Citiraj nova13 prvotno napisa Vidi poruku
Anice,žao mi je da si se našla u takvoj sitauciji...

zamolila bih cure koje (nažalost) imaju iza sebe folikulometrije, da mi ukratko objasne proceduru, tj bitnije mi je da znam od koliko do koliko sati se to radi,koliko se obično čeka, koliko to traje... jer ja nisam iz ri, radim pa bi morala svaki put do 11:00 bit gotova sa svim tim da bi stigla u 14:00 na posao... na poslu ne smijem ništa pitati,koji sat (a kamoli dan!!) slobodno, i sve ovo moram u ''tajnosti'' inače bih lako mogla dobiti otkaz ako šef sazna što se sprema...
Nova,čekanje ti jako ovisi od dana do dana. Ako rade sva 3 doktora čeka se manje, ako su 2 više..Neki dan je bio recimo dr Vlašić sam i morao je obaviti folikulometrije od svih troje.Još u 11.30 je radio folikulometrije..Tako da je jako teško reći ti koliko ćeš čekati.. A sada su recimo i godišnji odmori i recimo cijeli 6. mjesec rade samo 1 ili 2 doktora, baš sam gledala raspored neki dan..u 7.mjesecu će biti ista stvar..

Ono što sam ja primjetila je to da Smiljka ne počinje baš raditi prije 9h..Neki dan kad sam ja bila dole do svog dr ona je došla tek u 10.30 na folikulometriju..Ali kada dođe njoj se oslobađa jedna ambulanta na način da M i V dijele jednu ambulantu,a ona ima svoju na raspolaganju ili da oni završe dok ona dođe pa ona opet ima svoju ambulantu..Ali ona niti nema baš puno pacijenata pa kad dođe onda se ne čeka dugo..