Stranica 55 od 72 PrviPrvi ... 545535455565765 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,701 do 2,750 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj Dixidi prvotno napisa Vidi poruku
    Znaci slicna situacija,a da zasto gubiti vrijeme uzalud.i kako to ide sa stimulacijom?
    Nemoj brzati, i meni se dogodilo jednom isto tako, rijetko kome se ne dogodi barem jednom. Nismo znali na koliko mi puca folikul jer je bio prvi ciklus. Kao procedura je da prvo idu prirodni pa onda stimulirani, a oni neka prate malo bolje folikule i ti si pamti kako i koliko su ti rasli, tako sam ja pa sam uvijek upozorila i onda smo uhvatili js.

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ja jesam za to da se proba u prirodnom, bas nikad neznas koji ce postupak tebi uspijeti. Samo sto uloviti js nije jedina stvar koja se mora napraviti da bi doslo do transfera a onda i do implatacije. U stimuliranom se ima vise js pa su i sanse vece, ali i stimulirani nije za sve. Sve je to lutrija.
    Stimulirani je slican ko i prirodni samo sto si dajes injekcije od 2dc(ima i dugi protokol ali to neznam kako ide), uglavnom ides na folikulimetrije od 6dc i onda ti daju ljekove dalje ovisno kako reagiras. Do tuda ja znam...meni je sutra 8dc i bas me zanima kako rastu. Dobila sam sad zadnja dva dana gonal u penu i nekako mi se cini kao da nista ne izlazi van, one klasicne injekcije mi se cine bolje.

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Može mi koja reći dali odbijaju od postupka zbog prekomjerne kilaže! Hvala unaprijed!!

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj lela24 prvotno napisa Vidi poruku
    Može mi koja reći dali odbijaju od postupka zbog prekomjerne kilaže! Hvala unaprijed!!
    Mislim da ne odbijaju, samo da se dobi preporuka za smrsaviti jer su onda ko vece sanse da se zatrudni. Ali to je sve rekla-kazala, moja dobra prijateljica ima nekih 30kg viska, pcos, neke probleme sa stitnjacom i dva puta ostala trudna bez problema(prvi put sa 29g) tako da nema smisla ikog odbijati, svaka od nas ima neku dijagnozu i prema njoj se ravnaju. Sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ja sam citala o tome prije nekog vremena, ali kad sam pogledala po cekaonici, vidjela da ima dosta popunjenih zena. Tako da mislim da to nije slucaj u rijeci.
    Ja bi ti preporucila da smrsavis, ako nista drugo jer je doze hormona lakse regulirati i manje doze ces trebati.

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Danas idem na konzultacije, pa cu vidjet sto ce rec!

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Dali ima koja da danas ide tamo?

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ja sam sad tu, no do 10h bi trebala biti gotova...guzva ko i uvijek. Sretno Lela!

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ja moram doć od 10 do 14 javim sto mi je reklo! Hvala!

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

lela sretno danas, kod kojeg si dr.?
    Koliko znam, u Rijeci nije problem ako si bucka, ima dosta takvih, ali možda ti isto što kažu, to ne znam, možda i ovisi kod kojeg si dr i koliko kg viška imaš ali ne vjerujem da zbog toga nećeš u postupak... Imaš puno za skidati?
    Koju su vam dijagnoze?

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Pcos, imam dosta jos za skinuti. Skinula sam već dvadesetak kg. Kod Manestra sam!

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Pcos, imam dosta jos za skinuti. Skinula sam već dvadesetak kg. Kod Manestra sam!
    Jesi prošla već koji postupak ili tek ideš na prve konzultacije?

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Bila sam u Petrovoj na jednoj inseminaciji. A u Rijeci sam bila krenula prije 5 god al sam onda prešla u Petrovu !

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Samo da javim da sam bila na konzultacijama, nije mi nista reko za kile al moram kod endrokrinologa jer su mi hormoni loši. Pa tek onda dogovor za postupak!

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Lela super sto si krenula, rijesit ces i hormone i onda samo naprijed!

Meni na desnom 10folikula na lijevom jos uvijek 4, endo 10, a vodeci folikuli 10x15...dobila cetroride za danas i sutra pa u nedjelju opet za Ri. Tek sam sad dosla doma, crko im bus...ubit ce me ova putovanja...

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Pa to je super nisam citala jesi ti u stimuliranom il prirodni?

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Pa to je super nisam citala jesi ti u stimuliranom il prirodni?
    sad prvi put stimulirani, nakon dva neuspijela prirodna.

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Želim ti svu sreću i da uspije...treća sreća!!!

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Dali znaš dali se dugo čeka pregled endrokrinologa??

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Hvala ti
    Nebi ti znala za endokrinologa, mozda koja cura tu zna...

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

fusa sretno i nek u utorak bude punkcija!
    lela koji hormoni su ti poremećeni, jesu baš jako? Si uzimala koju terapiju? Što se čekanja tiče, kojoj bolnici gravitiraš?

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

testosteron je najgori...pa mislila sam Rijeka. 3.45 je testosteron

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cure, na koliko ste mm folikula dobile stopericu u prirodnom ciklusu i da je uspjesna bila punkcija?

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Minna7 ja sam dobila na 16mm dva puta i oba puta je bila uspijesna punkcija i imali smo js.
    Koliko je tebi velicina? Jesi dobila stopericu?

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ma meni vecinom iznad 15.5 pucaju. Sada je 18x15 i dobila stopericu....bojim se prekasno. Nadam se da ce sutra biti jos cijeli folikul

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Uzmi voltaren tabletu i ujutro prije punkcije i danas. On ti malo odgada ovulaciju.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Minna7 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma meni vecinom iznad 15.5 pucaju. Sada je 18x15 i dobila stopericu....bojim se prekasno. Nadam se da ce sutra biti jos cijeli folikul
    Stopericu sam primila na 17 i 19 mm i imala sam oba puta punkciju. Za voltaren sam cula da cure uzimaju i da odgodi pucanje folikula, ali meni nije trebalo.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Sto se osim voltarena može popit. Nemam nažalost. Negdje sam pročitala ibuprofen? Ne znam uopce da li da riskiram....al meni je ponekad pucao kad je bilo 15x16

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Sto se osim voltarena može popit. Nemam nažalost. Negdje sam pročitala ibuprofen? Ne znam uopce da li da riskiram....al meni je ponekad pucao kad je bilo 15x16
    Mislim da mozes i te tablete. A neznam dali ti moze nesto skoditi kad su nam i tako rekli da popijemo nesto prije punkcije za bolove, a neki doktori i prepisu tablete prije punkcije... ja sam skoro popila dan prije, na kraju sam odustala jer me i nije nesto bolilo ko inace kad imam O...ali sam popila jutro prije punkcije, prvi put 2x voltaren a drugi put taj ibuprofen. Ja inace imam jako bolne M pa znam popiti i po 3,4,5 tableta na dan. Pitala sam dr. V jos na pocetku ,dali to skodi da nemozemo ostat trudni, ali je rekao da to nema nikakve veze.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

I ja sam uzela i ulovili smo stanicu

Sunshine baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Ja nisam popila nista, dali su mi inekciju voltarena..ali kao da nisu...bolilo me je za poludit!negdje sam citala da su cure znale popiti i Normabel..da li je netko probao?da li manje boli?

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Ja tek sad cujem za taj voltaren,tko zna dali bi meni bio pomogao posto eto dva puta puknuo folikul.Zasto nista ne kazu u tom slucaju?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj Dixidi prvotno napisa Vidi poruku
    Ja tek sad cujem za taj voltaren,tko zna dali bi meni bio pomogao posto eto dva puta puknuo folikul.Zasto nista ne kazu u tom slucaju?
    Njihovo misljenje je da to ne pomaže, ja sam pitala i rekli da to nema veze s pucanjem folikula, iako sam uzela u prirodnom.

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

A da tko zna,mozda pomaze mozda ne.Mozda se potrefi tako tko popije pa taman uspije.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ja sam pitala doktoricu SS da li ima nesto sto mogu piti i da na pomogne (neki vitamini, minerali), a njen odgovor je bio da: kad bi postojalo nesto cudotvorno, onda bi svi uspjeli iz prve.
    Sve je individualno, ali vrijedi pokusati.
    Drago mi je da sam procitala ovo za voltaren (koji ne znam di cu nabaviti). Ja cu imati jedan prirodan ciklus u 6mj i pucanja folikula me najvise strah jer to mi se dogodilo onaj put kad sam bila na prvim konzultacijama.
    Posljednje uređivanje od maritas : 22.04.2017. at 23:21

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

I eto....folikul pukao!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

I eto....folikul pukao!
    Minna zao mi je. Jesu barem napravili inseminaciju?
    Sunshine baby dobrodosla. Tek sad vidim tvoj post jer dolazi sa zakasnjenjem kad administrator odobri. Jesi bila u stimuliranom ivf-u ili u prirodnom? Ja sam imala punkciju u 2 prirodna ivf-a i popila sam tabletu prije punkcije i nije bilo tako strasno. Normabel je samo za smirenje, vise ako te strah punkcije.

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

I eto....folikul pukao!
    Ajme bas mi je zao! I ti si bila danas? I ja...cekala sto godina da dodem na red... uglavnom puna sam folikula(18kom) , danas stoperica a u utorak punkcija pod anestezijom..

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ja sam bila prva zbog punkcije....ali eto...nista. Nisu radili inseminaciju jer na toj strani nemam jajovod. Eto ti peha

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Sunshine baby, nemoj se plašit za drugi put. Meni je svaki put drugačije bilo. Jednom me s jednim folikulom bolilo za poludit, a u stimuliranom sa 8 nije bilo tako strašno. Eto....ne znam o čemu to ovisi

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ja sam bila prva zbog punkcije....ali eto...nista. Nisu radili inseminaciju jer na toj strani nemam jajovod. Eto ti peha
    A ti si bila sa muzem i kcerkicom? Malo slatko osvjezenje u cekaonici❤️

Sunshine baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Bila sam u stimuliranom...sad pauziram 1 ciklus pa cu u prirodni..ma znam da je normabel za smirenje ali se on daje kod zahvata da se valjda tijelo opusti..ne samo ako te strah..pa me zanimalo da li je tko probao...

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Minna baš mi je žao da ništa, ajde, nema odustajanja, mora sljedeći ciklus biti
    fusa odlična reakcija, baš super reakcija, super da je u utorak punkcija, nema da ne bude trudnoće
    Posljednje uređivanje od mala-bebica : 23.04.2017. at 14:54

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj mala-bebica prvotno napisa Vidi poruku
    Minna baš mi je žao da ništa, ajde, nema odustajanja, mora sljedeći ciklus biti
    fusa odlična reakcija, baš super reakcija, super da je u utorak punkcija, nema da ne bude trudnoće
    hvala ja sam isto sretna što ih ima, makar sam ko patka zadnjih par dana , gegam se jer sve tiska unutra...nadam se da bude na kraju nešto s toga

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Sunshine baby prvotno napisa Vidi poruku
    Bila sam u stimuliranom...sad pauziram 1 ciklus pa cu u prirodni..ma znam da je normabel za smirenje ali se on daje kod zahvata da se valjda tijelo opusti..ne samo ako te strah..pa me zanimalo da li je tko probao...
    Možeš popiti slobodno normabel i voltaren. Opusti te normabel i onda je lakše i manje boli. Isprobano [emoji6].

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Jesam...to sam bila ja!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

I ona je ivf bebica. Ali ivf iz prve.... Početnička sreća! Sretno u utorak!

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

I ona je ivf bebica. Ali ivf iz prve.... Početnička sreća! Sretno u utorak!
    ajme to je tako lijepo! biti će i druga beba od prve samo nek se ulovi jaje
    Hvala! javim kak je prošlo!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Fusa...sretno sutra!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Cure mogu li u postupak ako mi nalazi budu u izradi i do kada moram imati nove nalaze? Do punkcije ili? Pretpostavljam da cu M dobiti pocetkom mjeseca, a stari nalazi mi vrijede do 10.05. Ginekologica mi se danas vratila sa godisnjeg i nikako da dobijem termin za briseve i markere.
    Fusa sretno sutra.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •