Stranica 6 od 72 PrviPrvi ... 456781656 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam cure moje...
    tek sam se sad uključila ,imala sam dosta posla(a tko ne tipka s dela
    Na Smiljanicu sam se odlučila..u biti nisam još,ali tu mogućnost mi je spomenula sama moja soc.gin...a sad kome ću pripasti,vidjet ćemo..spermiogram je obavljen još u 7 mj..kad smo tek počinjali razmišljat o tome"što ako je problem u meni"..ali nije..ima spermiće za poželit...(što se i obistinilo nakon kratkog vremena..ali završilo je kiretažom u 9 ttj....sa stajališta moje priv. gin.(jako dobre dijagnostičarke,spremne na sve i svašta samo da bude uspješno) i kod mene je sve ok...s obzirom na godine..i to je ono što je u biti najveći problem..i zato ne želim čekati..već samo malo požuriti ...
    Danas je onaj dan d...tako bar kaže moj fer.graf od prošlog mjeseca..a i po temp.vidim da moramo krenuti u produženi vikend-akciju...ali i zovem negdje poslije 20 za konzultacije...
    Hvala vam još jednom curke...
    a koliko ti je prošlo od kiretaže? i o kojim se godinama radi?
    imam sličnu situaciju. došlo je do spontane trudnoće i sad bih najradije na konzultacije i hormonsko uštimavanje u Ri, ali vec mi je moja dr. rekla da se te stvari događaju i da treba pokusati za par mjeseci ponovno. A ja imam 38 godina i ne da mi se čekati sljedeću ovulaciju koja ce doći za pola godine, mozda!?

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

da li je netko od vas mijenjao doktora na humanoj? da li je to izvedivo i kako vam je bilo kad ste došli na pregled kod onoga od kojeg ste otišli?razmišljam lagano o tome,ali mi je bed što se stalno mijenjaju pa ne možeš izbjeći susret..

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    da li je netko od vas mijenjao doktora na humanoj? da li je to izvedivo i kako vam je bilo kad ste došli na pregled kod onoga od kojeg ste otišli?razmišljam lagano o tome,ali mi je bed što se stalno mijenjaju pa ne možeš izbjeći susret..
    A zašto bi mijenjala, baš sam sad znatiželjna? Meni nije poznato baš da je to netko napravio i stvarno ne znam kako bi to izgledalo, bilo bi malo nezgodno bar bi meni bilo da dođem kod tog dr. ponovo na pregled ili punkciju

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Bila je jedna cura tu na forumu koja je promijenila...ne sjećam se nicka, možda će se netko sjetiti, bila je sva usplahirena i stalno je nešto pitala i brinula . Ona je bila primjer da stres nema apsolutno nikakve veze sa zatrudnjivanjem, ako je tko bio pod stresom, onda je bila ona, a ostala je trudna .
    Posljednje uređivanje od phiphy : 15.03.2014. at 18:57

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

donatela )

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Mala Mimi - pp sam ti poslala
    phiphy - ja vjerujem da stres ne igra ulogu,puno se faktora tu mora poklopiti.a embrio je najmanje briga u kakvom smo mi psihičkom stanju..bitnije mu je kakav je endometrij i kakav je sam embrio genetski..ako se sjetiš kako se zove ta cura javi pa da nađem ako je šta pisala o tome...mada sumnjam da ću mijenjati jer je cijeli postupak mukotrpan i bez toga da moram razmišljati što će tko misliti i kako će se zbog toga ponašati..

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Red peper, ja sam par puta procitala da su cure mijenjale dr i da je to proslo bez problema. Govorim o kbc ri. Jedna je prresla od dr S. Kod dr. V. Sve sam to nasla na starim temama o mpo u ri na rodi ili na forum.hr. nadam se da cu ja imati srece s odabranom dr...

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    donatela )
    Yes, to je to!!! Bila je kod S., prešla kod ? (ne sjećam se).

Red, ovo za stres je samo zezancija na račun onog 'kad se opustite, bit će beba' , al' da pročitaš donateline postove sve bi ti bilo jasno, svakih par postova bi joj netko napisao nešto u stilu: 'Ženo, daj se skuliraj.' .

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

idem onda vidjeti malo što donatela kaže...
    ja bi vjerojatno bila prva u povijesti koja je pomislila prebaciti se kod S...ali nema je skoro nikad ionako pa mi na isto dođe..bolje da ne zakuhavam ništa..možda ipak nije ni ona uvijek u pravu..

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

joj da sjećam se donatele, ja mislim da su i dr. odahnuli kad je zatrudnila

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

prebacivanje, hm hm, u Ri
    neznam što ćeš dobiti jer ionako prije ili poslije kod svih završiš a ako na nečemu inzistiraš baš svaki će te od njih poslušat...

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

...ili nijedan
    ovisi na čemu inzistiraš

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

...ili nijedan
    ovisi na čemu inzistiraš

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

uh to editiranje prekratko traje... a imala sam najbolju namjeru dodati nesto uz ta dva koja umiru od smijeha...

sto dodat uz smajlice ...hmmm....
    netko tko sad ide trenutno ili je bio na konzultacijama koliko se dugo ceka na stimulirani ?
    Posljednje uređivanje od Nera29 : 17.03.2014. at 02:08

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

meni je rekao da nema nikakvih čekanja ako imaju lijekove,a obično da ih imaju početkom mjeseca..znači rekao mi je da mogu odmah ciklus nakon konzultacija..

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Wooow! Bravo za RI! (ili ima manje konzumenata tih lijekova?! )
    Posljednje uređivanje od Snekica : 17.03.2014. at 09:59

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Snekice možda ima manje konzumenata jer ima više trudnoća
    Mene zanima od ovih koje su ostale, što se čuje po čekaonici, koliko JS u prosjeku dobiju žene i na kakvim protokolima? Forsiraju li se blagi da ne bi nedajbog netko dobio preko 12 komada ili...?
    Posljednje uređivanje od Argente : 17.03.2014. at 11:03

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja mijenjala dr i uopce mi nije bed zbog toga, i nisam imala nikakvih losih iskustva do sad... A vidjet cemo..

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

...Dan ...od kiretaže je prošlo 6 mj....ustvari imala sam dvije u razmaku mj.i pol...prva kad se plod nije razvijao kako treba u 9 ttj.( 9 mj.prošlog ljeta), a onda polovicom 10 mj.druga jer prva nije bila dovoljno dobro napravljena..tako da sam ipak morala malo više čekat ponovnu akciju...
    ...ali s obzirom na godine,41 sam napunila pred 2 tjedna...mislim da će mi dobro doći i malo dodatne stimulacije...jer ono što i sama kažeš...tko zna ako će i doći ovulacija i koliko su mi se sad poremetili hormoni...
    ...tako da ti želim sreću i savjet da ipak odeš na konzultacije ,ma što god govorila tvoja dr.

Citiraj kaja76 prvotno napisa Vidi poruku
    a koliko ti je prošlo od kiretaže? i o kojim se godinama radi?
    imam sličnu situaciju. došlo je do spontane trudnoće i sad bih najradije na konzultacije i hormonsko uštimavanje u Ri, ali vec mi je moja dr. rekla da se te stvari događaju i da treba pokusati za par mjeseci ponovno. A ja imam 38 godina i ne da mi se čekati sljedeću ovulaciju koja ce doći za pola godine, mozda!?

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

ma vraga ima manje konzumenata. krcato je ko šipak koštica ..nemaš mjesta za sjest na klupu..

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Snekice možda ima manje konzumenata jer ima više trudnoća
    Mene zanima od ovih koje su ostale, što se čuje po čekaonici, koliko JS u prosjeku dobiju žene i na kakvim protokolima? Forsiraju li se blagi da ne bi nedajbog netko dobio preko 12 komada ili...?
    a normalno da se forsiraju blagi..cura što je sa mnom bila prošli mjesec na punkciji je imala 7 folikula i 5 stanica..a zadnji joj je postupak preko hzzo-a..pa mogli su joj taj zadnji pokušaj barem prirediti party i nakrcat je hormonima ko božićnu puricu da dobije što više stanica..

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Inače ja danas bila na punkciji i oba folikula prazna..da li to pokazuje niske rezerve jajnika ili može biti slučajnost? zadnji put sam dobila stanicu i dobar embrio pa me to malo tješi,ali ovo mi se nimalo ne sviđa..

Meni je za prvi stimulirani sada dao neki antagonist protokol..kao zbog policističnih jajnika..kakav je to protokol? jedino mi je rekao da nema puno bockanja,a to mi smrdi na mjere štednje prije nego na neku super stručno pogođenu terapiju..

I ne mijenjam doktora,..malo sam posumnjala u njega pošto je profesorica popljuvala njegovu odluku jer kao ona je iskusnija,ali kasnije čujem da se ona voli praviti pametna..a i neprofesionalno je od nje mijenjati tuđe odluke kod tuđeg pacijenta. ipak mi se manestar od prvog dana najviše sviđa i vjerovat ću njemu..

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam se suludo ponadala da nas ima manje u pohodu ali šipak! Ženskice moje, štedi se svugdje, fino nas uvalio i ovaj ministar! Sve redom jedan bolji od drugoga!
    To mjenjanje odluka drugog liječnika tuđem pacijentu mi je malo bedasto i nikako mi ne paše.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Imam pitanje. Za prve konzultacije treba uputnica. A što poslije? Folikulometrije, punkcije, pregledi? Jel za svaki odlazak treba nova uputnica ili mjesečno, po postupku? Kako to funkcionira?

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Svaki postupak - nova uputnica, ajmo reći da je to onda ova varijanta "mjesečno"
    Dakle, jedna uputnica ti pokriva folikulometrije, punkciju i transfer, druga mužu za spermiogram (daje mu njegova dr. opće prakse), treća za vađenje bete.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Argente hvala.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Inače ja danas bila na punkciji i oba folikula prazna..da li to pokazuje niske rezerve jajnika ili može biti slučajnost? zadnji put sam dobila stanicu i dobar embrio pa me to malo tješi,ali ovo mi se nimalo ne sviđa..
    Meni je za prvi stimulirani sada dao neki antagonist protokol..kao zbog policističnih jajnika..kakav je to protokol? jedino mi je rekao da nema puno bockanja,a to mi smrdi na mjere štednje prije nego na neku super stručno pogođenu terapiju..
    Može biti slučajnost. Ako imaš policistične jajnike nije baš vjerojatno da istovremeno imaš malu zalihu. Za ovo drugo, prije bih rekla da je to nova moda na našoj klinici, nego posebni protokol za PCOSovke...

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

ma nemam policistične jajnike tj. na papiru mi je omjer lh i fsh takav da ukazuje u tom smijeru,ali daleko je od policističnih jer mi je lh 10,a tsh 7..a za policistične mora biti ili 2:1 ili 3:1...a po ultrazvuku nisu policistični..tako da možda i imam male rezerve,tko će ga znati..a nemaju oni izbora puno oko protokola..moraju igrati s vrstom i količinom lijekova koje dobiju..kad ti kupuješ sam lijekove onda ti doktor može maximalno personalizirati protokol i vidjeti što je najbolje za tebe,ali ovako dobiješ šta ima na lageru..

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

tsh=fsh

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Svaki postupak - nova uputnica, ajmo reći da je to onda ova varijanta "mjesečno"
    Dakle, jedna uputnica ti pokriva folikulometrije, punkciju i transfer, druga mužu za spermiogram (daje mu njegova dr. opće prakse), treća za vađenje bete.
    nije više tako. sada jedna uputnica vrijedi godinu dana i pokriva sve postupke iste vrste unutar godinu dana..znači ako ideš prvo na IUI onda dižeš tu uputnicu, a kad kreneš na IVF onda dižeš godišnju uputnicu za IVF..jedino dok se ne krene s prvim postupkom treba za svake konzultacije uputnica.i za hssg treba posebna uputnica..

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

MM bi sutra isao kod svog dok po uputnicu za spermiogram. Zna li dok sto treba pisati, ima li kakva caka ili uputa koju mu treba napomenuti? MM i ja smo skroz novi u ovome, totalno smo izgubljeni. Citam teme danima, znam otprilike svu proceduru koja nas ceka, ali uvijek se pojavi neko novo pitanje... sva sreca sa ste vi tu...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nema caka, znat ce dr., jednostavno uputnica za spermiogram.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

bubicazubica..ja sam već godinu dana kod prof.Smiljan-Severinski,u njenom timu su još i dr.Hrvoje Vlašić i dr.Miljenko Manestar...tako da ti je svejedno koga ćeš izabrati,jer se njih troje izmjenjuju.Nikad ne znaš kod koga ćeš doći,ali svakako imam sve pohvale za njih i za sestre.Moje mišljenje je da ne trebaš ići privatno,samo sa uputnicom od svog ginekologa ideš u Rijeku na konsultacije.HZZO snosi sve troškove..

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

red pepper,mislim da nema svrhe da mijenjaš dr.Ja sam u postupku kod dr.Smiljan,laparoskopiju mi je radio dr.Vlašić,a najviše pregleda mi je napravio dr.Manestar,njih troje se mijenjaju,jedan su tim,tako da ti je svejedno ...meni su svi troje dobri...moj savjet je svima da ne pristaju na specijalizante za bilo šta...ja sam imala ružno iskustvo prije mjesec dana.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Necu mijenjati..meni osobno jako smeta to sto se oni izmjenjuju.osjecam se nesigurno.jer dogovorim nesto sa svojim dr i onda drugi kaze nesto drugo..jer oni nisu tim,svatko je za sebe i ima svoje metode i onda imas problem jer ne znas kome vjerovati..ja sam odabrala manestra i bila bi najsretnija da mi nikada ne bude nitko drugi..a specijalizanti na meni sigurno nece vjezbati.. Sto su ti napravili? Ih je dr nadgledao uopce?

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Antonella14 prvotno napisa Vidi poruku
    tako da ti je svejedno koga ćeš izabrati,jer se njih troje izmjenjuju.
    Ne slažem se da je svejedno. Imaš svog dr. s kojim dogovaraš tijek liječenja i koji ti odrađuje glavninu fm, punkcija, transfera...drugom dr.-u u ruke dopadneš u dežurstvu ili ako tvog dr. nema zbog go, bo ili drugih obveza.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Hvala ti na dobrom savjetu...u pon.idem kod svoje gin.po uputnicu ,a onda utorak se idem naručiti za konzultacije.
    ...i ja sam mišljenja da su svi oni ok,tako da neću previše razmišljati kome ću pripasti...

Citiraj Antonella14 prvotno napisa Vidi poruku
    bubicazubica..ja sam već godinu dana kod prof.Smiljan-Severinski,u njenom timu su još i dr.Hrvoje Vlašić i dr.Miljenko Manestar...tako da ti je svejedno koga ćeš izabrati,jer se njih troje izmjenjuju.Nikad ne znaš kod koga ćeš doći,ali svakako imam sve pohvale za njih i za sestre.Moje mišljenje je da ne trebaš ići privatno,samo sa uputnicom od svog ginekologa ideš u Rijeku na konsultacije.HZZO snosi sve troškove..

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

normalno da nije svejedno koga odabrati..jako je bitno kakav odnos uspijes uspostaviti sa doktorom.jer ako ne mozes s njim naci zajednicki jezik i ne uspijevate uspostaviti dobar odnos onda je sve to skupa jos veca muciona..opet je svaki dr drugaciji karakter i nekom pase jedno drugom drugo. i moja frendica je otisla iz kbc-a u zg jer joj nije odgovarao doktorov pristup i predvidjeni tempo..a druga frendica je nezadovoljna..

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Pitanje vezano za hssg, da li se radi samo ako je bris cist?

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Mislim da mora biti cist.iznimno se moze dati antibiotik neposredno prije..ali to zavisi vjerojatno kakva je bestija..jer se bakterija tijekom hssg-a moze gurnuti dublje i onda dodje sto problema..mada ja kad razmisljam,mene nisu ni pitali briseve na uvid prije hssg-a nego samo sedimentaciju,a briseve pred ivf..

tikiica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Pozdrav ženskice!
    Evo da se javim s novostima.. Čekam hssg, i dalje. U 12mj su me odbili jer su bili blagdani pa nisu radili, u 1mj doktorica nije imala slobodan termin i tako čekam m da se naručim. I u svom tom iščekivanju, ja sam zatrudnila
    Test sam napravila doma (2 puta ) i jučer potvrdila kod doktorice. Nadam se da će se sve odvijati školski i kako treba.
    Hvala svima vama koje ste mi odgovarale na pitanja i pomagale sa savjetima.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Cestitam Tikiica!

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Čestitam!Pa ne može ja mislim biti bolje nego kada se psihički pripremiš na torturu zvanu mpo i onda skužiš da ipak nećeš morati to prolaziti! A o čekanju na hssg 3 mjeseca,to nemam komentara...

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Hvala Red, Ureaplasma je u pitanju, popila antibiotike sad ponovo bris pa onda ako je ok hssg. Cestitam Tikiica!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Rijeka rastura statistikom spontanih trudnoća! Bravo!

Bilo jednom čekanje na hssg godinu i pol...

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

tikiica

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Bilo jednom čekanje na hssg godinu i pol...
    Da, da zato sam ja kešnula 2000kn i odradila to privatno. I nije mi žao ni lipe iako sam ljuta što sam to morala platit

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a ja odradila u Ogulinu jer više nisam mogla čekati
    Tikiice super!

tikiica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Hvala vam!
    Već sam i ja počela razmišljati da ću ići privatno, al kao dat ću im još jednu šansu

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Tikiice čestitam od srca znam jos jednu curu koja je ostala trudna prije hssg-a i sada ima prekrasnog djecacica

Ja s hssg-om nisam uopce imala problema, nazvala 1dc i narucila se

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

ja bila na konzultacijama 3dc i pitala ako me može ikako ubaciti na hsg već taj isti ciklus da ne čekam mjesec dana..i rekao mi da nema problema,da neka dođem 9dc pa da će napraviti..pa to je 10 minuta posla..za to se uvijek može naći vremena ako dr ima volje..

Stranica 6 od 72 PrviPrvi ... 456781656 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •