ali na kraju se dogovorili za pauzu i mislim da je bolje tako jer bi inace bilo prestresno.
    ti si bila jucer u cekaonici izmedju 11.30-14 h?
    Nisam maritas,ja sam oko 12.30h izašla tamo iz bolničke sobe nakon ležanja poslije transfera!

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

A pa nisam mislila da će mali miš ostati jedinica[emoji6], bila bi šteta.Nekako sam se obradovala da bi mogle ovaj djir zajedno gurati kolica [emoji23]

Gurati ćemo mi skupa kolica, ja ću za jednu ručku, a ti ćeš za drugu...ali kolica će biti tvoja

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Nisam se ja uvrijedila ni uzrujala,Bože moj. Samo mi nije lijepo to što ja nisam ni u jednom postu ništa uvredljivo za dr.M napisala osim da mi djeluje rezervirano (što ste i same potvrdile da je šutljiv) i da me mogao onda primiti kao i ostale četiri! A onda napišete za mog lječnika da je neprofesionalan i ljigav...
    Osim ovog zagrljaja uz osmjeh i rečenicu da imamo ovog puta predivan embrij ja od ovog čovjeka nisam dosad doživjela ništa osim normalnog pregleda i uputa za sljedeći dolazak.
    Opet napominjem ono što sam gore već negdje napisala;dr.M njegove pacijentice hvale i sigurno će svaka biti zadovoljna koja ga dobije za liječnika.
    Što se prijateljstava van foruma tiče,poznata su mi jer ih imam sa drugog portala...
    Ja volim tipkati i stvarati nova prijateljstva...i sad imam jedno novo sa ovih postupaka na KBC-u.
    I da,vjerovat ću svom doktoru slijepo jer iz nekog razloga slovi za jednog od najboljih na tom području po uspješnosti u onome što radi,dobila sam za njega preporuku na nekoliko strana i dobio je posao u jednoj od najboljih poliklinika Hrvatske.
    Isto tako,ako dođem ponovo u veljači,slijepo ću vjerovat i dr.SŠ jer ona nebi dobila to mjesto i priliku da nije spremna za to!
    Tako je i profesorica na listi "omraženih" jer ne uvažava tuđa mišljenja nego samo svoje...ali tako je to....možda je ženi samo dosta svih nas pametnih,obrazovanih "internetom" koji joj se mješamo u posao..a ako nije po našem odmah razvežemo jezike i pljujemo po svima i svemu!
    Pa nisi napisala ništa jer vjerojatno nemaš loša iskustva osim što te nije pregledao kada si mislila da je trebao..i to si i napisala..A ja imam i s Vlašićem i sa SS loša iskustva. I to od toga da mi je ona zeznula postupak skoro na način da je zamijenila cistu za žuto tijelo i poslala me u fet jedinog smrzlića i da sam joj vjerovala slijepo sad bi moje dijete bilo još jedan propali embrio...ali sam išla svom doktoru, onom koji uvažava mišljenja, i rekla sam mu što mislim i da želim odustati od feta i čovjek je rekao nema problema..I naravno da sam bila u pravu i da je to njeno žuto tijelo nakon par dana postao luf od 5 centimetara...da ne spominjem da mi je rekla da nikad neću zatrudnit itd.. a o Vlašiću i njegovom petljanju u odluke mog doktora, ispadima bijesa i pogotovo kakav mi je bio na porodu ne želim ni pisati, samo ću reći daleko daleko od onoga za što se predstavlja.

Ali ono što je poanta je to da ovdje svatko iznosi svoje vlastito iskustvo. Nitko ne piše da je netko ovakav ili onakav, a da nema neko iskustvo. I tome služi forum. I onda netko tko se prvi put ulogira na forum u potrazi za savjetom kojeg doktora odabrati može odvagnuti različita iskustva i odabrati što mu odgovara..a ako ti odeš ća s foruma samo zato što je netko rekao da je " njegov tata bolji od tvog" onda se gubi smisao foruma...

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Kad smo kod ocjene doktora, meni su Manestar i SS podjednako bili ok, Vlasic zadnji, ali svo troje su omasili ceo fudbal kod mene, nakon čega se najviše profesorica potrudila.
    Mislim da su njeno nećete nikada zatrudniti-iznijeti trudnoću-vaginalno roditi čule uglavnom sve pacijentice humane.
    Sto se poroda tiče, i tvoj dragi doktor je na losem glasu, a SS je vrlo strucna tu i nemali broj puta je spasila stvar.
    Eto, kad vec ocjenjujemo.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

I ja sam kod dr. V i rastužila sam se kada mi je rekao da odlazi jer sam već dosta kod njega i navikla sam se, ali ne mogu reći da imam loša iskustva sa ostalim liječnicima, dapače, sve je uvijek odrađeno profesionalno, štogod bi pitala dobila bi i objašnjenje i sve ok, uvjerena sam da su zaista svo troje stručni. On nekako kao da stvara taj bliskiji, topliji odnos sa pacijenticom, unosi optimizam, što mi osobno ne smeta, osim kad skužim da od postupka neće biti ništa i test je negativan Nikada neću zaboraviti, kada sam izgubila svoju prerano rođenu bebicu (u drugoj bolnici) i kada se cijeli odjel liječnika slio kod mene, pokazali su svoju toplinu, i koliko god bio težak trenutak to ipak jednoj ženi vjerujem puno znači, meni je.
    No, ako se odlučim za dr. SS ne znam da li je istina da nje često nema, pa da cure znaju doći a nje nema i sl.?
    Ono što me još zanima, kako je kod dr. M i dr. SS nakon transfera, da li prepisuju mirovanje ili ne?
    Dr. V. je svaki put stavio mirovanje na nalaz nakon punkcije i onaj nakon transfera. Kod dr. M sam jednom imala transfer i nije stavio mirovanje, a kako sam dobila salatu od mog dr. da nakon trasfera nema više bolovanja nego ravno na posao to me sada zanima. Jer morati ću tražiti s neke više razine da mi odobre bolovanje.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sorry snjuskica ali ovdje nitko nije upotrijebio izraze za niti jednog doktora neprofesionalan ni ljigav.
    Ovo je forum, namijenjen razmjeni informacija, mišljenja i iskustva a ne nikakav fan klub dr. V M ili SS.
    Cure su imale različita iskustva i to se prenijele. Razumijem da te lupaju hormoni, strah itd ali nema potrebe uzrujavati se. Super je što imaš bezgranično povjerenje u svoga dr. to je bitno kad prolazis kroz postupke ali ljudski je propitkivati i osnovno pravo svakog pacijenta je da dobije odgovore na svoja pitanja. Bilo bi super a i krajnje vrijeme da se u Rijeci napokon dobiju kompletni nalazi iz laba jer je to jaka bitna stavka kod nastavka liječenja jednom kad se ispuca sve postupke, što ni nije teško cca godina dana pokušavanja bez nekih stanki i by by skupljaj novce I kreni privatno.
    I vjeruj mi nije dr. M jedini koji ostavlja pacijente da čekaju. Nasjedila sam se ja na onim klupicama satima čekajući dr. bez potrebe. Takva je politika bolnice i možeš se slikati.

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Sjuskica, nemoj ići ča ja sam već dugo godina na ovom forumu i već evo 5 godina u podrumu. Tu sad naučila jako puno toga i vjerujem da mi je sve to pomoglo da dobijem svoju curku.

A sad o doktorima Sa profesoricom nemam nikakvog iskustva, jako malo iskustva imam s dr. M., a kod ove mlade doktorice mi je jedino problem neiskustvo.

Što se tiče dr. V., ja imam sasvim suprotno iskustvo od ovdje napisanog. Od početka sam se mogla sve dogovarati s njim, stimulaciju, postupke. Uvažavao je moje mišljenje i prijedloge, slao me na dodatne pretrage. I na svako moje pitanje mi uvijek odgovorio. Zagrlio me je samo kad je potvrđena trudnoća i ovaj put kad smo se pozdravljali. Eto to je bilo moje iskustvo s njim.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Sousjecam sa svima koji su dozivjeli takve iskljucive izjave. Steta da nema neki predmet na faxu koji uci sousjecajnosti. Nije mi jasno kako im nije jasno da jedna od vecih istina je: nikad ne reci nikad.
    Zao mi je i za sve koji su dobili krivu terapiju. U medicini ovisis o jednom trenutku. Treba imat i srece, a kad prodje po zlu tjesit se da je tako trebalo biti. Imala sam jednu krivu dijagnozu prije 15god i trudim se to gledati kao zivotnu skolu. Nije da lako, ali sutra je novi dan i nemojmo se svadjati koji doktor je bolji. Svi su dobri. Svi imaju zavrsen fax. Odradenu specijalizaciju. Imaju svi uspjesno odradene trudnoce i porode i imaju svi gresaka i ljudskih slabosti. Treba se nadati da cete dobiti najbolje od njih i u onom trenu kad mislite da rade protiv vas pozvat se na svoja prava.
    Lijepo spavajte cure i mislite na kolica koja cete uskoro gurati

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Sousjecam sa svima koji su dozivjeli takve iskljucive izjave. Steta da nema neki predmet na faxu koji uci sousjecajnosti. Nije mi jasno kako im nije jasno da jedna od vecih istina je: nikad ne reci nikad.
    Zao mi je i za sve koji su dobili krivu terapiju. U medicini ovisis o jednom trenutku. Treba imat i srece, a kad prodje po zlu tjesit se da je tako trebalo biti. Imala sam jednu krivu dijagnozu prije 15god i trudim se to gledati kao zivotnu skolu. Nije da lako, ali sutra je novi dan i nemojmo se svadjati koji doktor je bolji. Svi su dobri. Svi imaju zavrsen fax. Odradenu specijalizaciju. Imaju svi uspjesno odradene trudnoce i porode i imaju svi gresaka i ljudskih slabosti. Treba se nadati da cete dobiti najbolje od njih i u onom trenu kad mislite da rade protiv vas pozvat se na svoja prava.
    Lijepo spavajte cure i mislite na kolica koja cete uskoro gurati
    Veliki potpis, sretno cure !

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Jedno je toplina, a drugo prazne priče..Mislim, u prvom postupku dok sam još bila zelena i ništa nisam kužila me Vlašić uvjerio da je 9 stanični embrio najbolje što može biti, bolje od 8.staničnog i da sam sigurno trudna...Da bih naravno proučavanjem skužila da neparni broj uopće nije dobar i da moj embrio nije uopće ok već da je bolje imati 6. stanični nego 9.stanični...I ponadala sam se, šta ću lagati da nisam..a i bome sam bila šokirana kad naravno ništa od toga...E od tog dana Red je izučila mpo i nema više šanse da vjerujem što mi netko kaže samo na lijepe oči..

Kismet-čula sam da nije med i mlijeko na porodu,ali ja osobno sumnjam da bih imala problema s njim..ne može se netko baš samo za porod transformirati..ako je super do poroda i nakon poroda ne znam šta mu se mora desiti na porodu ..to je vjerojatno opet stvar očekivanja..

mala bebica- napisati će ti mirovanje ako ti treba..mene je uvijek pitao da li mi treba..ali ti mu naglasi da ti treba pa će dati.. Za SS je istina da je nema možda i 70% vremena..I to je loše jer te svaki put gleda drugi doktor i onda se na kraju ne zna tko pije tko plaća...to je mana definitivno..

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Transfer obavljen, jedana savršena blastica je kod mene Druga dva embrija će pustiti da se još malo razvijaju pa ih zamrznuti. I jedna novost za mene, osobno moram doći po informaciju koliko imam zamrznutih embrija. Pošto sam iz Pule, to mi je baš nelogično. Prije su obavještavali telefonom.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

dino84 super i sretno!
    Da to što su ukinuli informacije telefonom uveliko otežava svima koji nisu iz Rijeke. Dodjes na et a eta nema i tako to. Gubljenje vremena, živaca i novaca bez potrebe.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jeste probali pisati žalbu upravi KBC-a za te informacije?
    Kakvo je bilo objašnjenje zašto nije moguće ništa saznati telefonski?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Jutro ja sam jucer bila kod dr.V. cekala 3h... kaze folikul 18mm, ovulacija kroz dan-dva. Pitala sam ga za vaditi spol.hormone, rekao je da nema potrebe, ali ce mi napisati ako zelim pa da odem ono sto me brine je, a nisam ga uspjela pitati... rekao mi je da na lijevom jajniku ne vidi folikule... i da razlog moze biti operacija end.ciste na njemu... e sad... ja sam 2.11.bila privatno na utz i dr mi je rekla da su mi jajnici super i da ima puno folikula... sto sam uostalom i ja sama vidjela... i ne samo taj put, vec i par puta prije jer se redovno kontroliram... i poslao me na utz hsg... uf, malo me trta :/ rekao mi je da uzmem slob.dan... sta toliko boli?!

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj dino84 prvotno napisa Vidi poruku
    Transfer obavljen, jedana savršena blastica je kod mene Druga dva embrija će pustiti da se još malo razvijaju pa ih zamrznuti. I jedna novost za mene, osobno moram doći po informaciju koliko imam zamrznutih embrija. Pošto sam iz Pule, to mi je baš nelogično. Prije su obavještavali telefonom.
    Drzim fige!!!

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj eryngium prvotno napisa Vidi poruku
    Jeste probali pisati žalbu upravi KBC-a za te informacije?
    Kakvo je bilo objašnjenje zašto nije moguće ništa saznati telefonski?

Nisam pisala, ali dobru ideju si mi dala. Ide mi pisanje žalbi Meni su rekli da daju info samo osobno da ne bi došlo do manipulacije informacijama jer se svašta događa. E sad, tko mi mogao manipulirati s tim, stvarno ne znam.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Sretno Dino! A ja ne kuzim zasto oni ne nazovu nakon zamrzavanja da kazu koliko su zamrznuli...mene je tako zvala biologica da mi kaze da ipak nista od jednog embrija kojeg su pustili do sestog dana..Po meni bi to bila normalna stvar,a i ne bi se trebali bojati nikakve manipulacije jer su osobni nazvali koga trebaju na njegov broj...ali ne da im se...

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Red, tako su prije i radili. Zvali ako su zamrznuli, a ako nisu zvali značilo je da nisu ništa zamrznuli. Ali sad je ovako, od kada nemam pojma. Hvala!

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ma vec dugo se ljudi zale na to...ali mislim da je glavni razlog da si zele skinuti tu obavezu s vrata.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Da, i ja sam shvatila tako. S obzirom da je dobar dio pregleda doktorica o tome aa mnom razgovarala, shvacam da je to problem.
    Osobno mi je drago da je tako bilo jer mi je puno stvari jasnije, ali prebacivanje problematike na pacijente umjesto na ministarstvo zdravstva mislim da nije rjesenje.
    A ovo za javljanje trebali bi rjesit na drugi nacin.
    Dino ako pises zalbu, peedlozi da nas makar preporucenim pismom obavijeste(mozemo i mi platit troskove, uvijek je jeftinije nego ici u rijeku). Ja,sam osobno za mail i cini mi se da to je sasvim legalan nacin komunikacije.
    Ja sam isto iz pule. Ako stignes, molim te napisi mi kako ides za rijeku, gdje parkiras, koliko vremena treba ujutro za stici od kuce do podruma. Malo sam izgubljena jos uvijek u svemu tome.
    I naravno sretno Neka nam se nova beba u gradu odmah ugnijezdi

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

maritas neznam odgovore na ostala pitanja ali eto što se parkinga tiče ja sam se navikla parkirati kod željezničkog k. Uvijek smo našli parking,jeftinije nego u krugu bolnice a nije daleko.

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Maritas, dok nisam imala N. išla sam na fm busom, u 5 i po kreće iz Pule, u 7 je bio u Ri i uvijek bi mi stao na želježničkom. A za natrag bi hvatala bus ovisno kako sam bila gotova sa fm.

Ovaj put sam sve išla autom, trebalo mi oko sat i 10 min do bolnice, ovisno o prometu. Parkirala sam u bolnici, prvi sat je besplatan, nakon toga 10 kn. Ili na onom parkingu kraj bolnice, tamo je sat 6 kn.

Ako te još što zanima, slobodno pitaj. I hvala

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Vec mi puno znaci da si rekla da se moze i busom. Mislila sam da bude prenaporno. I da stane blize bolnici.
    Na zeljeznickom smo i mi parkirali, ali opet smo se vrtili u krug pjeske za naci ulaz u bolnicu. Morat cu taj dio bolje proucit.
    Malo sam spor vozac pa ce mi trebat vise od sat i 10 min, ali drago mi je da nije guzva po cesti i da se moze brzo doci.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

maritas samo prijeđes cestu na semaforu i drži se lijeve strane. Nema pet minuta do podruma.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Meni treba isto oko sat vremena, pićim autom, parkiram u ulici gdje se ulazi autom u bolnicu gdje je rampa. Parking je 4kn, gore sam za par minuta i naravno, uvijek se parking može nadoplatiti putem moba.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutro cure. Ja se uvijek parkiram na gornjem parkingu gdje je sat 6 kn. To mi je najblize jer ne moram ici kroz grad kad dolazim u bolnicu. Cekam M pa da krenemo opet. Koja je zadnja informacija do kada je dr V tu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •