-
Duphaston se pouzdano daje ili kad je dokazana trudnoca ili kad imas neuredne cikluse da se njime izazove menga. Na onom papiricu sta ide uz klomifen pise da se ne smije uzimati bez nadzora lijecnika. Znam da ih nekad daju i primarni ginekolozi (bar znam za curu koja nije iz RH) isto u situacijama kad NEMA ovulacije. Mislim da je ful neodgovorno dat zeni klomifen pa je pustit doma i onda nek ostane trudna s cetvorkama ili nes tako, sta ti znas kako ce ti jajnici na to reagirati. Ni jedno ni drugo nisu bomboni. Ja sam i uz pracenje folikulometrijom nakon inseminacije najvjerojatnije zaradila cistu bas od klomifena, iduci mjesec sam bez uzv kontrole krenula u stimulirani IVF i na prvoj folikulometriji se imalo sta vidjet - cisturina samo takva koju je trebalo punktirati jer je/bi pojela svu stimulaciju na ustrb folikula. Ne mogu biti sto posto sigurna da je od klomifena ali kasnije mi se u stimulacijama nikad nije cista napravila pa vjerujem da je ipak on uzrok, tako da ga ja ne bi uzela ni da ga mogu ovako dobiti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma