Da red ako ti da račun onda ti taj novac odi pravdati od HZZO-a dobro ti kaže Pak u slučaju da ne izda račun ti nedaj ni pare, jer kako bi rekao naš bivši ministar f. "bez računa se ne računa"
Da red ako ti da račun onda ti taj novac odi pravdati od HZZO-a dobro ti kaže Pak u slučaju da ne izda račun ti nedaj ni pare, jer kako bi rekao naš bivši ministar f. "bez računa se ne računa"
nina70, tko je tvoja primarna ginekologinja, čini se da je jedna od rijetkih koja izdaje račun za UZV?
Mimi neću ja kod nje na ultrazvuk niti sam ikad bila..Iz principa..Čeka se po 3-4 sata da joj još moram nakon toga platit i onda ići tražiti povrat na hzzo gdje se čeka još 3-4 sata..Idem privatno i za 100-200 kn više što platim me pregleda Vlastelić i ne čekam ništa i imam ljudski pristup..Nije mi žao potrošiti novce na te stvari jednom godišnje..
A ako ikad zatrudnim ionako se mislim držat Maneta ko pijan plota pa me ona opet ne interesira..Ali onaj tko ide kod socijalnog ginekologa jer ne može/ne želi kod privatnika svakako treba inzistirati na računu i tražiti povrat!