Citiraj Frćka prvotno napisa Vidi poruku
Mene isto ovo zanima. Naime, ja sam prošli put vadila naravno ranije, na 11dnt i 14dnt. Kad sam sestri donijela nalaze, osim što je bila sretna i čestitala na poz. beti, vratila me je da dođem sa službenom betom s datumom koji piše na nalazu. S druge strane dr.V. nije bilo jasno zašto sam toliko puta vadila betu, šta nisam prijavila samo ovu prvu, bez obzira na nalaz i datum na njemu. Bilo mi je glupo reć da me sestra vratila jer je sjedila iza njega i šutila.
A što se tiče izdavanja uputnica za betu, tvoja gin mora poštovat nalaz koji joj doneseš. Ja pokupim uputnicu za betu već na sam dan transfera, ovaj put i od zamjene, bez pogovora. Očigledno štedi uputnice, nema to veze s betom. Inzistiraj, vidjet ćeš da ćeš dobit. Meni je opća od MM malo isto teška... pokušala se izvuć i od putnih...morala je dat sve.
Inzistirala sam. Bila sam 2 puta kod nje. Sestra mi je odmah rekla da ova to nikada nikome nije dala.Rekla je da ju Vlašić i Manestar slobodno nazovu pa da će ona i njima objasniti zašto beta nije nikakav dokaz trudnoće i da iz tog razloga ona samo ultrazvuk priznaje i ništa više..Šanse nije bilo da ju da.

Ja sam prošli put privatno izvadila betu na 12dnt i već sam isti taj dan bila na konzultacijama,a još ni menstruaciju nisam dobila..Mane je samo rekao da vidi da mi se negdje užasno žuri..da je bila pozitivna kojim slučajem onda bi mi sigurno tražio da se ponovi,al sam znala da nije pa me nije bilo briga..

Što se prijavljivanja socijalne ginekologice tiče ja to cijelo vrijeme imam u planu,ali tek kad se preselim kod druge jer kod ove podižem samo recepte i vadim briseve..A njena sestra je presavršena i žao joj je moje situacije pa me uvijek ugura za briseve za par dana iako je sve krcato, telefonom izdaje recepte i još mi je 100 m od kuće..Tako da sam malo inertna po pitanju prebacivanja..A kad prijavim svakako će to biti anonimna prijava jer ipak je ona u vezi s onom njuškom iz kbc-a pa mi još samo treba da mi se taj zainati nekom prilikom..