Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    ali ako napišeš točan datum menstruacije mogli bi te skužiti čitači foruma iz KBC-a.. ..pa slobodno laži za dan gore/dole
    ja sam odlučila da me nije briga za to,samo neka čitaju,haha..
    Ajme red luda si sto posto.Bas si me nasmijala a to mi je trebalo.Iz prve sam procitala iz KGB-a . Malo mi se muti pred ocima zbog glavobolje.
    Ja se nadam da sada kada pocnem konzumirati ove smokve( fuj) da cu srediti ciklus. A kada cu dobiti e to je pitanje na koje ni sama nemam odgovor.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme red luda si sto posto.Bas si me nasmijala a to mi je trebalo.Iz prve sam procitala iz KGB-a . Malo mi se muti pred ocima zbog glavobolje.
    Ja se nadam da sada kada pocnem konzumirati ove smokve( fuj) da cu srediti ciklus. A kada cu dobiti e to je pitanje na koje ni sama nemam odgovor.
    hahaha..znaš ti kad ćeš dobit ,al se bojiš napisati
    Ma smokve su ti super,ali nećeš srediti s njima ništa tako brzo..Mislim da ih moraš uzimati ipak koji mjesec da bi imalo efekta..To ako sad kreneš uzimati mislim da bi ti taman imalo učinka za idući IVF na jesen na koji budeš išla u smislu da dobiješ ipak koju stanicu više..

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    hahaha..znaš ti kad ćeš dobit ,al se bojiš napisati
    Ma smokve su ti super,ali nećeš srediti s njima ništa tako brzo..Mislim da ih moraš uzimati ipak koji mjesec da bi imalo efekta..To ako sad kreneš uzimati mislim da bi ti taman imalo učinka za idući IVF na jesen na koji budeš išla u smislu da dobiješ ipak koju stanicu više..
    mogu proci za crvenkapicu ali ne bojim se vuka !

Ja se stvarno nadam da su mi silni hormolni malo poremetili ciklus i da cu napokun dobiti kao i svi normalni ljudi barem sa mjesec dana pauze.
    A ako na jesen krenem opet u stimulirani vidim da ce biti dobro drustvo u cekaoni.
    Ajde red kad ces ti krenuti sa stimulacijom nije vrag da imas toliku samokontrolu pa da i ciklus zaustavljes jer ti nema tvog dr. Ne grizu ni drugi doktori opusti se i kreni ! Ja sam upravo dobila koktelcic za smirenje migrene i sada sam kao.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    mogu proci za crvenkapicu ali ne bojim se vuka !

Ja se stvarno nadam da su mi silni hormolni malo poremetili ciklus i da cu napokun dobiti kao i svi normalni ljudi barem sa mjesec dana pauze.
    A ako na jesen krenem opet u stimulirani vidim da ce biti dobro drustvo u cekaoni.
    Ajde red kad ces ti krenuti sa stimulacijom nije vrag da imas toliku samokontrolu pa da i ciklus zaustavljes jer ti nema tvog dr. Ne grizu ni drugi doktori opusti se i kreni ! Ja sam upravo dobila koktelcic za smirenje migrene i sada sam kao.
    haha pak..misliš da sad snagom uma namještam menstruaciju jer nema doktora? Pa nisam ju uspjela ni sa duphastonom naštimati,a kamoli umom
    uglavnom, tek mi je sredina ciklusa, a krećem kad dobijem tj. ako dobijem (ni duphastonu više ne vjerujem) i ako je zrak čist tj. ako nema kakve ciste..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •