Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Mislim da se malo nepravedno napalo samo na jednu ginekologicu. Moje "istraživanje" je pokazalo da svi, ali baš svi koji imaju bolji uzv naplaćuju. Oni koji nemaju 3D ne naplaćuju, ali ni trudnice ne dobiju kvalitetan pregled. Pregled traje 5 min, nema slike, nema mjera bebe....kao da smo u 80-ima. Trudnica kojoj prati trudnoću takav ginekolog obavezno bar tri puta posjeti nekog privatnika i iskešira za to cca 1500 kn.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj nina70 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da se malo nepravedno napalo samo na jednu ginekologicu. Moje "istraživanje" je pokazalo da svi, ali baš svi koji imaju bolji uzv naplaćuju. Oni koji nemaju 3D ne naplaćuju, ali ni trudnice ne dobiju kvalitetan pregled. Pregled traje 5 min, nema slike, nema mjera bebe....kao da smo u 80-ima. Trudnica kojoj prati trudnoću takav ginekolog obavezno bar tri puta posjeti nekog privatnika i iskešira za to cca 1500 kn.
    Ma nisam ja napala konkretno nju samo me sve to skupa jako nervira, taj njihov rad na crno, kažem i moj ginekolog je takav zato nisam ni odabrala njega za vođenje trudnoće jer mi se nije dalo natezati oko računa pa sam radije vodila kod privatnika trudnoću i na kraju me došlo tu negdje što se love tiče (kod njega bi pred kraj išla svaki 2. dan na UZV pa bi platila ohoho više, ovako sam išla na Polikliniku).
    Vita ja ne kužim a zašto onda lijepo ne izda račun ako to može, pa zar je to tako teško? Koliko ja znam nikome od mojih prijateljica i poznanica nije izdao račun

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Mali mimi pa stavlja pare u džep ne kažu bezveze da mu jahta vozi na uzv pogon

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj vita22 prvotno napisa Vidi poruku

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj vita22 prvotno napisa Vidi poruku
    Joj meni
    I moja naplaćuje, ali uredno izdaje račune. Istu informaciju sam i ja dobila kao i vita22 od HZZO, dakle ako je uzv u njihovu vlasništvu imaju pravo naplaćivati.

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Mimi, nisam mislila na tebe i slažem se sa svime što ste napisale o naplati i neizdavanju računa. Mene živcira što se oko svega nerviraju oni kojima njihovi gin.ne naplaćuju i oni koji dobivaju račune, a ove što bi trebale nešto reći..........muk. Možda je razlog što su žene prijavljivale nepravilnosti ali nadležne službe nisu radile svoj posao i na kraju je opet posran pacijent.
    Posljednje uređivanje od nina70 : 19.07.2014. at 11:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •