-
Ja sam takodjer kao hipohondar koji je prosao pola doktora u kbc-u,skoro sve u medicu i jos neke sa strane umorna od bahate i velevazne gospode doktora,a smilja je medju njima.neka ona ima svu strucnost svijeta,ali ja ne zelim imati grc u zelucu kad ulazim u ambulantu i ne zelim da mi kad ju pitam koliki mi je endometrij ona odgovara kao balavici da me to ne treba zanimati...helou, to je moj endometrij i helou ja nisam balavica,imam visoku strucnu spremu kao i ti..ako je kadra predamnom popljuvati mog doktora tj svog kolegu onda mi je to dovoljno da vidim da nesto steka sto se komunikacije tice..a meni je komunikacija sa doktorom jaako bitna..postupak mi je vec dovoljan stres i bez da se kacim s njom..imam pravo pitati,imam pravo dobiti informaciju,imam pravo izrazavati zelje i da mi se iste ako nema objektivnih prepreka uvaze kao i na ljubaznost..mozda sam zato nekima kao njoj ja los i zahtjevan pacijent koji tlaci,a ne suti ko riba pa cu je rado zaobici i postedjeti svoje malenkosti i glupih pitanja i prijedloga o svom postupku i svom tijelu ..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma