Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dr. S ne bih preporučila nikome. Ni neprijatelju osim ako ne bi bio u stanju razlikovati usiljenost od ljubaznosti i inače ga(ju) ne smetaju grubost i komentari da ne zna doma napraviti dijete. Jedino tad ona dolazi u obzir.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj eryngium prvotno napisa Vidi poruku
    Dr. S ne bih preporučila nikome. Ni neprijatelju osim ako ne bi bio u stanju razlikovati usiljenost od ljubaznosti i inače ga(ju) ne smetaju grubost i komentari da ne zna doma napraviti dijete. Jedino tad ona dolazi u obzir.
    Ja sam valjda kod neke druge dr.S. Ova moja je skroz ok.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj eryngium prvotno napisa Vidi poruku
    Ma to ti je njen humor. Netko će se uvrijediti, netko nasmijati.... Ja sam njen pacijent, uvrede nisam doživjela i čak mi je u jednu ruku simpa jer je tako "munjena". Valja je i njoj nakon silnih doktorata jasno da se ne pravljenje djece ne svodi na zna/ne zna.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj kaja76 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma to ti je njen humor. Netko će se uvrijediti, netko nasmijati.... Ja sam njen pacijent, uvrede nisam doživjela i čak mi je u jednu ruku simpa jer je tako "munjena". Valja je i njoj nakon silnih doktorata jasno da se ne pravljenje djece ne svodi na zna/ne zna.
    Bile smo četiri tamo izuzev nje, i nitko se nije nasmijao na taj komentar. Ili ne kužimo njen humor ili nisam samo ja mislila da komentar nije na mjestu.
    Ako tebi paše i našle ste zajednički jezik to je jedino što je bitno.

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj kaja76 prvotno napisa Vidi poruku
    Valja je i njoj nakon silnih doktorata jasno da se ne pravljenje djece ne svodi na zna/ne zna.
    izostavili kolegij Empatija te godine

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •