Stranica 27 od 72 PrviPrvi ... 17252627282937 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pripreme za praznike. Tko što i ako stigne do Božića onda pauza do 7.1.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Da,da.. Zato su meni zakazali postupak u sijecnju... Dr. V se vraca 13.1

teky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Zna li netko jel dr M ide na godisnji?

Bila sam u utorak al zaboravila pitat
    Posljednje uređivanje od teky : 05.12.2014. at 13:59

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ne ide.bar je meni tako rekao kad sam ga pitala pred cca 2 mjeseca...ali humana ne radi do 7.1. pa onda kao da i ide...

teky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

aa....jasno....ok hvala

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ali i kad je na godisnjem sve se normalno odvija...mozes normalno i tad ic u postupak..

teky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

ma znam znam....imala postupak nedavno.. ne znam sta ce bit od ovoga pa da znam za dalje... al dobro..praznici ce pa nek sve prođe pa cemo dalje.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Curke upomoć, ovo nije pitanje vjerovatno za ovaj pdf pa ako neko ima odgovor može mi se i na pp javit, treba mi smještaj u Ri za vrijeme postupka pa ako neko zna di mogu jeftino naci sobu za tih 8-10 dana bila bi vam jaaaako zahvalna na informaciji.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Čujem da su neke u postupku, čujem da ima trudnica!!!! A nitko se ne prijavljuje, nazdravljuje, placa kafu... Pih!

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bok cure,
    Moze mala pomoc....imam par pitanja..
    Kojeg dr preporucate? I zasto??
    Koliko se vremenski ceka na konzulatacije i folikumetrije?
    Koliko se ceka na ulazak u postupak??
    Hellp:;((

teky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

pozdrav

ja sam kod dr M... izabrala sam njega na preporuku, no kroz ove dvije godine koliko obilazim humanu imala sam prilike naletit i na ostale lijecnike odjela i iskustvom kod njih opet bi izabrala svog dr.. uvijek sam dobila objasnjena na sva pitanja koja sam postavila i vise od toga.
    Za konzultacije se zove prvog mjesecu kad dobiju raspored i do sada sam dobivala termin unutar 15 dana a na folikulometrije..kad dogovoris postupak ides po dogovoru 8-9 dan ciklusa, a tamo cekas kako kada..nekad pola sata a nekad 2
    Cekanje na postupak....hm..pa nakon konzultacija u dogovoru s dr...odradis potrebne pretrage i ovisno o tome koliko ti za to treba...kreces

Sretno

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

mmmm4 tu ce ti vjerojatno svaka cura svog doktora preporucit i imat dobre razloge zasto bas njega..tako da ti je najbolje odlucit sama
    Ja sam bila kod dr M. i nemam zamjerke nikakve,uvijek se s njim dalo sve dogovorit i uvijek me saslusao i objasnio.. Dr V. mi je nekoliko folikulometrija odradio i isto je uvijek spreman objasnit a bio mi je i na porodu tako da i za njega imam samo rijeci hvale.. dr S. je barem meni bila malo skrta na rijecima,ona mi je jednu punkciju odradila i bila je brza i ljubazna i nije bilo tako strasno.. a cekanja su manje vise kod svih ista..dodjes sjednes i cekas

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

jejja pa kad si rodila to mi je promaklo?

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hihi u 6om mj

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dr. S ne bih preporučila nikome. Ni neprijatelju osim ako ne bi bio u stanju razlikovati usiljenost od ljubaznosti i inače ga(ju) ne smetaju grubost i komentari da ne zna doma napraviti dijete. Jedino tad ona dolazi u obzir.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj eryngium prvotno napisa Vidi poruku
    Dr. S ne bih preporučila nikome. Ni neprijatelju osim ako ne bi bio u stanju razlikovati usiljenost od ljubaznosti i inače ga(ju) ne smetaju grubost i komentari da ne zna doma napraviti dijete. Jedino tad ona dolazi u obzir.
    Ja sam valjda kod neke druge dr.S. Ova moja je skroz ok.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj eryngium prvotno napisa Vidi poruku
    Ma to ti je njen humor. Netko će se uvrijediti, netko nasmijati.... Ja sam njen pacijent, uvrede nisam doživjela i čak mi je u jednu ruku simpa jer je tako "munjena". Valja je i njoj nakon silnih doktorata jasno da se ne pravljenje djece ne svodi na zna/ne zna.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Krasan joj je humor...moje zadnje divno iskustvo s njom je bilo kad mi je tvrdila da je luf od 28 mm zuto tijelo ustvari..a kad sam joj lijepo pokusala objasnit da to ne moze bit zuto tijelo onda mi je odbrusila da sam dosla na folikulometriju,a ne na raspravu s njom..i naravno da je bio luf na kraju...a i zanima me da li je humor svakoj drugoj zeni reci da nece nikad zatrudniti...

Kazem si da se vise necu oglasavat na teme moj doktor je bolji od tvog jer se zna da je svakom njegov najbolji,ali kad se potegne tema o S pukla bi da se ne oglasim.haha

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

dr S. ima i izrazito tvrd stav prema ženama starijim od 35 godina koje idu u mpo

tako da ako ste oko 35-te ili iznad...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja sam iznad 35, imam skoro 39. Napomenula mi je da neće ići lako i ima pravo. Sumnjala sam u točnost njene izjave (budući da sam prvo dijete dobila vrlo lako), ali ispostavlja se da ima pravo. Godine idu, stanice propadaju. Ja se još nadam... Ona sigurno nije med i mlijeko i nije bas sklona uljepšavanju, ali znam da je par puta rekla da treba biti strpljiv pa možda bude. Što god rekla, ja cu se nadati jer dr. nisu proroci i nitko ne može znati što će biti.

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Cure moze jedna info ...koliko se ceka u Ri na postupak?

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ovisi od slučaja do slučaja.. Ja sam uletila u postupak brzinom munje jer sam imala većinu nalaza a i zato jer je prirodnjak bio u pitanju tako da praktički nisam ni čekala. Nazvala krajem mjeseca, dobila termin za sedam dana, došla M, krenule folikulometrije.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I nina kako je postupak završio?

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Neslavno

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Hello

Dosla sam vidjeti jel ima koja nova trudnica
    Lasta ja sam na postupak cekala 10mj al samo zato jer je doktor mislio da meni nista od toga ne treba i da cu prirodno ostati trudna pa me malo razvlacio

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Čujem da su neke u postupku, čujem da ima trudnica!!!! A nitko se ne prijavljuje, nazdravljuje, placa kafu... Pih!

Ma znala sam ja da ima novih trudnica
    Ajmo cure znatiželjna sam :zubo:

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj kaja76 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma to ti je njen humor. Netko će se uvrijediti, netko nasmijati.... Ja sam njen pacijent, uvrede nisam doživjela i čak mi je u jednu ruku simpa jer je tako "munjena". Valja je i njoj nakon silnih doktorata jasno da se ne pravljenje djece ne svodi na zna/ne zna.
    Bile smo četiri tamo izuzev nje, i nitko se nije nasmijao na taj komentar. Ili ne kužimo njen humor ili nisam samo ja mislila da komentar nije na mjestu.
    Ako tebi paše i našle ste zajednički jezik to je jedino što je bitno.

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj kaja76 prvotno napisa Vidi poruku
    Valja je i njoj nakon silnih doktorata jasno da se ne pravljenje djece ne svodi na zna/ne zna.
    izostavili kolegij Empatija te godine

Newbie avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Tko je ova nova crvena ženska u podrumu? Radi sve više posla, čak i transfere..
    Jel to ona novi, četvrti član riječke humane, ili netko odlazi pa je ona zamjena?
    Kako se zove?

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja vjerujem da je specijalizantica neka koja prolazi vise odjela mada moram priznati da mi nije previse simpaticna i da obzirom da je dole 3 i pol minute ukupno malo previse komentira i petlja se..al opet to sam samo ja...

Ako radi transfere onda mozda i nije specijalizant samo..pa ne kockaju se valjda tako s postupcima da daju svakome da radi transfer?!imaju valjda neke lutke dole na kojima mogu vjezbati,ne moraju na nama i nasim embrijima...

Newbie avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Djeluje malo nabrijano, nije naročito simpatična. Ni meni nije jasno kako ona može raditi transfere. Sumnjam da bi to dali nekom studentu da se eto malo praksa... Zato me zanima jel ona novi član humane ili netko od stalne postave odlazi-a ona ulijeće...

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jel to ona sa dugom, ravnom kosom, mlada ...?

Newbie avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Da...

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Aha, bila je i prosli mjesec kada sam isla na fm, biti ce da stize novi clan....

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Jel netko skuzio kako se zove ta nova mlada dr?

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ma vec sto puta su tako ti mladi bili dole par mjeseci...sumnjam da se nesto bitno sprema...mozda je ova samo malo ambicioznija pa se vise gura i namece pa izgleda da je bitnija nego sto je...

Newbie avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    Ma vec sto puta su tako ti mladi bili dole par mjeseci...sumnjam da se nesto bitno sprema...mozda je ova samo malo ambicioznija pa se vise gura i namece pa izgleda da je bitnija nego sto je...
    Al svi drugi mladi su samo gledali (i šutili) , ne sjećam se da su radili fm, a pogotovo ne transfere

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

A ne znam kako izgleda kad nekog bas obucavaju za radit,koliko dugo su vlajo i mane segrtovali dok nisu poceli radit sami..jer mozda joj daju da napravi od svega po malo samo da vidi kako to izgleda (pa ako si sretnik da vjezba bas na tebi sorry zao nam je)...pa onda ide na drugi odjel i to je to...vrijeme ce pokazati...ali eto meni osobno nije simpaticna previse..

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Newbie prvotno napisa Vidi poruku
    Djeluje malo nabrijano, nije naročito simpatična. Ni meni nije jasno kako ona može raditi transfere. Sumnjam da bi to dali nekom studentu da se eto malo praksa... Zato me zanima jel ona novi član humane ili netko od stalne postave odlazi-a ona ulijeće...
    X

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Znate li kada dobivaju raspored za siječanj? Za konzultacije?

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Od 7.1 kreće program tako da bi ovaj tjedan trebali znati kako će naručivati. Možda najbolje da nazoveš u ponedjeljak pa pitaš. Ovo su ipak informacije iz 11.mjeseca. :confused:

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Riječanke moje iako je većina obavještena moram se i tu pohvalit.....trudna nakon 7 god...home made....

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

iako znam već nekoliko sati, s radošću sam došla i ovdje čestitati jer nakon toliko godina, toliko patnje - home made - woooowwww!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

vita22

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

vita22...čestitke velike

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

cure nikad ne odustajte od "domaće radinosti"

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

vita22 baš prekrasno iznenađenje ...

ja otkad sam krenula u postupke nisam se iskreno ni niti jednom sjetila da se dijete može i doma napraviti..niti jednom nisam upotrijebila lh trakicu niti ništa drugo slično..Ja sam valjda sve karte stavila na medicinu..ali ovakvi primjeri su i više nego motivirajući...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

vita22 još jednom čestitke

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Hvala cure nisam ni ja mislila nakon toliko ivf da ćemo se doma zaigrati ali čuda se ne dešavaju samo drugima kao šta sam do sada mislila....!!!!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kakav divan kraj godine, čestitam Vita!!!
    Čestitam i drugoj trudnici, koja mudro šuti...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •