A koja vam je dijagnoza, ako se dobro sjećam vi imate i mušku i žensku?
A koja vam je dijagnoza, ako se dobro sjećam vi imate i mušku i žensku?
kužim ja tebe što želiš reći. ali meni je super što je meni ponudio mogućnost preskakanja i prirodnjaka..druga stvar što sam se ja stisla od straha od stumulacije pa nisam prihvatila,ali super mi je mogućnost izbora..
tvoju teoriju podržavam recimo u slučaju boss of me za koju mislim da nije slučaj još za ivf, nego za ciljane odnose i inseminaciju,ali kod bubicezubice se ne slažem jer mislim da 41 godina bi trebao biti definitivno argument koji otvara vrata stimulaciji.-druga je stvar sada što njoj odgovara taj tempo,ali neki drugi doktor bi njoj sigurno ponudio tu mogućnost..
....razmišljali smo i o tome,da potražimo mišljenje drugog dr...ali...vidjet ćemo što će donijeti barem sljedećih 2-3 prirodnih ciklusa,uz tempirane odnose...a onda ćemo zatražiti malo drugačiji i ubrzaniji postupak..
neka sad ide ovako kako je dr.rekla...ne vidim razloga da je to što me je odbila za neki konkretan postupak,da ide ili ne ide njoj u korist njoj u korist...ja sam po prirodi strpljiva,razumna,...ali kad mi dođe žuta minuta...pokreće se planina..
...
A nemoj radije talasati i ići sad kod drugoga, barem ne u kbc,a privatnici će ti sigurno reći da ideš u ivf,oni ionako rijetko rade inseminacije, ciljane i prirodnjake jer je ljudima preskupo za tako male šanse....ako nisi sada trudna prirodno (a jesi i platiti ćeš kavu jer me već bole ruke od toga da ti držim fige ) ja bi na tvom mjestu išla sad u 5. mjesecu na ciljane odnose i onda bih Smiljanici lijepo onaj dan kada ti kaže da je zadnja folikulometrija i da krenete u akciju rekla da bi morala nešto popričati s njom..i rekla joj da biste vi prije ljeta ako ovi ciljani ne uspiju ipak htjeli odraditi barem 1-2 inseminacije..to ti je isto kao i ciljani samo na kraju krajeva ipak imaš veće šanse..inseminacija je stvarno kao da je i prirodno..