red pepper kažeš da ti je dr. dala uputnicu čak i za spolne hormone ovo dvoje se uopće ne da uspoređivati pretrage na svu imunologiju dođu cca 30 000 kn a za spolne hormone ispod 1000 tako da![]()
red pepper kažeš da ti je dr. dala uputnicu čak i za spolne hormone ovo dvoje se uopće ne da uspoređivati pretrage na svu imunologiju dođu cca 30 000 kn a za spolne hormone ispod 1000 tako da![]()
A znam da su jako skupe..Ali pokušati ću. Možda parcijalno nekako se dogovorim s njom, svaki mjesec da mi da za dio pa da se njoj toliko ne primjeti..nemam pojma..Uglavnom ako postoji ikakva mogućnost da mi da dati će mi jer je stvarno presavršena doktorica..
Glavni razlog što malo brzam je to što sam imala slučaj raka dojke u obitelji i samo zato bih htjela napraviti sve što bi potencijalno moglo pomoći da broj stimulacija smanjim na minimum..jer me baš strah..
ma svjesna sam da se ne može uspoređivati cjenovno.To sam htjela reći u smislu da dr opće prakse zapravo ne smije u načelu davati uputnicu za spolne hormone ,ali se ona sjetila neke bolesti hipofize pa je kao razlog vađenja to navela..htjela sam reći to u kontekstu da je jako voljna pomoći..mogla je samo reći to daje ginekolog i doviđenja..