Bok,
Enrika zao mi je.
Danas transfer, ivf prirod.x2 ,
20.04 beta.cekamo:![]()
Enrika grlim, drži se!
MWM sretno!!
Info za pacijentice soc gin Šimunovic- ona je još na bolovanju![]()
MWM sretno!
Mi smo dobili 4js, sve zaledili, čekamo jesen. Velika pusa svima sa humane, posebno velikom docu! Hvala im šta su me jučer onoliko trpili![]()
Kakvo je stanje u Rijeci? Jesu li gužve? Rade li svi doktori? Čula sam da je došla neka nova sestra, je li neka od starih možda otišla?
Sestra Višnja radi, sestra Marija je bila na godišnjem, bar prije 10 dana kad sam ja bila tamo.
samo update za pacijentice dr.Simunovic-vratila se.. al guzva je velika..
Jel sva ekipa na humanoj od dr? trebala bi se zaletit jedan dan pa da se izorganiziram..
Bok cure
Kojeg dr preporucate i zasto??
jejja, ideš ih pozdravit ili po drugo?!?
mmmm4, dr. Vlasic, strucan, drag, suosjecajan, pun zivaca. Prof. Smiljan, strucna. Dr. Manestar.
Hahaha..za Manestra bas ni jednu lijepu rijec nemas?samo tocka na kraju recenice?
A covjek zbilja pristupacan, detaljan,uvijek za dogovor,nikad nadrkan ni bahat, spreman pomoci..
Bravo red! Tako se navija za svog favorita!
Ovako ih ja vidim:
Profa je malo, khm, grublja i puca 'u glavu' iz veliko-kalibarskog oružja, da je cvjetić bila bi muholovka. Potreban oprez.
V je lijeglo optimizma, znatno nježnije ruke, da je cvjetić bio bi maslačak.
M je skuliran, hladne glave, realan, da je cvjetić bio bi... nije cvjetić.
eryngium baš sam se nasmijala da muholovkai maslačak uh tu bi se dr. V. mogao uvrijediti kad čuje, naći ćemo mi i za Maneta neki cvijet pa makar kaktus
to je ono što meni prvo pada na pamet
A kakav je to kaktus kad se nisam uspjela ubost na njega,a uboli me vise puta i muholovka i maslacak...al istina...maslacak je najbolji moguci opis za V!
ha ha ha cure zakon ste ...baš ste me lipo nasmijale![]()
Meni M baš nikako ne spada u biljčice. On mi je onako kao mramor. Lijep, čvrst, sjajan, ako znaš kako ( jel da red!?!) možeš ga fino isklesati.
Ma kako ste blesave!!!Meni su svi oni herzlich, netko više, netko manje
mmmm4 ja sam pobjegla iz Petrove u Rijeku i ne bih se više vratila tamo nikad osim možda roditi i to isključivo ako se u tom trenutku nađem u blizini i sve drugo postane daleko![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 20.04.2015. at 16:14
Ehh ja u srijedu idem kod M.. necu se moci prestat smijati...kaktus...mramor...
Posljednje uređivanje od lasta : 20.04.2015. at 19:22
red, vjerujem da je dr. M u međuvremenu dobio koju kvalitetu koju ja onda nisam znala prepoznati.
ej,cure...pomoć u vezi naručivanja ...za spermigram se mora naručiti ili može samo doći .. više se ne sjećam![]()
ej,cure...pomoć u vezi naručivanja ...za spermiogram se mora naručiti ili može samo doći .. više se ne sjećam![]()
Ma prof S je zakon,dobri su im nadimci u svakom slučaju![]()
Ma ja mislim da se za spermiogram isto treba naruciti, bar se mm morao...
MM se morao naručiti samo prvi put kad je bilo za skupljanje nalaza. Svaki idući je bio vezan za postupak i nikad se nije naručio. Samo bi došao s uputnicom i onim papirima što nam daju za postupke.
Moj muz je 3 puta radio kontrolni spermiogram i znam da smo uvijek namjestali da ga naruce na spermiogram isti dan kad se ja narucim na konzultacije tako da doktor samo ode po nalaz tj da on ne mora vise dolaziti..tako da po tome znam da se trebalo naruciti unaprijed..
Narucuje se za sgram. Mi isto kombiniramo narucivanje za sgram i konzultacije u istom danu da ne idemo u Ri dva puta.
pozdraviti.. a i malo popricati s M. o pripremi za ovo drugonesto me hormoni zbog dojenja zezaju pa da se informiram unaprijed
da ne budem off bas skroz..
Meni su V. i M. drazi od S. , osobno smo uspjeli kod dr.M i s njim sam imala super komunikaciju, uvijek dobila odgovore, bio otvoren za prijedloge..
znači naručuje se,treba nam samo nalaz... hvala![]()
Bila sam kod dr. Šprem-Goldštajn, ali ono što mi je išlo na živce je to što si tamo samo jedna u nizu (za razliku od RI), legneš na stol ali prije nego ga dotakneš već si gotova, ako pogledaš preko ramena na ekran UZV-a samo što te ne počnu špotati, ako pitaš koliko je folikula, veličinu ili nešto slično ne dobiješ odgovor već nešto u smislu sprdnje (moj doživljaj spoja pogleda i riječi liječnika u tom trenu), kad sam molila da mi produže štopericu za bar jedan dan nitko me nije *ebao 2% i, gle čuda, bile nezrele stanice. Nitko se nije očitovao, spomenuo razlog, jedno obično i ne nužno iskreno "žao mi je!" nisam dobila. Ni od sestara ni liječnika. Žao mi je da si tamo stvarno samo jedna brojka koja (ne)ulazi u statistiku klinike kao što je Petrova. Npr. liiječnik koji mi je bio na operaciji ne sjeća se ni da me operirao, dok u Ri znaju kakav je bio sgram od MM pred 2 godine! Kad sam došla podignuti originalne (vlastite) nalaze imala sam debatu više od 45 min dok nisam rekla da ću ostaviti osobnu iskaznicu i ići iskopirati nalaze, vratila im kopije, originale si uzela, zajedno sa OI. Eh, da, a da ne spominjem da se nerijetko dogodi da si tijekom postupka ni ne vidiš odabranog liječnika.
...a baš sam našpotala...![]()
Stanje sa nezrelim stanicama nije rijetko, ali u ovom slučaju radilo se o štoperici na 8 dc i folikulima (ako se ne varam) od 15,16 mm, iako imam ovulaciju na 11,12 pa čak i 13 dc. Evo zadnji postupak bila je na 14dc... To ja nazivam neodgovornošću liječnika
Posljednje uređivanje od Snekica : 21.04.2015. at 13:09
Ja sam jako zadovoljna sa rijeckom humanom i kompletnim osobljem. Sestre su sve drage, nisi im samo broj, nakon dva puta su me znale po imenu, sve objasne, na punkciji su me cak za ruku drzale, uglavnom su nasmijane. Isto tako i svi lijecnici. Na svako pitanje dobijem odgovor, sve objasne, sale se, imaju strpljenja. Jedino je dr M nesto tisi, ne prica puno, ali mozda je to samo moj dojam jer sam samo dva puta bila kod njega...
Hvala ti puno na detaljima. Ja sam se bila narucila na konzultacije kod dr. Pavicic Baldani, a primila me dr Sprem i nikako mi nije sjela. Pa sam pobjegla kod privatnika. E sad... Kad sam ispucala privatnika moram odabrati drzavnu...
Sto je kod vas problem? I kod kojeg si dr u ri?
Od Petrove jedino mi je "legla" dr.Pavičić-Baldani (to saznaš kasnije s vremenom) U Ri sam kod dr. Vlašića, jako zadovoljna! Ja imam endometriozu, sviježe maknut polip(i) s maternice, MM oligoastenozoosperm. Iza nas je 14 godina "slobodnog pucanja", i svašta nešto imaš u mom potpisu...
![]()
A cure jeste lude! Stvarno ste me nasmijale s tim cvjeticima.Ja se u ovom mjesecu nadala sekundarnom transferu ali od mojih pet zaleđenih stanica samo jedna prezivjela i nije se oplodila. Totalno me šokiralo.to mi je prvi put da nije bilo transfera.Ne znam što bi u takvom trenutku da je i doktor tipa tih iz petrove?Ali tu je bio maslačak pa sam brzo došla sebi i dogovorila stimulurani s menopurom.prošli stimulurani mi je bio s gonalima pa me interesira kako to ide sada.rekao mi je da dođem već drugi dan ciklusa.je li isti postupak kao s gonalima samo što se ranije kreće na ultrazvuk ili ima još nešto drugačije?nisam iz Ri pa da se znam organizirati.
Ohoho...2.dan ciklusa? Pa to sam već par puta čula u zadnje vrijeme...Izgleda da smo se uspjeli izboriti da i kod nas pregled na 2.dc postane pravilo! Bilo je i vrijeme! Svaka čast!
Lea- isti je postupak sa menopurom kao i sa gonalima, a zovu te 2dc samo da vide da nema koja cista /polip ili nešto što može utjecati na postupak pa da stignu obustaviti postupak prije nego kreneš s lijekovima...
Dolazm li onda svaki drugi dan ili se krećeod nekog određenog dana ciklusa na folikulometriju?
Ma dodjes samo drugi dan i nakon toga krecu folikulometrije normalno od 6dc...to na 2dc je samo kontrolni pregled da se vidi ako je sve ok za krenuti sa stimulacijom.
Ok red.hvala ti puno! Ipak se znaći kreće od 6dc.Puno si mi pomogla.baš sam se mislila kako ću u jedan dan uspiti otvoriti bolovanje i srediti sve ostalo.sad bar znam kako se organizirati.
Dr M je nogometas , nije sigurno cvijeticsvi su ok .
Dr M je nogometas , nije sigurno cvijetica ozbilno svi su ok .a i svako od njih ima dober i los dan
A kod mene nije dobro:
31.03 transfer 8st. ; prirodnjak
20.04 beta 98
23.03 beta 58 pocela padat zvala dr pa mi rekao da prestanem sa utrog a menstruacjju jos cekam i ne vidim. Malo sam uzgubljena....![]()
Žao mi je zbog biokemijske.Meni je vještica došla nakon 3 dana od prestanka s progesteronom al mi je beta bila 0. Možda joj treba malo dulje da dođe kad moraš čekati da beta padne na 0. S tim nemam iskustva.
Dobra vijest je da čim m dođe možeš u idući postupak. Naravno pod uvjetom da ti paše odmah krenuti dalje u bitku.
Hvala eryngium na odgovoru.javim nakon koliko mi dojde m.
MWM žao mi je, drži senadam se da će brzo krenuti M i da ideš dalje..
i meni je dr rekao da dođem na 2dc pa ćemo vidjeti stanje i krenuti sa stimulacijom ako je sve ok.
na opise/nadimke doktora sam odvalila od smijeha!![]()