Citiraj mmmm4 prvotno napisa Vidi poruku
Mozes li malo pojasniti? Kod kojeg si dr tamo bila?
Bila sam kod dr. Šprem-Goldštajn, ali ono što mi je išlo na živce je to što si tamo samo jedna u nizu (za razliku od RI), legneš na stol ali prije nego ga dotakneš već si gotova, ako pogledaš preko ramena na ekran UZV-a samo što te ne počnu špotati, ako pitaš koliko je folikula, veličinu ili nešto slično ne dobiješ odgovor već nešto u smislu sprdnje (moj doživljaj spoja pogleda i riječi liječnika u tom trenu), kad sam molila da mi produže štopericu za bar jedan dan nitko me nije *ebao 2% i, gle čuda, bile nezrele stanice. Nitko se nije očitovao, spomenuo razlog, jedno obično i ne nužno iskreno "žao mi je!" nisam dobila. Ni od sestara ni liječnika. Žao mi je da si tamo stvarno samo jedna brojka koja (ne)ulazi u statistiku klinike kao što je Petrova. Npr. liiječnik koji mi je bio na operaciji ne sjeća se ni da me operirao, dok u Ri znaju kakav je bio sgram od MM pred 2 godine! Kad sam došla podignuti originalne (vlastite) nalaze imala sam debatu više od 45 min dok nisam rekla da ću ostaviti osobnu iskaznicu i ići iskopirati nalaze, vratila im kopije, originale si uzela, zajedno sa OI. Eh, da, a da ne spominjem da se nerijetko dogodi da si tijekom postupka ni ne vidiš odabranog liječnika.
...a baš sam našpotala...