-
meni se dr S učinila sasvim ok...doduše imali smo samo jedan susret,vidjet ćemo što će biti. ali ne vidim zašto se ne bi slagali,žena zna svoj posao i zna više od nas,to je sigurno.da nije tako ne bi bila tamo gdje je i radila što radi, a ako ćemo se mi postavit kao pametnije od nje onda nema razloga niti da idemo tamo kad već ''znamo bolje''...
znam da se sad sve informiramo o svemu i svačemu na internetu, ali ne znači da su sve informacije sa neta sasvim točne,kao ni da smo možda nešto sami sebi krivo interpretirali.
oni su tu da nam pomognu. ne vidim razloga da bi nešto radili na našu štetu, oni postupak moraju odraditi,a onda ga valjda i obave najbolje što mogu,jer njima nije u interesu da postupak ne uspije. ne vjerujem ni da štede na kojekakvim potrebnim ''terapijama'' i neznam čemu. svaka je pacijentica slučaj za sebe,stoga i svaki tretman je ''unikatan''. ne zaboravimo ni to da je njima u interesu što veći broj uspješnih postupaka, dobivali bi i više financijskih sredstava,za daljnje unaprijeđivanje. tako da je njima također naš plus i njihov plus.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma