Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Meni je dr. V nakon 4 IVF-a, 1 FET-a i nakon godinu i po dana staža na humanoj napisao sve te dodatne pretrage. Rekla sam mu da bi željela sve to prekontrolirati prije novog postupka. Iako nije bio baš oduševljen jer je smatrao da kod nas nije u tome problem, napisao mi je preporuku i moja ginekologica na temelju toga uputnice. Tako da sam ja relativno brzo to sve obavila.

A nikada neću zaboraviti kada sam pričala s jednom ženom u čekonici koja mi je rekla da je 11 godina u postupcima i nikakve dodatne pretrage nije obavila. Samo se ne sjećam što je rekla kod kojeg je doktora.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj dino84 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je dr. V nakon 4 IVF-a, 1 FET-a i nakon godinu i po dana staža na humanoj napisao sve te dodatne pretrage. Rekla sam mu da bi željela sve to prekontrolirati prije novog postupka. Iako nije bio baš oduševljen jer je smatrao da kod nas nije u tome problem, napisao mi je preporuku i moja ginekologica na temelju toga uputnice. Tako da sam ja relativno brzo to sve obavila.

A nikada neću zaboraviti kada sam pričala s jednom ženom u čekonici koja mi je rekla da je 11 godina u postupcima i nikakve dodatne pretrage nije obavila. Samo se ne sjećam što je rekla kod kojeg je doktora.
    pa dino tako i ja planiram..nakon 4.-tog postupka to tražiti..i mene to šokira..ali realnost je takva da puno ljudi jednostavno slijepo vjeruje doktorima i ne istražuju ništa sami..a doktori šute..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •