Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Frćka prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi li vadila antifosfolipidna antitijela? To je bila treća uputnica, sve se vadilo odjedanput na transfuziji na Sušaku...znači tri različita nalaza dobiješ. Ovo su slali na KBC Rijeku, nalaz dođe opet na Sušak, ali u laboratorij, ne na transfuziju gdje su se dizala prva dva nalaza.
    Nisam to vadila, samo ono sta se salje u Zg, ona 4 faktora i ono di su proteinC i S .. A sta bi trebala vaditi ta antifosf antitijela? Cemu to sluzi?

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam to vadila, samo ono sta se salje u Zg, ona 4 faktora i ono di su proteinC i S .. A sta bi trebala vaditi ta antifosf antitijela? Cemu to sluzi?
    E sad tu prestaje moje davanje informacija jer neznam puno osim što sam čitala na netu, što ne mora biti točnopa... Na imunološkim ljube odgovara i ima znanje
    Mi smo dobile iste pretrage za napraviti, možda jer je isti dr.? Neznam. Meni je nakon svih tih pretraga ispalo sve ok-nemam trombofiliju, ali dr. je zaokružio na nalazu PAI-1 homozigot 5G iako sam mislila da je i to ok nalaz, da nemam genetsku predispoziciju, sad više neznam... i na kraju dogovor andoli i heparin sljedeći put. Nisam išla hematologu, šta bi trebale?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •