Stranica 69 od 72 PrviPrvi ... 19596768697071 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,401 do 3,450 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Citiraj sandra1234 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz cure..ovih dana me ceka punkcija... U stimuluranom sam ciklusu.... Pa me zanimaju iskustva... Ovaj put ce mi raditi pod anestezijom...hvala i sretno svima
    Bok sandra, nista ne brini pod antestezijom ti je puno bolje jer neces osjetiti nikakve bolove! Brzo se probudis nakon 15minuta, malo odmoris, kazu ti koliko je bilo stanica i pomalo krenes doma. Nakon tri ili pet dana, ovisi o broju stanica koliko.budes imala dolazis na transfer embrija! Sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Pozdrav zenskica... Evo da se javim da prošli postupak je bio bez uspjeha .Danas sam 16.dan ciklusa i počela sam sa Decapeptil tako 5 dana pa mu pridruzujem i Menopur . 15.05.će biti 1.uzv. s tim da još 3 dana pijem kontracepciju . Šta Vi mislite o ovom protokolu ?

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Citiraj MalaZlatokosa prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav zenskica... Evo da se javim da prošli postupak je bio bez uspjeha .Danas sam 16.dan ciklusa i počela sam sa Decapeptil tako 5 dana pa mu pridruzujem i Menopur . 15.05.će biti 1.uzv. s tim da još 3 dana pijem kontracepciju . Šta Vi mislite o ovom protokolu ?
    Pozdrav Zlatokosa, mozda se javi netko tko se vise razumije u to! Ja kad sam isla na.stimulaciju nisam uzimala kontracepciju nego odmah od 2.dana ciklusa sam krenula s Menopurom.

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Citiraj natasa_ri prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav, imam policistične jajnike i loše nalaze spolnih hormona. Trebala bi se naručiti na humanu, ali se nitko ne javlja ne telefon. Može mejl? Ili moram ići osobno? Hvala!
    Može se mailom naručit, treba se poslat mail krajem mjeseca jer na početku mjeseca rade raspored za sljedeći mjesec. Ja sam u tom prvom mailu poslala skeniranu uputnicu. Telefonski mislim da je najbolje zvat iza 12, neki dan sam iz prve dobila kad sam zvala.

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

Citiraj vendella prvotno napisa Vidi poruku
    Može se mailom naručit, treba se poslat mail krajem mjeseca jer na početku mjeseca rade raspored za sljedeći mjesec. Ja sam u tom prvom mailu poslala skeniranu uputnicu. Telefonski mislim da je najbolje zvat iza 12, neki dan sam iz prve dobila kad sam zvala.
    A na koji mail? Ne nalazim nijedan od humane, samo ovaj na stranicama KBC-a - ginekologija@kbc-rijeka.hr? Hvala na informacijama i vremenu.

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Citiraj natasa_ri prvotno napisa Vidi poruku
    A na koji mail? Ne nalazim nijedan od humane, samo ovaj na stranicama KBC-a - ginekologija@kbc-rijeka.hr? Hvala na informacijama i vremenu.
    ivf@kbc-rijeka.hr Ne čekaš dugo da odgovore, a termin će ti vjerovatno javiti malo kasnije kad naprave raspored za slijedeći mjesec. Ja sam čekala termin 13 dana.

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Bila sam na prvom pregledu kod doktorice i dogovoreno je da ću se naručiti za hssg nakon menstruacije i prikupljenih nalaza. Zvala sam ginekologa da me naruči za briseve, a njegova sestra naručila me tek za 1.7. Na koji način vi podnosite ta čekanja? Nalazi koje sam već prikupila (hormoni, spermiogram) ću opet morat ponoviti jer će proći 6 mjeseci. Mislite li da je ok ako zaobiđem sestru i pokušam privatno dobiti doktora? Znate li privatno gdje mogu uzeti briseve i koja je cijena? Hvala vam

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Citiraj Himalaya prvotno napisa Vidi poruku
    Bila sam na prvom pregledu kod doktorice i dogovoreno je da ću se naručiti za hssg nakon menstruacije i prikupljenih nalaza. Zvala sam ginekologa da me naruči za briseve, a njegova sestra naručila me tek za 1.7. Na koji način vi podnosite ta čekanja? Nalazi koje sam već prikupila (hormoni, spermiogram) ću opet morat ponoviti jer će proći 6 mjeseci. Mislite li da je ok ako zaobiđem sestru i pokušam privatno dobiti doktora? Znate li privatno gdje mogu uzeti briseve i koja je cijena? Hvala vam
    Da, bas nije normalnk to cekanje do 1.7. Mozes ici privatno di god ali mozda ti i oni na humanoj to mogu napraviti, meni su jednom tako jer ako imas d1 upitnicu od svog ginekologa za humanu znaci da pripadas njima i trebali bi ti izvadit briseve da ne cekas i placas privatno bzvz! Hormoni ti vrijede 1 godinu tako da ako imas ne moras se zezat s time!

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj Hay123 prvotno napisa Vidi poruku
    Da, bas nije normalnk to cekanje do 1.7. Mozes ici privatno di god ali mozda ti i oni na humanoj to mogu napraviti, meni su jednom tako jer ako imas d1 upitnicu od svog ginekologa za humanu znaci da pripadas njima i trebali bi ti izvadit briseve da ne cekas i placas privatno bzvz! Hormoni ti vrijede 1 godinu tako da ako imas ne moras se zezat s time!
    Meni su isto sve na humanoj odradili uz D1 svaki put kad je trebalo u zadnjih godinu i pol (uključujući i te prve briseve, papa testove, interne uputnice za hormone, hiv, hep)...baš sve što je trebalo, dr. Manestar je odradio/napisao, a nakon njega profesorica...

Tako da je i moj savjet Himalayi da ne gubi vrijeme i zamoli na humanoj da se odradi sve što treba.

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Citiraj Antigravity prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su isto sve na humanoj odradili uz D1 svaki put kad je trebalo u zadnjih godinu i pol (uključujući i te prve briseve, papa testove, interne uputnice za hormone, hiv, hep)...baš sve što je trebalo, dr. Manestar je odradio/napisao, a nakon njega profesorica...

Tako da je i moj savjet Himalayi da ne gubi vrijeme i zamoli na humanoj da se odradi sve što treba.
    Nazvat ću danas humanu i vidjeti što mogu učiniti. Hvala vam na savjetu!

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Nazvat ću danas humanu i vidjeti što mogu učiniti. Hvala vam na savjetu!
    Sretno i nadam se da ti neće raditi probleme. Javi nam kako je prošlo.

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Citiraj Antigravity prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno i nadam se da ti neće raditi probleme. Javi nam kako je prošlo.
    Cure javljam da će me primiti na humanoj i uzeti briseve. Sestra je bila puna razumijevanja i išla je pitati doktoricu koja se složila s time. Sutra idem po D1 uputnicu i šaljem njima. Hvala vam puno jer poznavajući sebe čekala bih srpanj

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

U srijedu ću kod sestre i vidjeti što mogu napraviti, a ako ne dobijem neki korektan savjet, nazvat ću ginekologa na njegov broj i zamoliti ga da me uputi za dalje. Doktorica i sestre na humanoj su zaista bile super prema meni što me ohrabrilo. Hvala na savjetima.

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Znate li možda kad idu na godišnji na humanoj? Konkretno pitam za doktoricu Šepić,ali pretpostavljam da svi idu u isto vrijeme. Hvala

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Znate li možda kad idu na godišnji na humanoj? Konkretno pitam za doktoricu Šepić,ali pretpostavljam da svi idu u isto vrijeme. Hvala
    Svi idu s krajem 7.mjeseca. Znaci ako ides sada stignes jos u 7.mjesecu na postupak.

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Svi idu s krajem 7.mjeseca. Znaci ako ides sada stignes jos u 7.mjesecu na postupak.
    Taman sam na knap. Čekam M pa onda na hsg. M bi trebala doći za 15 do 20 dana. Hvala Hay!

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Taman sam na knap. Čekam M pa onda na hsg. M bi trebala doći za 15 do 20 dana. Hvala Hay!
    Nema problema, mi cemo nadam se stic u 7.mjesecu ako se nesto dodatno ne zakomplicira, s tim se nikad ne zna!

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Nema problema, mi cemo nadam se stic u 7.mjesecu ako se nesto dodatno ne zakomplicira, s tim se nikad ne zna!
    To je živa istina... Zaista se nadam da vam neće doći do nikakvih poteškoća.

Mene je katkad izluđivalo kad bi se iskompliciralo..nikako u postupak godinu i nešto, ma uvijek neki problem.
    Dobro je ispalo na kraju, strpljen-spašen.

Btw. prof. mi je potvrdila da ih nema u 8. mjesecu, tako da sretno svima koji "love" postupke i pretrage u srpnju!

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Cure, gdje podižem nalaz za bakteriološke briseve? Kod svog ginekologa ili na humanoj? Radila ih je doktorica na humanoj. Nije mi ništa rekla o nalazima već samo da se javim kad dobijem menstruaciju. Hvala

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Nista se ne brini, doci ce njima nalaz na humanoj na kompjuter. Tako da vjerujem kad sljedeci put dodjes dole nalaz ce vec bit tamo!

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Pozdrav cure, da li znate kada doktori pocinju sa radom u kbc-u? Znam da su na godisnjem 8. mjesec ali ne znam ksda se vracaju. Hvala

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Pozdrav cure, da li znate kada se doktori vracaju sa godisnjeg? Hvala

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Sljedeci tjedan su vec tamo!

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Hvala puno

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Pozdrav svima, zanima me što točno piše u formularu koji se potpisuje kao dokaz da ste u izvanbračnoj zajednici kako bi mogli na potpomognutu oplodnju. Zna li netko?

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Da li netko mozda zna - ako vadim krv i urin na mlaci na zavodu, da li salju nalaze na mail ili ih samo salju doktoru?

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Da li netko zna - kada se vadi krv na mlaci (na zavodu) da li salju nalaze na mail ili moras doci po njih?

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Moraš naglasiti da želiš nalaze na mali i onda ti daju obrazac koji ispuniš i dobiješ nalaze na mail

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Bila sam i pitala ali rekli su mi da ne salju na mail nego da mogu doci po njih i da ce doci i kod mog doktora

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Nisam stigla na hsg u srpnju te ću najvjerojatnije tek krajem rujna ili početkom listopada. Ovisno kad M dođe. Brine me da ću morati ponoviti nalaze. Svi nalazi su iz lipnja (cervikalni brisevi, papa i sedimentacija krvi). Postoji li negdje popis "trajanja" nalaza? Hvala
    Posljednje uređivanje od Himalaya : 02.09.2019. at 19:36

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Bok bok! Brisevi su ti vazeci 6mjeseci a papa godinu dana. To sam sigurna, a za ostalo ne znam tocno!
    Sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Bok bok! Brisevi su ti vazeci 6mjeseci a papa godinu dana. To sam sigurna, a za ostalo ne znam tocno!
    Sretno!
    Odlično! Hvala

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Bakteriološki brisevi cerviksa - ne stariji od 3 mjeseca. Ostalo 6 mjeseci i PAPA godinu dana.

Upravo sam našla papir s listom pretraga, ali ne znam ako se što mijenjalo u međuvremenu.

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

hmm u tom slučaju sam "na knap". Poslala sam upit mailom pa ćemo vidjeti. Hvala

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Bakteriološki 3 mjeseca, sedimentacija krvi 15 dana i papa godinu dana kažu na humanoj.

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Pozdrav cure. Nakon 1,5g.neuspijelih pokušaja začeća muž i ja smo odlucili vidjeti u cemu je stvar. Svi rezultati su bili skolski dobri ali do trudnoce nikako. Prosla HSG, jajovodi super progodbi. Slj. tjedan nakon sto dobijem m.startam sa pikanjem i poslije sa folikulometrijom. Koja su Vasa iskustva što se tiče boli kod aspiracije? Inace sam u postupku kod dr.Sušanj. Hvala

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Citiraj ALPE prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure. Nakon 1,5g.neuspijelih pokušaja začeća muž i ja smo odlucili vidjeti u cemu je stvar. Svi rezultati su bili skolski dobri ali do trudnoce nikako. Prosla HSG, jajovodi super progodbi. Slj. tjedan nakon sto dobijem m.startam sa pikanjem i poslije sa folikulometrijom. Koja su Vasa iskustva što se tiče boli kod aspiracije? Inace sam u postupku kod dr.Sušanj. Hvala
    Pozdrav Alpe i da što prije ugledaš plusić. Koliko imaš godina? Ja sam još tri mjeseca na ciljanim odnosima jer je ovulacija utvrđena pa ako se ništa ne uhvati idemo na inseminaciju. Kod mene je problem PCOS.
    Posljednje uređivanje od Himalaya : 28.10.2019. at 09:32

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Za aspiraciju kažu da nije bolna uz anesteziju. Imaš na forumu dosta postova o tome.

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Himalaya imam 37g. Mislim da je doktorica zbog mojih godina predložila odmah IVF. Nama tj.meni je diagnosticirana idiopatska neplodnost i uopce mi nisu utvrđivali ovulaciju... Pitala sam i doktoricu direktno za bolove kod aspiracije al on diplomatski kaze da je svaka zena razlicita pa mene moze i nemora bolit (sto je i tocno). U svakom slucaju mene je i dalje trta te aspiracije

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Isto sam bila kod doktorice Susanj. Sve pohvale za nju!

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Pozdrav Alpe, ja sam isla pod anestezijom na aspiraciju iako sam imala samo 3 folikula. Mene je bilo uzasno strah i od puno cura sam cula da nikako bez anestezije ne idem ba aspiraciju jer da jako boli. Sve je brzo proslo i sestra mi je rekla da sam bila uspavana 10-15 minuta. Poslije budes malo mamuran ali odmah nesto nakon pojedi i popij. Ja se nisam usudila ici bez anestezije, a sad ovisi od zene do zene koliko trpi bol. U svakom slucaju, sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

U dobrim si rukama što se tiče Dr. Sušanj, a i sestre su super. Sretno i javi kako je prošlo!

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Pozdrav svima,
    Kako nakon duže od godine dana ne dolazi do trudnoce,moja ginekologica mi je dala uputnicu za humanu s obzirom da imam 34 god i da ne gubim vrijeme.
    Imam endometriozu,obavila laparoskopiju u 6mj ali od trudnoce i dalje nista.
    E sad kako dalje,trebam se narucit na taj prvi pregled a onda ce mi oni rec sta mi sve treba od nalaza? Imam hormone briseve papu i spermiogram.
    Htjela bi bit spremna sa svim nalazima pa ako mi mozete rec sta mi sve treba.
    Hvala puno

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Krvna grupa i rh faktor od oba partnera, spolne bolesti od oba partnera.. oni kad vas naruce za prvi pregled cete vidjeti sto jos ali mislim da je to to.. taj prvi pregled, odnosno konzultacije su samo dogovor za dalje. Tada ce vam reci sto jos treba te kada cete krenuti sa folikolumetrijom. Sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Luli29 hvala.
    Preporucili su mi dr.Sušanj.Sto mislite o njoj,navodno nitko nije velika sreca

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Ja sam bila kod dr. Susanj. Bolju i profesionalniju doktoricu nisam mogla pozeljeti. Jednom na pregledu mi je bila profesorica i tako mi se zamjerila da me svaki put bilo strah da li ce mi jos koji put biti. Dosta hvale prof, ja u tom jednom pregledu ne mogu tvrditi da li je ona dobra ili losa, ali njezin pristup prema meni mi se nije svidio. Dr. Susanj treba malo vise vremena dok "potrefi" dijagnozu sto je u ovome sasvim normalna stvar, s obzirom da treba puno pregleda i nalaza da se ustanovi problem, ali meni je prvi ivf bio dobitan. Naravno da to ovisi od zene.do zene, ali njezin pristup prema pacijanticama je zaista profesionalan, a sto je meni uz to bilo bitno jest to da me netko razumije i da ima empatiju jer nije lako sve to skupa prolaziti.. eto, nadam se da sam barem malo pomogla sa svojim islustvom

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Dr. Sušanj je zaista super. Jako topla osoba s puno razumijevanja i vrlo profesionalna. Profesorica je profesorica Stroga i nekad malo drska, ali odlična doktorica i ako ti dodijele nju neće ti biti žao. I ono što je isto jako važno...sestre su odlične! Moj savjet ti je da što prije pošalješ uputnicu na humanu da ti zakažu termin u 12 mjesecu. Rasporede slažu zadnji tjedan u mjesecu za naredni mjesec. Javi kako je prošlo Sretno!

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja bih radije kod profe.
    Ali ja nisam nježna dušica.

Nemoj ni ako si svadljiva

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Hvala vam cure puno.
    Zvala sam ih na telefon pa su mi rekli da im se javim zadnji tjedan u mjesecu i onda im posaljem uputnicu jer nemaju jos raspored za 12mj.
    Da li vi mozete odredit termin koji dan vam odgovara ili vam to oni odrede.
    Ja pon ne radim,a druge dane sam na poslu do 18h.

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Svako im to napomeni i napiši u e-mailu ako im tako šalješ uputnicu. Meni su jednom izašli u susret i stavili me u termin kad mi je zbog posla odgovaralo. Bilo je jedino bitno da se dani ciklusa poklapaju s tim danom (HSG sam radila). Što se tiče pregleda oni su ti ujutro i nema pravila što se tiče čekanja, ali se ipak pripremi na čekanje Ako si naručena nakon 11/12 sati onda ide brže jer su već odradili neke zahtjevnije postupke. Nakon konzultacija sve ti nekako ide brzo osim ako te ne potrefe neki godišnji ili nešto slično pa malo čekaš.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •