Mislim da je to kombinacija problema od štednje, sreće, gužve, odrađivanja tih inseminacija da se što prije dođe do IVF-a i samih naših ciklusa. Moji su jako kratki pa ti folikulići brzo rastu i zato kao nema potrebe za štopericom. 1.AIH mi je bio na 9.dan ciklusa a LH trakica nigdje ni blizu pozitivne, što sam jedno triput ponovila, pa džabe.Sad nakon 3. kad folikul nije pukao i tražila sam štopericu opet je nisam dobila jer je račun zaključen.
Ispada da si sam moraš naći što bi moglo 'štekat' i raditi nalaze za potvrdu ili isključivanje dijagnoze jer to nitko ne radi. Svi prebacuju lopticu nekom drugom. Kao utvrđivanje problema je do naših primaraca. Primarac pak kaže da sad kad sam u MPO oni se ne miješaju. I ajd sad budi pametan.
Bilo kako bilo ja sam spušila 3 postupka jer ni jedan nije bio napravljen by the book. Za dio sam si sama kriva jer se nisam na vrijeme informirala pa inzistirala i davila (i nemam sreće), ali veći dio je na njima jer zašto bi ja morala znati da se daje (i kad se daje) štoperica i da je tvs nakon postupka obavezan pa da na tome inzistiram?!
Skupljati nalaze po privatnicima da bi mogla ući u bitku za 4. AIH spremna, šta tako treba biti?!![]()