Pozdrav svima!

Htjela bi podijeliti svoj slucaj i iskustvo.
Dakle, ja pcos, a moja polovica oligoasteno. Na prve konzultacije dosla kod dr.Smiljan na kojima ona kaze hssg, pa dalje inseminacija. Pitala me sto mislim i zelim, i iako sam rekla da bi krenuli prvo sa tabletama da potaknemo ovulaciju, ona je ostala pri svome i rekla da sa njegovim nalazom to nema smisla. Onda sam se malo raspitala, dobila preporuke za dr.Vlasica I prebacila se kod njega. Obavili hssg (za koji je rekao da ga on niti ne bi predlozio jos, moja greska jer nisam trazila opet "prve" konzultacije, nego se narucila na hssg misleci da je to standard svih), nalaz uredan i on kaze krecemo s klomifenom i tempiranim odnosima postujuci moju zelju, i kako je rekao: "nikad se ne zna kad ce onaj jedan zalutat".
Dobili smo folikul, pa stoperica, tempirani, i nista od svega 1.put.. 2.put nije bilo vodeceg folikula i onda smo poduplali dozu klomifena, a u medjuvremenu sam picela skupljat papirologiju za IUI, da odmah bude spremno za dalje ako opet ne upali. Tu sam vec pocela gubit nadu i htjela vec taj postupak zamjenit I prec na IUI, medjutim dr.se nije dao predomislit. 2.spermiogram isti nalaz, al nesto bolje vrijednosti. Nakon tempiranih, folikul nikako da pukne, i kad sam vec mislila propala stvar, eto zutog tijela! I eto nas u 3.mjesecu vrlo uredne trudnoce. Odusevljena sam dr.V i divnim i ljubaznim sestrama koje su tamo stvarno velika podrska! A dr.V veliko hvala na nadi i prilici za kolko-tolko prirodnim pokusajem!

Sorry na duzini posta! Sretno svima I ne gubite nadu!