Pripreme za praznike. Tko što i ako stigne do Božića onda pauza do 7.1.![]()
Pripreme za praznike. Tko što i ako stigne do Božića onda pauza do 7.1.![]()
Da,da.. Zato su meni zakazali postupak u sijecnju... Dr. V se vraca 13.1
Zna li netko jel dr M ide na godisnji?
Bila sam u utorak al zaboravila pitat![]()
Posljednje uređivanje od teky : 05.12.2014. at 13:59
Ne ide.bar je meni tako rekao kad sam ga pitala pred cca 2 mjeseca...ali humana ne radi do 7.1. pa onda kao da i ide...
Ali i kad je na godisnjem sve se normalno odvija...mozes normalno i tad ic u postupak..
ma znam znam....imala postupak nedavno.. ne znam sta ce bit od ovoga pa da znam za dalje... al dobro..praznici ce pa nek sve prođe pa cemo dalje.
Curke upomoć, ovo nije pitanje vjerovatno za ovaj pdf pa ako neko ima odgovor može mi se i na pp javit, treba mi smještaj u Ri za vrijeme postupka pa ako neko zna di mogu jeftino naci sobu za tih 8-10 dana bila bi vam jaaaako zahvalna na informaciji.
Čujem da su neke u postupku, čujem da ima trudnica!!!! A nitko se ne prijavljuje, nazdravljuje, placa kafu... Pih!
Bok cure,
Moze mala pomoc....imam par pitanja..
Kojeg dr preporucate? I zasto??
Koliko se vremenski ceka na konzulatacije i folikumetrije?
Koliko se ceka na ulazak u postupak??
Hellp:;((
pozdrav
ja sam kod dr M... izabrala sam njega na preporuku, no kroz ove dvije godine koliko obilazim humanu imala sam prilike naletit i na ostale lijecnike odjela i iskustvom kod njih opet bi izabrala svog dr.. uvijek sam dobila objasnjena na sva pitanja koja sam postavila i vise od toga.
Za konzultacije se zove prvog mjesecu kad dobiju raspored i do sada sam dobivala termin unutar 15 dana a na folikulometrije..kad dogovoris postupak ides po dogovoru 8-9 dan ciklusa, a tamo cekas kako kada..nekad pola sata a nekad 2
Cekanje na postupak....hm..pa nakon konzultacija u dogovoru s dr...odradis potrebne pretrage i ovisno o tome koliko ti za to treba...kreces
Sretno![]()
mmmm4 tu ce ti vjerojatno svaka cura svog doktora preporucit i imat dobre razloge zasto bas njega..tako da ti je najbolje odlucit sama![]()
Ja sam bila kod dr M. i nemam zamjerke nikakve,uvijek se s njim dalo sve dogovorit i uvijek me saslusao i objasnio.. Dr V. mi je nekoliko folikulometrija odradio i isto je uvijek spreman objasnit a bio mi je i na porodu tako da i za njega imam samo rijeci hvale.. dr S. je barem meni bila malo skrta na rijecima,ona mi je jednu punkciju odradila i bila je brza i ljubazna i nije bilo tako strasno.. a cekanja su manje vise kod svih ista..dodjes sjednes i cekas![]()
Dr. S ne bih preporučila nikome. Ni neprijatelju osim ako ne bi bio u stanju razlikovati usiljenost od ljubaznosti i inače ga(ju) ne smetaju grubost i komentari da ne zna doma napraviti dijete. Jedino tad ona dolazi u obzir.
Krasan joj je humor...moje zadnje divno iskustvo s njom je bilo kad mi je tvrdila da je luf od 28 mm zuto tijelo ustvari..a kad sam joj lijepo pokusala objasnit da to ne moze bit zuto tijelo onda mi je odbrusila da sam dosla na folikulometriju,a ne na raspravu s njom..i naravno da je bio luf na kraju...a i zanima me da li je humor svakoj drugoj zeni reci da nece nikad zatrudniti...
Kazem si da se vise necu oglasavat na teme moj doktor je bolji od tvog jer se zna da je svakom njegov najbolji,ali kad se potegne tema o S pukla bi da se ne oglasim.haha
dr S. ima i izrazito tvrd stav prema ženama starijim od 35 godina koje idu u mpo
tako da ako ste oko 35-te ili iznad...
Ja sam iznad 35, imam skoro 39. Napomenula mi je da neće ići lako i ima pravo. Sumnjala sam u točnost njene izjave (budući da sam prvo dijete dobila vrlo lako), ali ispostavlja se da ima pravo. Godine idu, stanice propadaju. Ja se još nadam... Ona sigurno nije med i mlijeko i nije bas sklona uljepšavanju, ali znam da je par puta rekla da treba biti strpljiv pa možda bude. Što god rekla, ja cu se nadati jer dr. nisu proroci i nitko ne može znati što će biti.
Ovisi od slučaja do slučaja.. Ja sam uletila u postupak brzinom munje jer sam imala većinu nalaza a i zato jer je prirodnjak bio u pitanju tako da praktički nisam ni čekala. Nazvala krajem mjeseca, dobila termin za sedam dana, došla M, krenule folikulometrije.
Hello
Dosla sam vidjeti jel ima koja nova trudnica
Lasta ja sam na postupak cekala 10mj al samo zato jer je doktor mislio da meni nista od toga ne treba i da cu prirodno ostati trudna pa me malo razvlacio![]()
Tko je ova nova crvena ženska u podrumu? Radi sve više posla, čak i transfere..
Jel to ona novi, četvrti član riječke humane, ili netko odlazi pa je ona zamjena?
Kako se zove?
Ja vjerujem da je specijalizantica neka koja prolazi vise odjela mada moram priznati da mi nije previse simpaticna i da obzirom da je dole 3 i pol minute ukupno malo previse komentira i petlja se..al opet to sam samo ja...
Ako radi transfere onda mozda i nije specijalizant samo..pa ne kockaju se valjda tako s postupcima da daju svakome da radi transfer?!imaju valjda neke lutke dole na kojima mogu vjezbati,ne moraju na nama i nasim embrijima...
Djeluje malo nabrijano, nije naročito simpatična. Ni meni nije jasno kako ona može raditi transfere. Sumnjam da bi to dali nekom studentu da se eto malo praksa... Zato me zanima jel ona novi član humane ili netko od stalne postave odlazi-a ona ulijeće...
Jel to ona sa dugom, ravnom kosom, mlada ...?
Aha, bila je i prosli mjesec kada sam isla na fm, biti ce da stize novi clan....
Ma vec sto puta su tako ti mladi bili dole par mjeseci...sumnjam da se nesto bitno sprema...mozda je ova samo malo ambicioznija pa se vise gura i namece pa izgleda da je bitnija nego sto je...
A ne znam kako izgleda kad nekog bas obucavaju za radit,koliko dugo su vlajo i mane segrtovali dok nisu poceli radit sami..jer mozda joj daju da napravi od svega po malo samo da vidi kako to izgleda (pa ako si sretnik da vjezba bas na tebi sorry zao nam je)...pa onda ide na drugi odjel i to je to...vrijeme ce pokazati...ali eto meni osobno nije simpaticna previse..
Znate li kada dobivaju raspored za siječanj? Za konzultacije?
Od 7.1 kreće program tako da bi ovaj tjedan trebali znati kako će naručivati. Možda najbolje da nazoveš u ponedjeljak pa pitaš. Ovo su ipak informacije iz 11.mjeseca. :confused:
Riječanke moje iako je većina obavještena moram se i tu pohvalit.....trudna nakon 7 god...home made....
iako znam već nekoliko sati, s radošću sam došla i ovdje čestitati jer nakon toliko godina, toliko patnje - home made - woooowwww!![]()
vita22![]()
cure nikad ne odustajte od "domaće radinosti"![]()
vita22 baš prekrasno iznenađenje ...
ja otkad sam krenula u postupke nisam se iskreno ni niti jednom sjetila da se dijete može i doma napraviti..niti jednom nisam upotrijebila lh trakicu niti ništa drugo slično..Ja sam valjda sve karte stavila na medicinu..ali ovakvi primjeri su i više nego motivirajući...
Hvala cure nisam ni ja mislila nakon toliko ivf da ćemo se doma zaigrati ali čuda se ne dešavaju samo drugima kao šta sam do sada mislila....!!!!
Kakav divan kraj godine, čestitam Vita!!!
Čestitam i drugoj trudnici, koja mudro šuti...