-
nova13 ma nitko ni ne misli da zna vise od doktora niti da oni ne rade svoj posao najbolje sto umiju. Postoje razlike u pristupu i kako se u privatnom zivotu sa nekim ljudima nadjes a sa nekima bas i ne tako i u odnosu dr.- pacijent. Ako je to dr. kod kojeg cemo cesto boraviti a nazalost ako smo dosli do tamo i hocemo onda je bitno imati i medjusobno povjerenje. Nekome je draze da ga se tetosi i sacuva od viska informacija, neko pak voli surovu istinu.Razliciti smo mi pacijenti, razliciti su i doktori. I oni su na kraju samo ljudi. Osobno mi vise pase da mi se daju sve informacije u detalje, ne treba mi tetosenje ali bogami ni vikanje ni pametovanje. Davno sam prerasla vrticku dob. Ne dopustam si to ni drugdje, pa nebi ni kod bilo kojeg dr. Svaki savjet je dobrodosao ali tu je granica . I kao odrasla osoba zelim aktivno sudjelovati u cijelom postupku i zelim imati slobodu iznijeti svoje misljenje. Ali to sam ja. Meni je to bitno, nekome drugome nesto drugo. Na kraju je jedino bitno da se dobro osjecamo kada dodjemo tamo i da zadovoljni odemo. Tada je i zadovoljstvo obostrano.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma