Citiraj heky prvotno napisa Vidi poruku
cure zanima me na kojim i kako ste saznale na koji postupak idete i kojim redosljedom cete iskoristavat? meni DR.V jos nista konkretno nije rekao! prve konzultaacije pregled, razgovor, narucivanje za hssg tj. bila u 3 mj na konzultacijama, 4 mj. preskocimo na putu je pa eto 5 mj. i taj hssg.. kaze mi vidjet cemo nalaz pa odlucit.. na prvim konzultacijama muz spermio asthenozoospermia (ful spori) kao on bi preskocio inseminaciju, spominjao prirodni ivf aliiii.. vidjet cemo hssg! ok.. dodem ja na hssg oba prohodna, muz ponavlja spermio i u ta 2 mj. dosao na normozoospermiju (vise od 70% brzi) kao neka prica inseminacija ma nista konkretno.. uglavnom doktor kaze sad sam propuhana, nalaz muza odlican iskoristite ljeto i hopa cupa ako se nista ne desi, tek na jesen da se javimo (kao neke cure ostaju prirodno trudne nakon hssg) i OPETTTT nije mi niti rekao proceduru niti sta bi mogli, kako dalje.. zbunjuju me
Meni je na prvim konzultacijama detaljno opisao koji postupci postoje, koliko kojih imam na raspolaganju preko HZZO-a i pitao nas da li mi imamo ideju što bi i kako htjeli..