danas na 12 dpt su mi 2 testa negativna..to je pretpostavljam dovoljno da zaključim da ništa od ovog puta.Ići ću izvaditi betu u srijedu reda radi,da mi doktor ne bi nešto drobio, ali me zanima da li je ok danas svojevoljno prestati sa estrofemima i utrogestanima?..jer sam dobila neku gadnu upalu (ili gljivice) od njih..jer koliko god pazim na higijenu to čačkanje 3 puta dnevno ne miriše na dobro..sad sam krenula sa canestenom za slučaj da su gljivice i zato sam sinoć popila utrogestan umjesto stavila vaginalno i toliko mi je slabo i vrti mi se da jedva funkcioniram..ne bi ga više uzela oralno nikad. ono što me zanima je što dalje? ovaj bi mjesec u stimulirani postupak pa da li moram se naručit na konzultacije ili mogu doći bilo koji dan kad je moj dr dole radi dogovora?koji dan se kreće s lijekovima ako mi recimo da kratki protokol.. Kako to ide sa lijekovima? da li mi on samo napiše što mi treba pa ja tražim po ljekarnama ili oni imaju lijekove pa mi daju? Ako sama idem u ljekarnu pretpostavljam da ne drži svaka ljekarna pa me zanima u kojoj ima...