-
Inesz,ali idiopatska neplodnost isto nema nikakvu dijagnozu pa se opet liječi sa mpo..Mislim da ako 41 godina nije dovoljan razlog da se nekoga stavi u postupak, pa čak niti inseminaciju meni je to najpristojnije rečeno čudno..Šta ima veze što je žena zatrudnila spontano pred par mjeseci i što su joj nalazi ok..Mogli su dogovoriti jednu stimulaciju (ili bar inseminaciju ili prirodni ivf) prije ljeta pa u pauzi između stimulacija mogu ciljati doma koliko god žele..Ja mislim da ne bi trebala ići plaćati privatnicima prije vremena nego lijepo doći Smiljanici i inzistirati na nečem konkretnijem...Jer ja mislim da bubica nije nju ni tražila ništa konkretno nego da joj je ova sama iznijela taj plan..Znaš kako je na prvim konzultacijama, sav se zbuniš i ne znaš šta da pitaš, mozak ne radi najbolje..Jer zašto da ne iskoristi ovih godinu dana što još hzzo pokriva na način da što više postupaka uhvati..Meni osobno ni najmanje nije bitno da li sam zatrudnila prirodno ili u mpo postupku sada kada sam se već pomirila s time da idem na mpo..tko šljivi romantiku, glavno je doći do cilja..a bolje onda do njega doći što prije...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma