Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Da bi znala da li ti je potreban duphaston, trebala bi 21.dan vaditi progesteron ili ako radis folikulometrije i dokazana ti je ovulacija, onda 7 dana nakon toga. Meni je uvijek bio oko 30, sto po meni i nije bas nesto ali su mi ciklusi redovni, ovulacije pretpostavljam isto, ali sam u trudnocama uvijek koristila dodatni progesteron. Ako ostanes trudna ginica ti moze prepisati duphaston ili utrogestan, tad je "ovlastena" za to. Za spermiogram ne znam sta rec, nama je u Rijeci uvijek bio grozan nalaz a na drugim mjestima je znao biti zeru bolji.
    Vrkutu i marulju mozes piti, uzmi si lh trakice ili mjeri baznu temperaturu, i probajte doma u akciju preko ljeta kad ti je vec Vlasic rekao da se javis tek najesen...a u medjuvremenu pitaj tu cure sta te zanima, za nasa iskustva, guglaj da znas sto pitati, traziti i naoruzaj se strpljenjem i pitanjima...i ako ne uspije u kucnoj radinosti, nazad k Vlasicu. I ako si tu iz Ri svrati na koju rijecku kavicu, dobro dodje kao podrska, cure su prava enciklopedija a imamo i epidemiju prirodnih trudnoca u zadnje vrijeme

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

hvala ti kikica puno na odgovoru.. nazalost nisam iz rijeke nego sam puno dalje..
    gle red ja nerazumijem zasto bi ti bilo sta cudno trebalo biti.. jos prije sam ti napisala da imam cudnu ginekologicu na koju se svi zale a grad ne poduzima nista da ju smjeni, toliko trudnoca je zeznula a i cure.. sta da ti kazem kad nezna raspoznat trudnocu,, moju prijateljicu koja je dolsa na pregled je rekla da ima veliku cistu na maternici i poslala ju hitno za bolnicu u pulu gdje su tamo ustavnovili da je ustvari trudna!!! nemogu ju mjenjati jer je jedina a neda mi se do pule gdje rade svega par njih i cekat po 3 mj. na jedan pregled.. DA, vlasic je vidio ovulaciju, mja ginekologica mi govori da nemam redovito ovulacije!!! nisam doktor zato i jesam ovdje s vama da podijelim iskustvo, da pitam google, i vase misljenje.. pocetni nalazi su mi bili losi, al sad bolji.. hvala bogu! sto se tice spermio i ja sam ostala u soku sta je ovaj zadnji dobar, al svi nalazi variraju.. jednostavno moj muz je full smanjio pusenje i coca colu izbacio, sto je bila preporuka vlasica.. jednostavno nalazi govore jedno, a svaki doktor drugo.. nevjerujem 100% svojoj ginekologici kad je takva..
    sto se tice lh trakica, u hrvatskoj kostaju preko 100kn a dobis ih par, dok sam prije narucivala preko e baya 100 komada za 150kn al sad treba lijecnicka potvrda za to jer mi nije proslo na granici..
    vidim po internetu nekim curama dobe duphaston ili klomifen samo tako na svoju ruku daju bez potrebnih uputnica ili pregleda..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •