Stranica 71 od 72 PrviPrvi ... 216169707172 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,501 do 3,550 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Drage sve. Ako ste bile u postupcima u periodu od 19.03 do danas ( ovaj period epidemije) molim vas da nam pomognete i ispunite anketu.
    Cilj ove ankete je prikupiti informacije o iskustvima žena u hrvatskom zdravstvenom sustavu za vrijeme pandemije COVID-19 tijekom postupaka medicinski pomognute oplodnje. Rezultati ankete koristit će se u svrhu objave zajedničkog tematskog izvješća udruge Roda i Pravobraniteljice za ravnopravnost spolova te zagovaranja za zdravstvenu skrb žena temeljenu na dokazima u doba javnozdravstvene krize poput pandemije COVID-19. Hvala
    https://docs.google.com/forms/d/e/1F...mSWjw/viewform

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Pozdrav svima!
    Pratim vas već neko vrijeme ali sada sam se odlučila i aktivirati.
    Taman prije corone sam krenula prikupljati nalaze za HSSG, koji mi je prvi korak na MPO. Dijagnoza- nedefinirana nepolodnost, hipotireoza (na terapiji sam), kod muža je sve OK.
    Zanima me da li je netko ovih dana u postupku i da li uopće klinika radi ili su na godišnjem (nešto mi je u sjećanju da su 8.mjesec na godišnjem)?

Hvala vam

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Citiraj Deya prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima!
    Taman prije corone sam krenula prikupljati nalaze za HSSG, koji mi je prvi korak na MPO. Dijagnoza- nedefinirana nepolodnost, hipotireoza (na terapiji sam), kod muža je sve OK.
    Zanima me da li je netko ovih dana u postupku i da li uopće klinika radi ili su na godišnjem (nešto mi je u sjećanju da su 8.mjesec na godišnjem)?

Hvala vam
    Na GO su u kolovozu, ali pošaljite im mail ovaj tjedan kako bi vas ubacili u rujan.

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Citiraj Deya prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima!

Hvala vam
    Pozdrav, i ja sam tek na početku, 4.9. sam naručena na HSSG tako da su počeli s radom.

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Ajde super, ja sam zakasnila ovaj ciklus ali slijedeći idem (nadam se da ću ga preskočiti ali ajde). Nadam se da će sve proći u najboljem redu javi kod koga si i kako je bilo, obavezno

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Pozdrav curke ,

Nisam jos do sada nista pisala, ali vas pratim vec neko vrijeme.
    ja sam bila na HSSG krajem 7mj (dr. Visnjic), proslo je dosta dobro, bolovi su bili kao jaki menstrualni grcevi, i bilo je sve prohodno.
    Sljedeci tjedan opet idem na ultrazvuk pa cemo vidjeti sta i kako dalje.

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Bila sam kod dr. Sušanj, bila je izrazio draga i pristupačna, sve mi je lijepo objasnila i vodila me kroz cijeli postupak. Stvarno sve pohvale za doktoricu i sestru. Samo umetanje me nije boljelo, ali kontrast jest jer nažalost jajovodi nisu prohodni.
    Sljedeći mjesec idem na laprostkopiju pa ako netko ima svježe iskustvo (pogotovo u doba korone) cijenila bih da podijeli.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Ajoj, baš mi je žao možeš mi još malo objasniti koliko je trajao cijeli postupak? jesi dobila nešto protiv bolova? kada su te pustili doma?
    Laparoskopiju su ti oni preporučili ovako brzo ili si to sama tražila?
    Meni je u planu nakon hsg malo odmoriti, 2-3 ciklusa, u nadi da će se nešto pokrenuti samo od sebe

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Postupak je trajao ako 5 minuta. Prvo mi je pokazala sve instrumente koje će koristiti i čemu služe, onda je umetnula tu cijevcicu i napuhala balončić, to traje 30 sec i mene nije boljelo uopće. Nakon toga pušta tekućinu i na ekranu ti pokazujem kuda ide. Kada je došlo do začepljenja me počelo boljeti i to traje možda 30 sec, bol je meni zaista bila izdržljiva. Nije mi dala ništa za bolove, ali sam ja prije popila brufen od 600 mg. Odmah nakon sam otišla doma, ne treba ostati ležati.
    Mene je iskreno jako bilo stah ovog pregleda jer zbilja imam nizak prag boli, a pročitala sam toliko iskustva gdje je žene jako boljelo pa sam bila sva prestrašena i u grču cijelo vrijeme. Tako da je ona rekla da bi voljela to pogledat i laproskopski da potvrdi da su zbilja neprohodni.
    I nama je to bio plan, par ciklusa nakon probaviti sami, ali eto malo nam se plan promijenio. Nema veze, bitno da postoje alternativni planovi . Već početkom idućeg mjeseca idem na laproskopiju pa ćemo vidjeti što dalje.

Držim fige da tebi prođe kao meni (skoro pa) bezbolno samo s boljim rezultatima.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Hvala ti na super objašnjenju, baš si me umirila jer sam i ja pročitala svakakva iskustva i baš sam govorila M kako bi ja to izbjegla ako je ikako moguće. Ali eto, nažalost, to su koraci koje moramo odraditi
    Kako sad stvari stoje kod mene, mislim da sam slijedeći tjedan u Ri. Menstruaciju sam prvi put nakon nekoliko mjeseci dobila školski, točno 14 dana nakon ovulacije (potvrđena trakicama već nekoliko ciklusa), 28. dan pa me to kao utješilo jer sam mislila da će se opet razvući na 33-35 dana.

A i sinoć sam sanjala baš umirujući san da sam/smo dobili bebu. Doduše nismo je dobili, nego posvojili i ne znam, baš je bio neki zen osjećaj. Sjećam se samo tog nekog osjećaja mirnoće i misli da je to to, to je moja beba.

Et, malo sam skrenula s teme, sorry...uglavnom, javim kako je bilo ako će kome trebati

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Cure, može jedno pitanje?

Naručili su me idući tjedan na hssg. Dobila sam davno njihov spisak nalaza koje trebam skupiti i sve sam obavila. Međutim, prije par sati me zovu iz Rijeke da pripremaju moj karton za srijedu i imam li sve nalaze. ja kažem imam, krenemo nabrajati i kaže mi da je nalaz sedimentacije eritrocita s početka kolovoza nevažeći i da odem ponovo vaditi jer nalaz ne smije biti stariji od 10 dana.
    I naravno, sad sam luda jer se moja gin ne javlja na telefon i uopće ne znam hoću li stići do srijede to napraviti.
    Jeste li imali sličnu situaciju ili je to sad opet nešto novo?

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Možda da ih pitaš da li priznaju nalaze vanjskih laboratorija pa ako da, izvadiš krv u pon u nekom Medicu, Suncu..? Normalno i kod njih isto provjeriš kad će to biti gotovo? Ili da pitaš općeg dr uputnicu za to, objasniš situaciju, vidiš tko u kojoj smjeni radi...Odmah sutra zorom skoči na telefon.

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Ja sam vadila u Medicu krv za to, 40kn ja mislim da je bilo, nalaz je bio isti dan, cca mozda nakon sat i pol mi je stigao na mail. Priznaju nalaze i vanjskih laboratorija, tako da ako ne uspijes dobiti svog ginekologa, odi tamo.

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Evo, sve riješeno bez zivkanja (moja gin se ne javlja na telefon, a niti mi je odgovarala na mail).
    Priznali su mi nalaz privatnog laboatorija.

Što se HSSg tiče, bolilo je ali doktorica, sestra i studentice su sve bile divne tako da je bilo lakše za podnijeti.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Dobar dan, nakon nekog zatišja u pisanju, baš me zanima kakva je situacija u Rijeci?

Ima li liste čekanja?

Morate li još uvijek ići u prirodnjake prije nego što možete ići u stimulirani IVF?

Čujem i da rade endometrial scratching u Rijeci? Za koje pacijente i i zašto?

Sretno svima i da uskoro dočekate svoje smotuljke

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Dobar dan, nakon nekog zatišja u pisanju, baš me zanima kakva je situacija u Rijeci?

Ima li liste čekanja?

Morate li još uvijek ići u prirodnjake prije nego što možete ići u stimulirani IVF?

Čujem i da rade endometrial scratching u Rijeci? Za koje pacijente i i zašto?

Sretno svima i da uskoro dočekate svoje smotuljke
    Pozdrav!
    evo da ti odgovorim
    što se čekanja tiče, ne znam postoje li liste (ne razumijem u kojem smislu pitaš, liste za što?) ali ja sam relativno brzo dolazila do termina za sve što mi je trebalo dosad.

Postupak ovisi o dijagnozi i godinama i naravno, o željama. meni je slijedeća inseminacija pa onda IVF. (radila sam HSSG u 9. mjesecu, sada 1-2 ciklusa prirodno, pa inseminacija.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Pozdrav svima. Nova sam na forumu. Recite mi koju doktoricu preporucate s odjela humane reprodukcije KBC Rijeka? Da li se doktor moze sam birati ili pripadas kome te oni dodijele? Za sada sam obavila prvi konzultacijski pregled kod dr. Visnic. Ako netko ima iskustva sa njom molila bih Vas da ih podjelite samnom. Vidim da se dosta spominju dr. Susanj i profesorica. Moze li prezime profesorice? I recite mi da li mogu kod sljedeceg narucivanja traziti da me naruce kod doktorice koku sama odaberem? (Trenutno i suprug i ja skupljamo pocetne nalaze svega pptrrbnog). Inace imam 37 godina i ovo je prva trudnoca koju planiram. Kako 8.mj nije doslo do zaceca ginekologica me poslala na humanu u Ri.

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Citiraj Seny prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima. Nova sam na forumu. Recite mi koju doktoricu preporucate s odjela humane reprodukcije KBC Rijeka? Da li se doktor moze sam birati ili pripadas kome te oni dodijele? Za sada sam obavila prvi konzultacijski pregled kod dr. Visnic. Ako netko ima iskustva sa njom molila bih Vas da ih podjelite samnom. Vidim da se dosta spominju dr. Susanj i profesorica. Moze li prezime profesorice? I recite mi da li mogu kod sljedeceg narucivanja traziti da me naruce kod doktorice koku sama odaberem? (Trenutno i suprug i ja skupljamo pocetne nalaze svega pptrrbnog). Inace imam 37 godina i ovo je prva trudnoca koju planiram. Kako 8.mj nije doslo do zaceca ginekologica me poslala na humanu u Ri.
    Ja sam kod Dr. Smajla. Tako me potrefilo i zadovoljna sam. Nisam imala namjeru mijenjati niti tražiti nekog (niti kad sam počinjala, niti ću u skorijoj budućnosti). Razmišljala sam jedino o promjeni svoje ginekologice (primarne) ali to je drugi par cipela

Datum pristupanja
    Feb 2021

Početno

Pozdrav Deya. Ja imam krajem veljače termin kod dr. Smajla. Da li je to doktor ili doktorica? Kakva su ti iskustva?

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Da i ja podijelim svoje iskustvo s HSSGom koji sam obavila u rujnu. Odmah ću reći svoj doživljaj-ništa strašno. Doktorica prvo sve objasnila, što i kako će raditi. Prvo kratki ultrazvuk da utvrdi da je sve u redu, unutarnje i vanjsko ispiranje naših organa, namještanje katetera, napuhivanje balončića na kateteru kako ne bi ispao van i uštrcavanje kontrastne tekućine. Kad je liječnica napuhnula taj balončić me malo "štrecnulo" i isti osjećaj je bio prisutan do kraja (pregled traje niti 5 minuta). U mojem slučaju sve prohodno. Rekla je nek se malo taj dan "pripazim" te da se ne čudim ako bude malo sukrvice ili pak proljeva. Osim laganih grčeva tog dana ništa me drugo nije mučilo, osim što sam taj mjesec imala duži ciklus nego inače, no ne mogu reći da je to dvoje povezano.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Pozdrav!

Nova sam ovdje..

Sekundarna neplodnost (oligoasthenozoospermia, ja imala karcinom štitnjače u prošloj trudnoći, TT 2016god)

Ja 34 god, mm 47god

Prvo dijete ima 4.5 god

Prvo dijete došlo prirodnim putem nakon 3.5god pokušavanja. Imala hashimoto, hipotireozu, u trudnoći otkriven karcinom. Nismo nikad bili na obradi u Mpo klinici.

Pokušaj za drugo dijete, 3god 4 mj.

Prošle god u prosincu moja gin je dala da mm napravi spermiogram, u Rijeci jer je najbliži grad di se to može napraviti, nalaz oligoasthenozoospermia. Dobio tablete tj vitamine za popravak nalaza koje je pio 3mj. Ponovljeni nalaz nismo mogli napraviti zbog corone. Kontaktirala sam neki dan Humanu u Rijeci, rekli da se javim kad sve svoje nalaze prikupim. Jučer sam se naručila kod svoje gin za 11.11. Inače moja gin me nije nikad poslala vaditi nikakve hormone, UZV i papa mi je dobar, ovulacije imam i osjetim ih, menstruacija dolazi 30-33dana, endometriozu nemam, kaže da nije do mene, ali dok ne vidimo sve nalaze to se tako ne može gledati. Štitnjaču nemam od 2016., hormone držim pod kontrolom, tj drže mi TSH ispod 1.

Obzirom da sam nova puno ću čitati vaše postove da razumijem postupak koji nas čeka.

Ako se netko prepozna u mojoj priči molim da mi se javi. Znači sekundarna neplodnost, potvrđena oligoasthenozoospermia.

I mislim da ću u dva mj riješiti sve nalaze za sebe, pa od sljedeće godine Pula-Rijeka

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Pitanje, koji nalazi mi trebaju za krenuti u Mpo? Sekundarna neplodnost, uzrok muški faktor tj oligoasthenozoospermija

Od muža imam god dana star spermiogram. Danas bila kod svoje gin i ona mi dala samo da vadim krv na hiv i hepatitis i kaže da mi uz to samo treba papa test i brisevi i krvna grupa (to imam) i to je to, nije mi dala nikakve hormone da vadim niti ništa drugo jer kaže da je isključivo zbog mog muža da nemamo drugo dijete i da sam ja mlada (34god) i da je samnom sve u redu??
    Ne ide mi u glavu kako može tako nešto reći samo preko UZV i temeljem dosadašnjih pregleda, šta nije da može svašta biti a što se može otkriti samo preko nalaza krvi, npr da su mi hormoni visoki ili niski pa da je i to faktor što nisam trudna?

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Njenom iskustvu i mudrosti unatoč će te na Humanoj tražiti još i spolne hormone i hormone štitnjače.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

FSH, LH, E2, testosteron, prolaktin, progesteron, AMH;
    TSH, ft3, ft4;
    a i njemu će ponoviti spermiogram.

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno Potpomognuta KBC Rijeka

Drage moje..Nova sam ovdje na forumu.I svaka informacija mi je dobrodosla..Naime,majka sam divne djevojcice,druga trudnoca bezuspjesna nakon skoro 2 godine pokusaja..Jucer prvi put na KBC Rijeka na konsultacijama..Uplasena,zbunjena i sa svim mogucim strahovima..Iako je suprugu spermiogram uredan,i moji nalazi takodjer doktorica predlaze IVF...Ne inseminaciju jer ne zeli gubiti vrijeme...P.S.Imam 35 godina..Sve vi koje ste prosle inseminaciju i IVF javite se molim Vas sa Vasim iskustvima..Hvala unaprijed..

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Prosla 2 inseminaciju i 1 ivf sa minimalnom stimulacijom. 2 inseminacije prosla jer je doktorica mislila da je jajna stanica, ali bila cista. Prvi ivf sa minimalnom stimulacijom u kojoj su bile 3 jajne stanice, 1 oplodena. I ta 1 oplodena sada ima 9 mjeseci

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Bila kod dr Susanj. Sve preporuke, jako ljubazna i profesionalna. Sretno i nemojte odustajati! Ukoliko vas jos nesto zanima, slobodno pitajte. Pozz

Datum pristupanja
    Feb 2021

Početno

Pozdrav cure. Nova sam na forumu. Zanima me da li je neka od Vas bila kod dr. Smajla? Da li je to doktor ili doktorica i kakva su Vam iskustva?

Datum pristupanja
    Feb 2021

Početno

Pozdrav svima, nova sam u MPO vodama. Zanima me, je li netko od vas mijenjao doktora na humanoj u Ri?
    Kako ide taj proces, nazovem da se narucim za konzultacije i kazem kod koga bih se prebacila/narucila?
    Ukratko, nisam zadovoljna sa dr Višnić.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Cian, mozes se prebaciti ali najprije bi bilo uredu da to kazes i svojoj doktorici, jel kao iz nekih moralnih razloga... Tako sam ja zatražila konzultacije kod profesorice pa me odmah pitala da li sam obavijestila svoju dr. O tome? Što nisam

Datum pristupanja
    Feb 2021

Početno

Citiraj Ladida prvotno napisa Vidi poruku
    Cian, mozes se prebaciti ali najprije bi bilo uredu da to kazes i svojoj doktorici, jel kao iz nekih moralnih razloga... Tako sam ja zatražila konzultacije kod profesorice pa me odmah pitala da li sam obavijestila svoju dr. O tome? Što nisam
    Ladida, znaci ti si se prebacila isto? Ne znam kako bih trebala obavijestiti svoju dr. ionako ne komunicuramo izravno, nego sve ide preko narucivanja...tj.nema mi smisla naruciti se kod trenutne dr. samo da bih je obavijestila da se mislim prebaciti?!

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

A da, i ja sam mislila da je ok to reći pri naručivanju na konzultacije, ali vidiš kako su reagirali. Da, ispada da sam ja trebala zatražiti konzultacije kod svoje dr. Sušanj, pa onda konzultacije kod prof. Smiljan.
    Na kraju sam ja ostala kod svoje dr. Sušanj, ali sam htjela i drugo mišljenje od prof. I dobila sam odgovor da bi ona sve isto napravila do sada kao i moja dr. Ali i preporučila laparoskopiju i kariograme, što je moja dr. Uvažila i to smo i napravili

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Možda najbolje da se konzultiras sa sestrama kada ih nazoves za naručivanje

Datum pristupanja
    Feb 2021

Početno

Citiraj Ladida prvotno napisa Vidi poruku
    Možda najbolje da se konzultiras sa sestrama kada ih nazoves za naručivanje
    Ma cijela ta situacija na humanoj u Rijeci mi se ne cini bas bajnom. Sve sto cujem ili procitam, nije bas ok.
    To je tako osjetljiva tema i trebalo bi biti puno vise razumijevanja od strane doktora.
    Isto tako ne razumijem, zbog cega im zna ici na zivce kada ih ispitujes razne stvari. Normalno je istrazivati, citati, educirati se o svojem problemu.
    Konkretno meni kod dr Visnic je najvise zasmetalo sto mi je vec u dva navrata krivo ocitala uzv. Kaze tako i tako je, i jednostavno intuicija mi je govorila da nije i to sam isla privatno provjeriti drugi dan. Onako, ne znam jel ona zna sto gleda...
    Uff

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Cian, znam da sve to ruši samopouzdanje i demotivira. Evo, Dr. Tina se uvijek potrudi odgovoriti na svako pitanje; jedne konzultacije su nam trajale sigurno pola sata kada sam dobila odgovore na sva pitanja! I zato ti je toplo preporučam
    Neka ti ne stoji to dugo na putu za sreću

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Drage forumašice, ako imate zamrznute zametke, završile ste svoj MPO put, te se susrećete s pitanjem - Što sa preostalim zametcima?
    Poziv udruge RODA:

https://www.roda.hr/udruga/programi/...-zametaka.html
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 15.03.2021. at 19:21

Datum pristupanja
    Mar 2021

Početno

Pozdrav, nova sam tu i ne snalazim se baš.

Datum pristupanja
    Feb 2021

Početno

Pozdrav, ovaj forum baš nije aktivan nažalost. Mogu ti kako pomoći?

Datum pristupanja
    Mar 2021

Početno

Pozdrav dali mi možete reći dali je ovo normalna vrijednost bete 24. Dan od inseminacije. Imam tek u petak pregled. Hvala. Žao mi je da nije malo više aktivna ova tema za Rijeku. ������������*♀️ Lp, usputnim prolaznicama ������

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj čungalunga prvotno napisa Vidi poruku

Pozdrav dali mi možete reći dali je ovo normalna vrijednost bete 24. Dan od inseminacije. Imam tek u petak pregled. Hvala. Žao mi je da nije malo više aktivna ova tema za Rijeku. ������������*♀️ Lp, usputnim prolaznicama ������
    Kolika je beta?

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Pozdrav drage zene,
    Vidim nije bas aktivna ova tema, ali samo da se javim, nova sam sa Vama.
    Ja 35, muz 37, idiopatska neplodnost. Svi nalazi "odlicni", sgram vise nego dobar

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Neznam zasto mi je pola posta obrisalo ovdje, bio je puno duzi

Datum pristupanja
    Feb 2021

Početno

Cure koje ste ovo vec prosle, mozete mi mozda potvrditi je li to istina. Dakle u KBC Ri. nakon aspiracije ne javljaju stanje, ne zna se kako napreduju embriji, koliko se oplodilo...nego vi iz primjerice Pule, Poreča G.Kotra ili bilo kojeg mjesta, morate dolaziti u Rijeku da bi saznali idete li uopće na transfer ili neidete. Pa čemu to? Ne mučimo li se ionako dosta sa svime time, zar je teško obaviti jedan telefonski poziv. Užas...

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tako je bilo u moje doba. Dok ne dođeš na dan planiran za transfer ne saznaš ništa.
    Ne znam da li se s Covidom štogod tu promijenilo i da li se itko probao žaliti ravnateljstvu ukoliko nije.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Datum pristupanja
    May 2021

Početno

Pozdrav cure, nova sam tu.. Da li je koja kod dr Visnic i kako vam se ona cini? Ja sam imala 1 prirodni ivf, dosla sam do stoperice , nije islo dalje jer smo zakasnili..sada pocinjemo sa drugim prirodnjakom..u meduvremenu je bila vanmatericna, odstranjen jajnik i jajovod.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno Doktorica Visnic

Ne znam ima li nas novih kod doktorice Visnic, ali evo nismo 2 mjeseca u postupku i već primjecujem velike razlike u stvarima koje govori. Trenutno smo na tempiranim odnosima i doktorica nam stavi tempirani odnos na dan menstruacije (koja inace nije dolazila 111 dana). Ne osjecam se sigurno i konstantno se mijenjaju neke informacije koje nam daje.

Citiraj Emm30 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure, nova sam tu.. Da li je koja kod dr Visnic i kako vam se ona cini? Ja sam imala 1 prirodni ivf, dosla sam do stoperice , nije islo dalje jer smo zakasnili..sada pocinjemo sa drugim prirodnjakom..u meduvremenu je bila vanmatericna, odstranjen jajnik i jajovod.

Datum pristupanja
    May 2021

Početno

Pozdrav cure.. nova sam tu.. kako vam se cini dr Visnic?

Datum pristupanja
    May 2021

Početno

Pozdrav cure,

ja sam kod prof.Smiljan i za sad sam zadovoljna, a od ostalih imam iskustva s dr.ŠS s folikulometrije i ET. Čini se jako draga i profesionalna. Puno toplija od profesorice, ali mi prof.uistinu ulijava povjerenje. Možda je to na psiho bazi, ali je tako. Ja radije pretrpim pokoji komentar, ako vjerujem da sam u stručnim i ISKUSNIM rukama.
    Tek odradila prvi IVF ICIS u prirodnom ciklusu (razlog muški čimbenik). Išli smo direktno na to jer kažu da ne bi imalo smisla ići na inseminaciju s obzirom da je nalaz teška oligoasthenozoospermia.
    9 dana nakon ET (peterostanični embrij) napravljen test koji je bio negativan. Pala sam u bed, ali si ponavljam da su uspjeli i drugi pa ćemo tako i mi. Makar bilo iz 6.pokušaja.
    Ono što je zanimljivo je da mi mentruacija još nije došla. Bolovi u trbuhu su tu, često mokrenje, promjene raspoloženja i temperatura tjelesna između 37,4 pa čak do 37,8 (cice nula bodova). Više ne želim raditi testove nego čekam betu u PON, 10.05. prema preporuci s humane. Tako da... još uvijek se malo nadam, ali već sam okrenuta novom postupku.

Moje pitanje je.... Osim ove luđačke temperature od 37,7 ili 37,8 zadnja dva dana, da li mi možda i ovaj Crinone gel djeluje na ovoliko kašnjenje ciklusa??Ima li netko takva iskustva..

WinkyTheElf avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2021

Početno

Ja sam kod nje bila na jednim konzultacijama kada nije bilo moje dr SŠ.. Prvi dojam je bio sasvim ok. Lijepo je objasnila šta me čeka na HSSG-u, nije dizala nikakvu paniku i pristup joj je bio ok. Ne znam koliko ima iskustva u humanoj, čini mi se da je stigla nedavno iz Pakraca pa ne znam koliko je iskustva stekla u dosadašnjem radu. Nisam nigdje nailazila na preporuke, ali niti na negativna iskustva.

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Mene zanima ima li koja žena da ima problema s izdavanjem Clexana (ili nekim niskomolekularnim heparinom) jer meni pada mrak na oči svaki put kad moramo ić po injekcije na riječku humanu(a imam indikacije i recept za isto).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •