sjuskica30 prvotno napisa
Nisam se ja uvrijedila ni uzrujala,Bože moj. Samo mi nije lijepo to što ja nisam ni u jednom postu ništa uvredljivo za dr.M napisala osim da mi djeluje rezervirano (što ste i same potvrdile da je šutljiv) i da me mogao onda primiti kao i ostale četiri! A onda napišete za mog lječnika da je neprofesionalan i ljigav...
Osim ovog zagrljaja uz osmjeh i rečenicu da imamo ovog puta predivan embrij ja od ovog čovjeka nisam dosad doživjela ništa osim normalnog pregleda i uputa za sljedeći dolazak.
Opet napominjem ono što sam gore već negdje napisala;dr.M njegove pacijentice hvale i sigurno će svaka biti zadovoljna koja ga dobije za liječnika.
Što se prijateljstava van foruma tiče,poznata su mi jer ih imam sa drugog portala...
Ja volim tipkati i stvarati nova prijateljstva...i sad imam jedno novo sa ovih postupaka na KBC-u.
I da,vjerovat ću svom doktoru slijepo jer iz nekog razloga slovi za jednog od najboljih na tom području po uspješnosti u onome što radi,dobila sam za njega preporuku na nekoliko strana i dobio je posao u jednoj od najboljih poliklinika Hrvatske.
Isto tako,ako dođem ponovo u veljači,slijepo ću vjerovat i dr.SŠ jer ona nebi dobila to mjesto i priliku da nije spremna za to!
Tako je i profesorica na listi "omraženih" jer ne uvažava tuđa mišljenja nego samo svoje...ali tako je to....možda je ženi samo dosta svih nas pametnih,obrazovanih "internetom" koji joj se mješamo u posao..a ako nije po našem odmah razvežemo jezike i pljujemo po svima i svemu!