-
Big Blue, slažem se s tobom baš zbog toga jer sam bila u takvoj situaciji da sam čekala taj poziv kao ozebli sunce. Jednom su me zvali jer su zamrznuli 2 blastice, drugi put me nisu zvali. I to je baš igra živaca, a trudiš se ne živcirati u to vrijeme jer čekaš betu. Svaki put mi je na transferu bilo naglašeno da ako će biti što za zamrznuti će zvati, a ako ne zovu, nema ništa. Meni je uvijek bilo pitanje u glavi što ako su slučajno baš ovaj put zaboravili nazvati ili nešto treće.
Ali još mi je teže bilo što se ni poslije punkcije nije smjelo zvati da se vidi kako se razvijaju embriji, nego sam morala doći treći dan da bi mi dr. objasnio kako je sve u najboljem redu i da dođem na transfer peti dan. A živim 100 km od Rijeke, uvijek me je sve boljelo od punkcije i MM je morao uzimati slobodne dane da bi me vozio jer sama nisam mogla tako da nam je to stvarno bio komplicirano. Ne znam da li se je sada što promijenilo po tom pitanju.
Meni su ostala još samo dva prirodnjaka, iduće godine negdje u ovo vrijeme planiramo opet u postupak i nadam se da će se do tada barem nešto promijeniti. Sretno svim curama u postupcima!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma