Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Newbie avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nije te poslao raditi nalaze jer ćete prvo raditi očito ove ciljane,a za njih nalazi nisu potrebni jer se ciljani i ne ubrajaju među postupke, nego eto tako kao mala pomoć sa strane..a nalazi ti imaju rok trajanja od 6 mjeseci..pa bi bilo glupo da te slao raditi nalaze sad kad nisu obavezni pa da ti zastare taman kad (ako) budeš išla u nešto konkretnije..ti ćeš ako ti folikul ne pukne završiti sigurno na duphastonu..i onda opet ciljani drugi mjesec..jedino hormone si mogla napraviti da se vidi što,kako i zašto..
    mada ne bi bilo loše i da te poslao napraviti makar briseve..to bi svatko tko planira trudnoću trebao po meni napraviti..
    Pa , i ja sam se nadala da će mi provjeriti hormone, jer tako bi valjda konačno otkrili u čemu je stvar. Jer kako se meni to sad čini-on u stvari ne popravlja moj kvar nego mi pomaže da unatoč kvaru dođem do cilja...a i ako se trudnoća dogodi- nakon nje sam opet na istom....
    Al dobro...

S duphastonima će mi kratiti ciklus?
    Daj mi reci kakva je procedura za dalje ako mi sad u petak vidi da je folikul puknuo? Kad ide pregled iza toga? Ajd recimo (držim si fige) da u petak vidi žuto tijelo-jesam onda na čekanju do menge? Nema više pregleda?

A šta ako folikul nije puknuo? Ako je prerastao u cistu?
    Posljednje uređivanje od Newbie : 28.05.2014. at 22:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •