Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

koliko sam ja skužila sad uvijek prozivaju...i ja uredno pitam tko je zadnji,a ponekad me pogledaju kao"pa to se ne pita,valjda znaš da prozivaju"...ja sam pristojni kulturnjak..dolazim uvijek oko 8.20(naučila sam da se kod dr.s dođe malo kasnije na red),i uvijek budem gotova do 10..(prvih dana sam bila iznenađena što sam već u 9 i pol u centru grada--i ponadala sam se da će bit tako uvijek...eh...bena)...danas sam dosta čekala ,nekako je sporo išlo,a i po ne znam koji put nije bila prof.već je bio dr,koji je nakon svojih pacijentica uzimao i njene...
    bila dole i vikendom,subotu prošlu..jedan dr.jedna sestra-tako da nisam zamjerila na čekanju...a i dole sam ponovo u subotu...nije još bila o,jer nije ni puknuo(21.6 mm vodeći)...ful razočarana..ja mislila kako je to već gotova stvar,a da bude još i bolje,i dr,na prošloj fm,je rekao"bit će to za dan-dva ono 101%"(prije 4 dana).......figa......grrrrrrrr....(sad se moramo malo odmorit prije sutrašnje akcije..a baš smo se ponadali malo odvojit,i ne terorizirat jedno drugo

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku
    danas sam dosta čekala ,nekako je sporo išlo,a i po ne znam koji put nije bila prof.već je bio dr,koji je nakon svojih pacijentica uzimao i njene...
    naravno da je nikad nema..osim kad sam ja u postupku onda je stalno tamo,čak i vikendom..valjda i sad odmara da bude spremna kad ja krenem u postupak..

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

e nije vikendom...nije bila ni danas
    već ću zaboravit kako izgleda..
    Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    naravno da je nikad nema..osim kad sam ja u postupku onda je stalno tamo,čak i vikendom..valjda i sad odmara da bude spremna kad ja krenem u postupak..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •