Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Klomifeni vole napravit cistu. Svi folikuli se moraju ispunktirati. A cista...ili ode sama (pukne u slijedecem ciklusu) ili dobijes tablete (obicno Duphaston) ili zavrsis na operaciji. Nema pravila. Ja sam imala sve tri opcije.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Klomifeni vole napravit cistu. Svi folikuli se moraju ispunktirati. A cista...ili ode sama (pukne u slijedecem ciklusu) ili dobijes tablete (obicno Duphaston) ili zavrsis na operaciji. Nema pravila. Ja sam imala sve tri opcije.
    Cista boli ili se samo vidi na ultrazvuku? Meni nije punktirao neke manje folikule kad sam bila na klomifenu koliko mi se čini..nadam se da me neće još i to zakačiti..u biti bolje da ništa više ne pitam jer što više pitam više saznajem..bolje da živim u neznanju

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    Cista boli ili se samo vidi na ultrazvuku? Meni nije punktirao neke manje folikule kad sam bila na klomifenu koliko mi se čini..nadam se da me neće još i to zakačiti..u biti bolje da ništa više ne pitam jer što više pitam više saznajem..bolje da živim u neznanju
    Oboje! Moze i bolit, moze ti kasnit M, a moze se vidjet tek na utz. Bolje se informirati, naravno! Ali ti ides iz granice u granicu - ŠBBKBB! Pusti sve moguce nuspojave, tko kaze da ces ih imat. Ti si imala tanak endo i prazne folikule za koje tvrdis da su od Klomifena a ja sam imala puno lijepih folikula i JS i debel endo ali pobrala cistu. Ajde opustenije!

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    ili ti je maknu za vrijeme punkcije (ja bila u OA)

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj nina32 prvotno napisa Vidi poruku
    ili ti je maknu za vrijeme punkcije (ja bila u OA)
    I to sam zaboravila! I tako su mi je punktirali.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •