Bok sandra, nista ne brini pod antestezijom ti je puno bolje jer neces osjetiti nikakve bolove! Brzo se probudis nakon 15minuta, malo odmoris, kazu ti koliko je bilo stanica i pomalo krenes doma. Nakon tri ili pet dana, ovisi o broju stanica koliko.budes imala dolazis na transfer embrija! Sretno!

Odgovori s citatom
Ne nalazim nijedan od humane, samo ovaj na stranicama KBC-a -

Nama tj.meni je diagnosticirana idiopatska neplodnost i uopce mi nisu utvrđivali ovulaciju... Pitala sam i doktoricu direktno za bolove kod aspiracije al on diplomatski kaze da je svaka zena razlicita pa mene moze i nemora bolit (sto je i tocno). U svakom slucaju mene je i dalje trta te aspiracije
Stroga i nekad malo drska, ali odlična doktorica i ako ti dodijele nju neće ti biti žao. I ono što je isto jako važno...sestre su odlične! Moj savjet ti je da što prije pošalješ uputnicu na humanu da ti zakažu termin u 12 mjesecu. Rasporede slažu zadnji tjedan u mjesecu za naredni mjesec. Javi kako je prošlo
Ako si naručena nakon 11/12 sati onda ide brže jer su već odradili neke zahtjevnije postupke. Nakon konzultacija sve ti nekako ide brzo osim ako te ne potrefe neki godišnji ili nešto slično pa malo čekaš.