-
Da bi znala da li ti je potreban duphaston, trebala bi 21.dan vaditi progesteron ili ako radis folikulometrije i dokazana ti je ovulacija, onda 7 dana nakon toga. Meni je uvijek bio oko 30, sto po meni i nije bas nesto ali su mi ciklusi redovni, ovulacije pretpostavljam isto, ali sam u trudnocama uvijek koristila dodatni progesteron. Ako ostanes trudna ginica ti moze prepisati duphaston ili utrogestan, tad je "ovlastena" za to. Za spermiogram ne znam sta rec, nama je u Rijeci uvijek bio grozan nalaz a na drugim mjestima je znao biti zeru bolji.
Vrkutu i marulju mozes piti, uzmi si lh trakice ili mjeri baznu temperaturu, i probajte doma u akciju preko ljeta kad ti je vec Vlasic rekao da se javis tek najesen...a u medjuvremenu pitaj tu cure sta te zanima, za nasa iskustva, guglaj da znas sto pitati, traziti i naoruzaj se strpljenjem i pitanjima...i ako ne uspije u kucnoj radinosti, nazad k Vlasicu. I ako si tu iz Ri svrati na koju rijecku kavicu, dobro dodje kao podrska, cure su prava enciklopedija a imamo i epidemiju prirodnih trudnoca u zadnje vrijeme
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma