Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Bok cure!
    Nova sam ovdje, inace sam aktivna na drugim forumima,ali ovdje mi se svida jer sam nedavno postala dio "podruma" kako ga vi zovete .Dodijelili su me dr.V. i zadovoljna sam, ali sad cu morat mjenjati posto on ide... neznam jos kome bi isla...
    Uglavnom prosli tjedan sam bila na uzv hsg, bilo mi je jako bolno, nisam popila prije nikakvu tabletu jer nisam znala sto ocekivati. Dr. je jedva zavrsio pregled jer sam se pocela frkati tamo na stolu i na kraju je ispalo da su mi jajovodi zacepljeni, nesto na kraju kontrast ne prolazi. Tako da sam dobila uputu da cim skupim papire(sljedeci ciklus) idem na ivf-et u prirodnom ciklusu.
    Prije hsg-a je bilo u planu da idem na inseminaciju jer je spermio ok, i kod mene na prvu sve ok, samo sto vec 3god nemozemo ostat trudni pa ocito nesto ne valja. Razlog zasto sam tako kasno krenula na MPO je HPV, s kojim sam se borila zadnjih 5god a prosle je godine dosao do CIN3/CIS pa sam morala prvo to rijesiti. I sad kad su mi nalazi konacno cisti krecemo u borbu. Puno sam citala po forumima o prirodnom ivf-u i pripremam se vec na neuspijehe. Imate li mozda savijet koji ih doktor tu najbolje radi tj ima strpljenja za prirodnjake?
    Bas se raspisala

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Fusa dobrodosla na forum. I ja sam kod dr V, a kad ode sam se odlucila za dr M. Hsg je i meni bio bolan, krenuli su mi jaki grcevi i kao da cu eksplodirati jer je sve pod pritiskom, ali izdrzala sam, isto bez tablete. Meni ga je obavila profesorica SS i iako me boljelo, sve je bilo prohodno. Sto se tice prirodnog ivf-a, ne bih rekla da oni bas ne uspijevaju. Ima puno cura kojima je uspjelo. Mi nismo uspjeli doci do transfera jer se jajna stanica nije oplodila, tako da iduci mjesec opet imamo prirodni ivf.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj fusa prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure!
    Nova sam ovdje, inace sam aktivna na drugim forumima,ali ovdje mi se svida jer sam nedavno postala dio "podruma" kako ga vi zovete .Dodijelili su me dr.V. i zadovoljna sam, ali sad cu morat mjenjati posto on ide... neznam jos kome bi isla...
    Uglavnom prosli tjedan sam bila na uzv hsg, bilo mi je jako bolno, nisam popila prije nikakvu tabletu jer nisam znala sto ocekivati. Dr. je jedva zavrsio pregled jer sam se pocela frkati tamo na stolu i na kraju je ispalo da su mi jajovodi zacepljeni, nesto na kraju kontrast ne prolazi. Tako da sam dobila uputu da cim skupim papire(sljedeci ciklus) idem na ivf-et u prirodnom ciklusu.
    Prije hsg-a je bilo u planu da idem na inseminaciju jer je spermio ok, i kod mene na prvu sve ok, samo sto vec 3god nemozemo ostat trudni pa ocito nesto ne valja. Razlog zasto sam tako kasno krenula na MPO je HPV, s kojim sam se borila zadnjih 5god a prosle je godine dosao do CIN3/CIS pa sam morala prvo to rijesiti. I sad kad su mi nalazi konacno cisti krecemo u borbu. Puno sam citala po forumima o prirodnom ivf-u i pripremam se vec na neuspijehe. Imate li mozda savijet koji ih doktor tu najbolje radi tj ima strpljenja za prirodnjake?
    Bas se raspisala
    Mozes mi, molim te, opisati utz hsg, kako izgleda, koliko traje, jesi li ostala lezati neko vrijeme poslije? Hvala ti

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj fitnessgirl prvotno napisa Vidi poruku
    Mozes mi, molim te, opisati utz hsg, kako izgleda, koliko traje, jesi li ostala lezati neko vrijeme poslije? Hvala ti
    Chiara je sve opisala. S tim da sam ja ostala lezati nekih 5do10min. I nisam uopce krvarila, malo su me žuljali jajnici taj dan kad sam hodala a drugi dan ko nova. Pošto oni ne mogu znati kako ces ti reagirati zato ti preporuce da uzmes dan slobodan ili ko u mom slucaju da netko dode s tobom jer ja imam dosta voznje do doma. Nemoras se bojati, vecinom je sve ok, popi tabletu za svaki slucaj da ti bude lakse ako ce boljeti. Ako boli vjeruj nije dugo
    Hvala na dobrodoslici :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •