Stranica 49 od 72 PrviPrvi ... 39474849505159 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,401 do 2,450 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Nazalost test kaze -

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Joj, taj grozni - ... pardon, nisam pratila, koji ti je dan od punkcije?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Minna7 prvotno napisa Vidi poruku
    Joj, taj grozni - ... pardon, nisam pratila, koji ti je dan od punkcije?
    20-i. Punkcija je bila 15.02.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Da, nažalost već bi trebalo pokazat. Ideš svejedno vadit betu? Ko zna, ako test nisi radila ujutro....moooožda je bio razrijeđen urin... tako ja uvijek sebe tješim kad vidim jednu crticu

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Ici cu vaditi betu kad vec imam uputnicu. Piskila sam test nakon skoro 2 sata suzdrzavanja od pisanja i popila sam casu vode. Svejedno mislim da bi pokazalo da je doslo do trudnoce.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Evo stigla menga. Sutra su dajem injekciju.
    Rekli su mi da dodem 6—i dan.
    Koje poslije dane idem 6—8—10—14?
    10—i mi je petak
    Dolazi tada mi decko?
    Sad mi je sve prebrzo, a moram se dogovoriti na poslu
    Posljednje uređivanje od maritas : 08.03.2017. at 07:24

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Maritas mene to ceka iduci mjesec pa ti ne znam.
    Fusa bila sam treca na redu za vaditi krv. Tamo sam cekala u 15 do 7 da otkljucaju.

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Maritas mene to ceka iduci mjesec pa ti ne znam.
    Fusa bila sam treca na redu za vaditi krv. Tamo sam cekala u 15 do 7 da otkljucaju.
    a ispred tebe sigurno penzići
    Kad su rezultati?
    Hoćeš odma na humanu da se dogovoriš za sljedeći ciklus ako bude neg.beta? Ja bi na tvom mjestu odmah kak digneš nalaze otišla sestri i rekla joj da hoćeš kod dr.M i odma od ovog ciklusa...možda će ti reći da moraš čekati sljedeći ciklus ili što već, tako je meni, dok nije bilo kao jedino ako ću kod dr Sš, a meni je bilo bitno samo da ne čekam...sretno!
    Maritas vjerojatno ćeš ići svaki drugi dan, ali ni to nije pravilo, idi 6dc pa onda će ti oni reći otprilike. Tebi je to prvi ivf ili?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj fusa prvotno napisa Vidi poruku
    Kad su rezultati?
    Hoćeš odma na humanu da se dogovoriš za sljedeći ciklus ako bude neg.beta? Ja bi na tvom mjestu odmah kak digneš nalaze otišla sestri i rekla joj da hoćeš kod dr.M i odma od ovog ciklusa...možda će ti reći da moraš čekati sljedeći ciklus ili što već, tako je meni, dok nije bilo kao jedino ako ću kod dr Sš, a meni je bilo bitno samo da ne čekam...sretno!
    Maritas vjerojatno ćeš ići svaki drugi dan, ali ni to nije pravilo, idi 6dc pa onda će ti oni reći otprilike. Tebi je to prvi ivf ili?
    Ne, bio je neki zgodni decko kad sam dosla. I jos se jedan progurao kao prioritet koji je dosao nakon mene. Kasnije su i penzici navalili. Da, tako sam mislila sa tim papirom odmah otici kod sestre se naruciti i reci da zelim kod dr M. Ovo mi je prvi stimulirani. Dva prirodna sam prosla.

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ne, bio je neki zgodni decko kad sam dosla. I jos se jedan progurao kao prioritet koji je dosao nakon mene. Kasnije su i penzici navalili. Da, tako sam mislila sa tim papirom odmah otici kod sestre se naruciti i reci da zelim kod dr M. Ovo mi je prvi stimulirani. Dva prirodna sam prosla.
    He he, barem si gledala od jutra nešto zgodno, meni je bil neki stari macan od 70god
    A nebi nastavila sa prirodnima? ili ideš probati kako reagiraš na stimulaciju?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Hahahaha bit ce da je to bio poklon za 8 mart. Zene sretan vam Dan zena. Iskreno, radije bih isla na stimulirani jer su vece sanse za uspjeh.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Kad su rezultati?
    da, da. prvi. mi se znamo sa drugog foruma
    ja sam te odmah prokuzila, tako da ni ne pitam kako ide, kad znam :D
    kad ide punkcija? 10-i dan?
    transfer 14-i?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Punkcija ovisi o velicini folikula, a ne o danu ciklusa. Kod svake je to drugacije. Kad folikuli dosegnu određenu velicinu, dobit ces stopericu navecer i za 2 dana imas punkciju u 9 ujutro.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

kada je tebi bilo?
    uzela bi koji dan slobodno, pa da procjenim kada je najbitnije
    je veca vjerojatnost da je puncija 14-ti dana, pa transfer 17-18-ti?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Tesko ti se po meni ravnati jer je meni ovulacija full rano. Ja sam dobivala stopericu 8 dc, punkcija 10 dc, transfer 13 dc. Vecinom je ovulacija oko 14-og dana kod zena ciji su ciklusi normalni 28-30 dana. Ali sa stimulacijom je to drugacije.
    Posljednje uređivanje od CHIARA... : 08.03.2017. at 10:18

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

meni je ciklus 26-27 dana.
    meni bi moglo onda biti 10-12-15
    što je sa vikendom? sto rade tada, sve ili?
    Posljednje uređivanje od maritas : 08.03.2017. at 10:21

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Chiara,žao mi je radi minusa!! Moja prijeteljica danas nije uspjela izvaditi betu zbog vremenskih neprilika...ide sutra ako bura posustane...ona nije dobila,a ima simptomčića pa se nadam da je to to.
    Maritas,rade oni sve dane,samo ih je vikendom manje;točnije jedan doktor koji radi sve...tako da ako ima dosta žena zna se dugo čekati!!!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Nisam bila na stimulaciji pa ne znam. Mislim da onda ovulacija nije u isto vrijeme kao kad bi prirodno bila. Neka me cure koje su to prosle isprave ako grijesim.
    Vikendom se isto sve radi kao i radnim danima, samo je 1 dezurni doktor pa se duze ceka.

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj maritas prvotno napisa Vidi poruku
    da, da. prvi. mi se znamo sa drugog foruma
    ja sam te odmah prokuzila, tako da ni ne pitam kako ide, kad znam :D
    kad ide punkcija? 10-i dan?
    transfer 14-i?
    a ja se pokušala zakamuflirati...
    cure su sve rekle...nema baš nekog pravila kad će biti punkcija, baš je to individualno. Ja sam bila zadnju folikulimetriju radila u subotu i stvarno sam dugo čekala, i bila vani prije nego sam ušla, tad je bila profesorica S dežurna, a pregledavala me ona mlada kratka kovrčava stažistica(valjda), ona je tako nježna, vjerujem da će jednom biti baš super doktorica.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

a ja se pokušala zakamuflirati...
    cure su sve rekle...nema baš nekog pravila kad će biti punkcija, baš je to individualno. Ja sam bila zadnju folikulimetriju radila u subotu i stvarno sam dugo čekala, i bila vani prije nego sam ušla, tad je bila profesorica S dežurna, a pregledavala me ona mlada kratka kovrčava stažistica(valjda), ona je tako nježna, vjerujem da će jednom biti baš super doktorica.
    :D
    dajte mi pliz broj za zvati za naručiti se. ostao mi je kući zapisan

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj maritas prvotno napisa Vidi poruku
    :D
    dajte mi pliz broj za zvati za naručiti se. ostao mi je kući zapisan
    658-254

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

al sam ga brzo odgovorila, ti si sigurno došla doma već...nešto me internet zeza pa se nisam mogla ulogirati...
    CHIARA nešto mislim, tebi u 1.ivf-u nije došlo do transfera, ja mislim da ti se to ne računa ko postupak pa imaš znači još jedan prirodan ivf...

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Evo beta kaze 0. Koliko ja znam cim se upotrijebi igla na punkciji, to se racuna pod potroseni postupak. I vidim da si pisala da bi mijenjala stimulirani ivf za prirodni. To ti nije bas pametno buduci da ako napravis 1 stimulirani i dobijes lijepe embrije/smrzlice, imas vise sanse nego u prirodnom kad dobijes samo 1.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Kad bi bar dolazila doma do 16h :D
    Iskopala sam taj broj nekako na internetu, ali se ne javljaju ili zauzeto. Poslala mail. Probat cu opet sutra.
    Steta da nemaju nekog tko ce se samo javljati na tel ili mail.
    Je tko od vas koristio elonvu?
    P.s. ako netko ide u pon na folikometriju iz pule, a zeli podlijeti prijevoz i troskove, nek se javi na pm
    P.s.2. Chiara, zao mi je
    Posljednje uređivanje od maritas : 08.03.2017. at 17:21

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Fusa čim dođe do punkcije računa se kao postupak nažalost...postupak ode,a ni ne dođeš u fazu da se nadaš...

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ajoj znači ako je punkcija to je to, bezveze!
    CHIARA baš mi je žao zbog neg.bete , dobro je mislim da ćeš donekle brzo doći na red. Mislim da ti trebaju konzultacije jer mjenjaš doktotra....meni je isto doktorica SŠ rekla odma na transferu kako ćemo dalje...ali tebe dr M još ne pozna zato trebaju konzultacije. Nadam se da će ti to vrijeme do onda brzo proći! I slažem se s tobom za smrzliće i veće šanse. i ja ću ako ne uspije drugi prirodni ići na 1 stimulirani zbog smrzlića, ali samo ako će biti ciklus, dva poslje ,ne više.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Chiara žao mi je zbog bete, idemo dalje...
    maritas što se fm tiče, ja sam ti znala ići i 5 dana za redom, bez obzira što je ovulacija bila školski na 14dc. Nije mi bilo neke razlike stimulirano ili prirodno što se broja fm tiče. Ja nisam koristila Elonvu, već Menopur.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Hvala cure. Zelim nam svima uskoro visoku betu.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ne ide nitko iz pu u ri u pon?
    Mene strah od uzbudenja vozit
    Btw. Za pulu: dogovorila se sa zlatnim rukama da mi oni daju injekciju. I vidjela sam na njihovim stranicama da vade i za hrpu genskih testova

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Maritas, nemaš šta biti uzbuđena jer i tako taj dan nećeš ništa spektakularno saznati jer je dosta rano i ne može se nešto vidjeti, znati ćeš okvirno broj folikula koji u konačnici vjerojatno neće biti pravi, jer je tek 6dc

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj mala-bebica prvotno napisa Vidi poruku
    Maritas, nemaš šta biti uzbuđena jer i tako taj dan nećeš ništa spektakularno saznati jer je dosta rano i ne može se nešto vidjeti, znati ćeš okvirno broj folikula koji u konačnici vjerojatno neće biti pravi, jer je tek 6dc
    kako onda neki odjednom vec 8-i dan imaju dobivaju štopericu?
    a i nikad se ne zna, može mi broj folikula biti 2 ili 0
    nije mi svejedno, a i ne volim vozit

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

joj meni je isto bilo koma voziti na folikulimetrije, inače volim voziti, ali auto mi odlazi k vragu, pa sam morala extra paziti, zato nisam htijela ni nikog voziti sa sobom, da nebi bilo pa ja kriva....još ono ujutro kad je noć pa one glupe ovce po cestama, uh, zato mi se neda sve ispočetka ako ne uspije...
    I isto sam bila ful uzbuđena, a ono, ništa, pvo čekaš na red, pa te za sekundu pogledaju i ideš doma...
    Ako i dobiš štopericu, to ćeš morati navećer ići na hitnu da ti daju...ujutro te samo pogledaju i vele ti kako dalje..

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

maritas, ima roda brošuru o neplodnosti i ivf-u, možda bi ti bilo ok malo to pogledati

Ja sam imala punkcije 17, 18 dc, i 14 dc i 15 dc. Nema pravila

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Dobro da si mi rekla za red. Moram si nabaviti knjigu.
    Dobila sam injekciju. Sad krece sve

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Cure koliko dana ste se u prosjeku pikale kad ste u stimuliranom ivf-u? Krece se od 2 dc kad je pregled? I kako izgleda taj pregled, meni jako ide M.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Chiara pregled je tek 6dc, ne brini. Po ljekove se u pravilu dolazi na 1dc osim ako bi mogao biti vikend, pa se dođe ranije. Ja sam si davala injekcije stimulacije punih 10 dana...

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Kod dr. M. pregled je 2 dc da se vidi da li se može krenuti sa stimulacijom, da se slučajno nije pojavila cista ili nešto. I taj dan se podižu lijekovi.

Meni je dr. M. rekao da razumije da nam je neugodan taj pregled, ali bolje i to nego da nam propadne postupak. Zadnji put sam se pikala punih 15 dana.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ja sam dobila elonvu. Ona se samo jednom uzme. Koliko sam vidjela nije tako cesta terapija . Mozda zbog puno godina smo je mi dobili.
    Mene osamutila jucer. Zaspala sam vec u 8pred tv—om

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Ja sam kod doktora M isto kao i Dino, tako da je pregled onda 2 dc. Nekako cemo i to potrpit iako meni stvarno jako ide M. Dino kako si ti? Kad opet kreces?
    Mala bebica jesi u postupku trenutno?
    Maritas stvarno ne znam kako određuju sta ce tko dobiti.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj sjuskica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Chiara,žao mi je radi minusa!! Moja prijeteljica danas nije uspjela izvaditi betu zbog vremenskih neprilika...ide sutra ako bura posustane...ona nije dobila,a ima simptomčića pa se nadam da je to to.
    Maritas,rade oni sve dane,samo ih je vikendom manje;točnije jedan doktor koji radi sve...tako da ako ima dosta žena zna se dugo čekati!!!
    Sjuskica nisi javila sta je bilo sa betom.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Sjuskica nisi javila sta je bilo sa betom.
    Imaš pravo,oprosti...bila je jučer i beta je pozitivna!!!!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Super. Cestitam prijateljici. Bas mi je drago da joj je uspjelo.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Onda i mene ako budem išla u stimulirani kod dr.M čeka pregled na 2dc, uh...
    Ja krećem početkom tjedna u prirodni kod dr.M, uspjela sam upasti

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

sve ste cure otišle kod dr M Neka on vama samo smučka dobre bete!
    Ima u Rijeci koja čekalica bete?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Fusa ja sam se odlucila za dr M zbog toga sto kod profesorice ne zelim, novu doktoricu nisam upoznala, a M mi je uskakao za zamjene kad dr V nema. Mislim da sam dobro odlucila. Vrijeme ce pokazati. Ima cekalica bete i u Rijeci, samo se slabo javljaju. Vecinom citaju.

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

ja se isto nadam da si dobro odabrala i da će ti dr M donijeti sreću
    a čekalice neka se jave i pišu malo...teško je u samoći čekati taj datum da nam bude svima lakše

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Cure,sad kad budem krenula sa prirodnim ivf_om kako to ide? Jeli punkcija bolna? Meni je iskreno isto najveca muka to putovanje svaki put i poslije odlaziti na posao.gledam sto manje uzimati bolovanja ali vidjeti cu koliko cu tako izdrzati

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

ja se isto nadam da si dobro odabrala i da će ti dr M donijeti sreću
    a čekalice neka se jave i pišu malo...teško je u samoći čekati taj datum da nam bude svima lakše
    Ja nisam cekalica bete, al jesam (ne) cekalica M. Curke, imam neki Clearblue compact, nigdje ne pise koliko je osjetljiv. Pise da se moze koristiti od prvog dana izostanka M. Ja sam tek 26dc, a ciklus je na 29-30 tako da ne bih jos radila, al cisto me zanima zna li tko koliko je taj test osjetljiv.

od danas ujutro svako toliko me probode na desnoj strani... od 1 do 10, bol 4, nije jako al nema sanse da ne registriram svaki put. A od jucer bol u donjim ledima... inace, kao sto nick i sam kaze :D, treniram redovno, ali leda sam odradila u pon i nema sanse da me od toga bole... cak sam u jednom navratu jucer morala prileci da bol popusti...

Potiho se nadam, toliko da srce malo zatreperi, ali ne jako da se ni ne razocaram previse....

Nego, tko je za kavicu?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

P.S. tusiram se i pomislim... da mi se nije endica vratila? Da nije vanmatericna pa me samo na jednoj strani boli? Uf...

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Dixidi punkcija u prirodnom ne boli, malo osjetis ubod ali nista strasno. Negdje 8dc ides na prvu folikulumetriju , a onda te vise manje naruce svaki drugi dan dok ne odluce da si spremna za stopericu i 2dana poslje stoperice ides na punkciju. Kad kreces? Kod kojeg si doktora?

Fitnessgirl joj nadam se da je trudnoca u pitanju. Neznam sto bi ti rekla, ja sam imala sve simptome a nikad trudna tako da im bas ne vjerujem. A za cb test ako nije digitalni pazi da te ne zezne jer zna pokazati drugu crticu a da nema trudnoce, vise cura su to rekle. Najbolji su ti oni sa crvenim crtama...a neznam gdje se kod nas moze kupiti onaj najosjetljiviji . Uglavnom nakon ovulacije barem da prode 10dana onda bi se moglo nekad vidjeti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •