-
drage moje ajde vi meni malo pomozite, mozda cu vas malo gnjaviti pitanjima.. jednostavno nisam doktor pa da moram znat sve :503:
prije negoli sam isla na prve konzultacije kod doktora vlasica, bila sam kod svoje ginekologice prikupljala jos potrebne nalaze tj. briseve (koji su dobri) ginekologica mi dala uputnicu za rijeku i kroz pricu mi spomenula (posto sam godinama kod nje -da preskacem ovulacije- i spomenula mi tablete duphaston i objasnila da je on za regulaciju menstruacije, ovulacije, cak i zene koje tesko ostanu trudne duphaston im pomaze da se bolje primi.. ona nije kao ovlastena mi dati i da cu se o tom dogovorit sa svojim doktorom..
sve okej, upisem se kod hvaljenog doktora vlasica.. 16 dan M. PREGLED ULTRAZVUKOM bas taj mjesec nastupila ovulacija..
nalaz UTZ: uterus u avf, uredne velicine i morfologije, endometrij trolinijski 7mm, jajnici uredni (NAPOMINJEM I PROHODNI) na lijeom zuto tijelo..
nakon konzultacija hssg, nalaz uredan kao i spermiogram ali i dalje nikakvi lijekovi ni spomen duphaston, prirodno i amen.. :504:
nekuzim se bas u nalaze hormona, al zadnji nalaz testosteron mrvicu povisen, drugi nalaz snizen.. dok mi je prosle godine PROGESTERON bio izrazito visok :eek:
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma