Bok cure! 
Nova sam ovdje, inace sam aktivna na drugim forumima,ali ovdje mi se svida jer sam nedavno postala dio "podruma" kako ga vi zovete 

.Dodijelili su me dr.V. i zadovoljna sam, ali sad cu morat mjenjati posto on ide... neznam jos kome bi isla...
Uglavnom prosli tjedan sam bila na uzv hsg, bilo mi je jako bolno, nisam popila prije nikakvu tabletu jer nisam znala sto ocekivati. Dr. je jedva zavrsio pregled jer sam se pocela frkati tamo na stolu i na kraju je ispalo da su mi jajovodi zacepljeni, nesto na kraju kontrast ne prolazi. Tako da sam dobila uputu da cim skupim papire(sljedeci ciklus) idem na ivf-et u prirodnom ciklusu. 
Prije hsg-a je bilo u planu da idem na inseminaciju jer je spermio ok, i kod mene na prvu sve ok, samo sto vec 3god nemozemo ostat trudni pa ocito nesto ne valja. Razlog zasto sam tako kasno krenula na MPO je HPV, s kojim sam se borila zadnjih 5god a prosle je godine dosao do CIN3/CIS pa sam morala prvo to rijesiti. I sad kad su mi nalazi konacno cisti krecemo u borbu.  Puno sam citala po forumima o prirodnom ivf-u i pripremam se vec na neuspijehe. Imate li mozda savijet koji ih doktor tu najbolje radi tj ima strpljenja za prirodnjake? 
Bas se raspisala