Sorry, krivo sam te shvatila

Ne znam..ja mislim obzirom da nemaju nikakvu dijagnozu osim godina da bi i ovdje u kbc-u ona mogla ostvariti svoj cilj..ali očito je naletila na doktoricu koja s jedne strane kaže kako je pravo čudo da je u 41. godini zatrudnila prirodno, a šalje ju na ciljane odnose ,bo,nemam pojma što da mislim..ali moje iskustvo je takvo da su meni na prvim konzultacijama nabrojani svi raspoloživi postupci i broj tih postupaka koje pokriva hzzo i pitao me što mi želimo..I to mi je najispravniji način..I do danas nisam imala niti dana zavlačenja niti praznog hoda..vjerujem da se štedi na stimulacijama,ali i tome se može doskočiti tako da se eventualno nadokupi nešto lijekova pa da se propiše jača stimulacija..ali mislim da se pacijentu trebaju objasniti postupci i da on sam odabere..ajde ako se radi o curi od 25 godina tu ima prostora za pokušavanje što je moguće prirodnije,ali kasnije bi svaka žena trebala moći odlučiti..
Ali opet, da imam 41 godinu ja bih vjerojatno odmah išla privatno..ne znam, teško je govoriti u tuđe ime kada ne poznajemo tuđe motive niti situaciju..
Isto tako ja vjerujem da ako bubica kad prespava ipak odluči da želi nešto konkretnije da bi trebala to moći dobiti na način da odlučno dođe kod doktorice i kaže joj što želi, kako i zašto..