Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ma kako ste blesave!!! Meni su svi oni herzlich, netko više, netko manje

mmmm4 ja sam pobjegla iz Petrove u Rijeku i ne bih se više vratila tamo nikad osim možda roditi i to isključivo ako se u tom trenutku nađem u blizini i sve drugo postane daleko
    Posljednje uređivanje od Snekica : 20.04.2015. at 16:14

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku

mmmm4 ja sam pobjegla iz Petrove u Rijeku i ne bih se više vratila tamo nikad osim možda roditi i to isključivo ako se u tom trenutku nađem u blizini i sve drugo postane daleko
    Mozes li malo pojasniti? Kod kojeg si dr tamo bila?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mmmm4 prvotno napisa Vidi poruku
    Mozes li malo pojasniti? Kod kojeg si dr tamo bila?
    Bila sam kod dr. Šprem-Goldštajn, ali ono što mi je išlo na živce je to što si tamo samo jedna u nizu (za razliku od RI), legneš na stol ali prije nego ga dotakneš već si gotova, ako pogledaš preko ramena na ekran UZV-a samo što te ne počnu špotati, ako pitaš koliko je folikula, veličinu ili nešto slično ne dobiješ odgovor već nešto u smislu sprdnje (moj doživljaj spoja pogleda i riječi liječnika u tom trenu), kad sam molila da mi produže štopericu za bar jedan dan nitko me nije *ebao 2% i, gle čuda, bile nezrele stanice. Nitko se nije očitovao, spomenuo razlog, jedno obično i ne nužno iskreno "žao mi je!" nisam dobila. Ni od sestara ni liječnika. Žao mi je da si tamo stvarno samo jedna brojka koja (ne)ulazi u statistiku klinike kao što je Petrova. Npr. liiječnik koji mi je bio na operaciji ne sjeća se ni da me operirao, dok u Ri znaju kakav je bio sgram od MM pred 2 godine! Kad sam došla podignuti originalne (vlastite) nalaze imala sam debatu više od 45 min dok nisam rekla da ću ostaviti osobnu iskaznicu i ići iskopirati nalaze, vratila im kopije, originale si uzela, zajedno sa OI. Eh, da, a da ne spominjem da se nerijetko dogodi da si tijekom postupka ni ne vidiš odabranog liječnika.
    ...a baš sam našpotala...

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da jesu. Samo je, prilikom odabira, pitanje kome kakav karakter više paše. Osobno sam postala veliki fan mramora.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •